"Топлофикация" започва да връща пари на потребителите

Сумите - за периода от юли 2019 - до март 2020 г.
16 юли 2020 21:51, Петя Славова
4
"Топлофикация" започва да връща пари на потребителите
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Топлофикация"-София започва да връща пари на потребителите за месеците от юли 2019 - до март 2020 г., заради поевтиняването на природния газ. Част от столичани, вместо да доплащат сметките си за парно, ще получат обратно вече платени суми, предаде Bulgaria ON AIR.

Хората, които вече не собственици на партиди, но пък са плащали редовно сметките си през периода от миналия юли до март тази година, ще могат да получат парите си, като  попълнят специално заявление, в което трябва да посочат и банкова си сметка. Колко точно ще им бъде изплатено, зависи от консумацията.

Част от мерките, въведени с извънредното положение, за облекчаване на абонатите на парно, вече не са в сила и за неплатени сметки отново ще се начисляват лихви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
неудобните преди 3 години
топлофикация, техем и софийска вода (без възможност за избор на доставчик) като разпределят загуби, дългове и неплатени сметки и от цялата галимация хората ще имат да дават - не да вземат - сиреч МАФИЯТА вън от властта
3
0
 
2
 
! Отговори
МАФИЯ преди 3 години
Путин намали газтта с 40% с година назад, а нямам 1 лев върнат от никъде, тоя Путин да спре с жестовете към хората щото нищо не стига до тях - властта само пълнят чекмеджета - тяхни и на бизнеса - е за това хората скандират МАФИЯТА вън от ВЛАСТТА
2
0
 
0
 
! Отговори
фейк преди 3 години
нюз
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко да връща мандата и да излезе в пенсия