Драстичен скок: 330 са новите случаи на коронавирус у нас, трима са починали

Най-много са в София - 140, Пловдив - 42, Варна - 21
Обновена: 10 юли 2020 07:21 | 10 юли 2020 05:10, Анисия Иванова
567
Драстичен скок: 330 са новите случаи на коронавирус у нас, трима са починали
Снимка: БГНЕС

330 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие при направени 3686 PCR теста, около хиляда по-малко от вчера.

Трима души са починали за денонощието. Това показват официалните данни, публикувани на Единния информационен портал към полунощ.

Според данните за последните 24 часа у нас 63 са излекувани. Общо 525 пациенти с коронавирус остават в болница, от които 28 са в интензивни отделения.

Общият брой на заразените в страната достига 6672 души, от които активни са 3181, излекуваните са 3229, починалите - 262.

Най-много са новозаразените в София - 140, следвани от Пловдив - 42, Варна - 21.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


567
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
399
3
 
19
 
! Отговори
@415 преди 3 години
Абе човек какви български фирми бе, цял свят го отрича тоя стаден имунитет. Учените от цял свят се опитват да го намерят и го няма. Чети медицински статии, не слушай който ти изнася. Няма стаден имунитет, няма доказателство и че повторното каране е по-леко. Не се знае и какви са дълготрайните ефекти за разболелите се, говори се за голям процент възпаления на нервната система. Защо някой би си го причинил умишлено това? Мислете бе хора. Ще измрем като кучета с тая здравна система.
398
5
 
16
 
! Отговори
@411 преди 3 години
Няма нито едно доказателство, че съществува дълготраем имунитет към този вирус. Така че няма такова нещо като стаден имунитет. Просто няма. Единственото което ще стане е, че повече хора ще умрат заради вируса или заради това че болниците са пълни с ковид случаи. Голямо достижение, няма що. Европа го мина това март и април, ние юли още не сме разбрали че не е добра идея. 80% ***.или
397
5
 
2
 
! Отговори
Ковид 2020 преди 3 години
Елате, мое глупаво българско стадо при мен! Скоро ще сме заедно и ще сме си добре.
396
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май вече се появява Първа частна държава Доганистан. Има си територия, пътища, крайбрежие, енергетика от ТЕЦ, дворец, охрана?
395
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако реално се увеличават това е добре понеже така по-бърза българите ще изградят стаден имунитет.
394
1
 
4
 
! Отговори
Ковид 2020 преди 3 години
Обичам ви, българи конспиратори! Скоро идвам за вас!
393
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчере имаше протест и заради това увеличиха бройката.А то в София да кажеш че има над 100 е много трудно да се разбере дали е наистина или е лъжа
392
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хитлер е обичал азиатци - японците. Борис 3 е обичал азиатци също - японците. Веднага обявява война на САЩ и Великобритания, когато азиатците японци нападат САЩ.Българските и германските фашисти са обичали азиатците японци.
391
3
 
4
 
! Отговори
Ковид 2020 преди 3 години
Докато вие се наконспирирате и политически боричкате, аз спокойно ще си властвам на вашата територия! И не си мислете, че ме интересува кой в коя държава е на власт и какви пачки има в чекмеджетата. Важното за мен е да си увеличавам потомството. Я вижте колко добре работя в Сащ, Мексико и Бразилия сега!Само в Източноазиятските държави нещо не върви бизнесът ми, но мама му, там хората много дисциплинирани и сериозно ми се опъват.Но в Бг е рай за мен, при толкова много нещастници, които ме отричат
390
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германските и италианските расисти и фашисти сключиха съюз с истинските азиатци - японците.Сключиха съюз с друга раса - монголоидната раса.
389
1
 
14
 
! Отговори
Аре стига преди 3 години
Троловете, Айде стига с тия хейтърски политически коментари . Ситуацията е сериозна и хора се разболяват и умират единствено заради безхаберието на други.Мисля , че е крайно време да почнем да бъдем критични и безкомпромисни именно към безхаберието. Оплюването не е помогнало никога на никой, но дисциплината е крайъгълен камък за всеки
388
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Готина мацкаТи, си готина мацка толкова, колкото аз съм трамвай...Ти, да не си братовчедка на Златена, ***?
387
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВОСР създаде нова световна Велика сила - СССР.Френската революция доведе до Френската империя.
386
5
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
До Анонимен 393 За какво да ходим на площадите в тая жега ? Идват избори и там ще се реши.Нито френските революции , нито ВОСР са довели да нещо добро.
385
4
 
16
 
! Отговори
До 398 преди 3 години
Не е вярно. Имахме едни от най- правилните мерки в началото и съответно едни от най-добрите резултати . Ако бъдем честни всичко тръгна надолу когато правителството прехвърли отговорността на нас самите да се пазиме. Не ни бива да бъдем социално отговорни. Виж снимки в Корея или Китай .., няма да видиш един човек без маска , държат си ги дори когато спортуват сами в парковете
384
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде стига бе, сложете си тия *** маски най-накрая както трябва! Защо трябва всички да страдаме защото сте безотговорни. Просто нямам думи. Сбъркан народ. Да имаш пред себе си примерът на цял свят, колко зле става когато епидемията удари, как болнични системи се рушат, как цели държави попадат под карантина и ги изолират от цял свят. И да продължаваш да се правиш, че вирусът не съществува. 80% умствено недоразвити хора, ей това е истината!
383
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
-Докторе кога ще премине коронавирусът.-А, не знам. С политика не се занимавам.
382
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още от началото на епидемията напълно неадекватни действия на правителството на Бойко Борисов. Като за начало поставиха погрешна цел - да осигурят достатъчно легла в болниците, вместо да спрат вноса на епидемията в България и ако все пак някой я внесе, да спрат веднага разпространението на вируса. Така успешно направиха в Китай, Тайван, Виетнам, Нова Зеландия и други.
381
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Спирайте да протестирате срещу Бойко за да не ви сложат още една карантина.
380
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще видите как цялата измислена пандемия ще изчезне два месеца след, щом преминат изборите в САЩ.