Коронавирусът затвори звеното за регистрация в КАТ - Пазарджик

Открита е инфекцията при една от служителките
Обновена: 24 юни 2020 10:16 | 24 юни 2020 10:16, Павел Гълъбов
2
Коронавирусът затвори звеното за регистрация в КАТ - Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Звеното за регистрация, пререгистрация, бракуване или спиране на МПС в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР - Пазарджик няма да обслужва граждани, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Още по темата

Това се налага поради констатирана положителна проба за коронавирусна инфекция при една от служителките на гише за прием и обработка на документи. Тя и нейните колежки са поставени под карантина от органите на РЗИ - Пазарджик. Те са в добро общо здравословно състояние и са поставени под наблюдение на лекар от Медицинската служба на ОДМВР и личните им лекари.

Днес ще бъде извършена щателна дезинфекция на помещенията. След изтичане на 24-часовия период след дезинфекцията звеното ще бъде отворено и ще продължи да предоставя услуги на граждани. Останалите звена в сектор „Пътна полиция” свързани с административно-наказателна дейност, приемане на заявления за издаване и връчване на готови свидетелства за управление на МПС работят с нормално работно време и приемат граждани. Следи се за здравословното състояние на всички карантинирани служители от звената на БДС и „Пътна полиция”, а ръководството на дирекцията е в постоянен контакт с РЗИ - Пазарджик.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да излизат в неплатена до края на 2021. И без това, за пет пари работа не вършат. Понеже на такива, целият им род е на държавна хранилка, другите рушветородственици ще ги издържат. Само да не отидат зян двадесетте заплатки.
1
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 3 месеца
Че то туй беше преди 4 дена поне?!