Почина 3-годишното дете, блъснато от микробус в с. Росен

Момиченцето беше в бургаска болница с черепно-мозъчна травма
2 юли 2020 10:25, Ния Христова
9
Почина 3-годишното дете, блъснато от микробус в с. Росен
Снимка: БГНЕС
3-годишното момиченце, което беше блъснато от 21-годишен шофьор на микробус в бургаското село Росен, е починало снощи в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от "Монитор". 
 
Момиченцето беше транспортирано в бургаската болница с тежка черепно-мозъчна травма. То е починало около 19 часа снощи, въпреки усилията на реаниматорите. 
Още по темата
 
Тежкият инцидент стана на 26 юни около 19 часа. Тогава на завой 21-годишният водач на микробус удря момиченцето. След това той избяга, но малко по-късно бе задържан.
 
Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Мъжът работи към строителна фирма и малко преди инцидента откарал служителите по домовете им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
М дааа преди 3 години
Има ситуации в които и да 10 да си отваряш очите , пак няма как да видиш ,примерно, че дете ке изкочи из между паркирани автомобили, жалко за детето и за младия човек дет си прокопса работата и сега едно тичане насам натам...
8
1
 
11
 
! Отговори
Шльок преди 3 години
Коментирате без дори да се запитате какво прави 3 годишно дете само на улицата!!! Детето е притичало и се е ударило в задната част на завиващия автомобил. Като чули шумотевицата, родителите излезли от къщата?!!! Шофьорът е транспортирал детето до болницата. Хайде сега да поразсъждаваме... шофьорът или родителите убиха детето!!?!?
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Водачът, блъснал 3-годишното момиченце в село Росен в област Бургас, го е закарал в болница, поради което е напуснал мястото на произшествието. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас."Как пък само от днес.бг не са разбрали.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Основният недостатък на нашата система е, че можеш да не платиш една глоба и пак да си караш. Лицето Тити Папазоглу бе спипано за преминаване на червено, а после му връчиха 10+ неплатени глоби за 3000+ лева! Докато съществува система, която допуска да нарушаваш днес, а да платиш "някога" - така ще е! Ако всеки нарушител е задължен да плати в рамките на 24 часа / с тежки санкции при закъснение, в т.ч. и отнемане на права!/ - превантивната функция на закона ще се задейства!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Няма закони у нас."- Има, ама не се спазват даже от тез, които са ги създали!"Глобите-символични."- Не са символични, а несъбираеми - ще кара някой с актове за 10000??? Това са в Тикволандия може да се случи! "Съдията не се замисля, че утре ще го помете някой такъв напит, или дрогиран."- Той, съдията, ако можеше и да мисли, щеше да знае, че престъпленията се наказват, а не се търсят извинителни бележки!Станахме "резерват за тикви"!
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма закони у нас.Глобите-символични.Съдът корумпиран, като му бутнат някой лев и почва да се *** и да отменя наказателни постанолвния за несъмнени нарушения.Съдията не се замисля, че утре ще го помете някой такъв напит, или дрогиран.Контролът пък се изчерпва с попълване на бройки по хранилките за явно маловажни нарушения на скоростта.И всичко това в своята съвкупност, води до сегашния резултат.После ще се отчитат едни формални, високи резултати в борбата с хаоса на пътя, смех...
3
1
 
21
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Ами очакваше се, понякога минавам с автомобил от там ... карам с 5...10км, има много малки ромчета които са пуснати безпризорно по улицата и тичат от един до друг тротоар....
2
2
 
18
 
! Отговори
ДАЗД преди 3 години
Родителите (от етноса) защо са оставили *** си само и без надзор в такъв късен час за едно 3 годишно дете ?
1
1
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОГ да гопрости детенцето