Възрастен мъж от Сапарева баня почина от коронавирус

10 са новите случаи на заболели с Covid-19 в област Кюстендил
20 юли 2020 13:42, Красимир Ангелов
12
Възрастен мъж от Сапарева баня почина от коронавирус
Снимка: Pixabay

10 са новите случаи на заболели с Covid-19 в област Кюстендил през почивните дни - събота и неделя, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Пациентите са в общините Кюстендил и Дупница. Рано сутринта в неделя е починал още един възрастен мъж от община Сапарева баня, информират от щаба.

Осем са хоспитализираните в специализираното отделение на болницата в Кюстендил. Състоянието на четирима от настанените с коронавирусна инфекция пациенти е тежко, казаха от здравното заведение.

В болницата в Дупница от коронавирусна инфекция се лекуват десет души. Само един от пациентите, който е с придружаващи заболявания, е в по-тежко общо състояние и е на кислородна терапия.

Останалите хоспитализирани лица са в стабилно състояние, съобщават от МБАЛ "Св. Иван Рилски".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До млък бе опоркаджииАми то точно това е защитата на "напушалката", както го наричаш! Адвокатите му, точно това извеждат на преден план!
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не "от", а "с"! Вируса МОЖЕ да предизвика заболяване или да го ускори, но от него никой не умира!Иначе отдавна и списувателите и читателите да бяхме ьванали пътя за отвъдното, с толкова вируси около нас!"Умрал от корона вирус, със съпътстващи огнестрелни рани"
10
5
 
1
 
! Отговори
млък бе опоркаджии преди 3 години
Изтърка се опорката, че никой не мре от корона, а от съпътстващо заболяване. По тази логика , напушалката дето уби журналиста трябва да е на свобода, защото единственото за което е виновен е че е огънал задната броня са джипа, а Милен е умрял от съвсем друго.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля да бъдем надлежно осведомявани от какво са починали и останали около 300 души в днешния ден.Защо се извежда на преден план коронавируса като на него се пада по 1% от починалите за деня?
8
4
 
5
 
! Отговори
До 3 гамен преди 3 години
Виж сега моменце, ако те застрелят право в сърцето, според теб няма да си умрял от куршума, а от разкъсване сърцето, нали така? Затова разумните хора казват, че човека е умрял от Ковид-19, а не от съпътстващото заболяване.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, то и от СПИН никой не е умрял, ама не искате да се заразите със СПИН. Що не го направите, няма да умрете от СПИН, а от нещо друго. Същото е и с този коронавирус.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статистиката показва, че възрастните хора на над 79 години в България са малка част от заразените - 2,5% при 4% дял в населението на България. При това тенденцията е за съвсем леко намаление на този процент. Преди месец беше малко над 2,5%, сега е малко под 2,5%. Малко са и заразените на възраст 70-79 години. Това е една от причините в България да има малко починали от вируса.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4Ами отиди доброволец в болниците да дават и на твоето семейство 2к :) Явно тошкова струваш
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
около 2 бона дават на семействата на починали от ковид, нищо чудно че случаите са толкоз много. Селските лекари прибират и те кинти за това
3
4
 
10
 
! Отговори
гамен преди 3 години
До :-)От хипертония, ама нали тряа се пише че от некъв вирус умрял. Никой не е умрял от този вирус а от заболяванията които е имал. Дали хипертнония, дали е онкоболен, дали от диабет. Всеки е починал от заболяването си а не от вируса. Спрете се вече, че и до вас ще стигне гнева народен. Сензации търсите и вече от коронавирус починал. Да ама не. Аре спрете се вече.
2
6
 
12
 
! Отговори
башковид19 преди 3 години
престанете да л ъ ж е т е хората , ставате банални .
1
5
 
12
 
! Отговори
:-) преди 3 години
А от какво е починал възрастният мъж с ковид-19 от Сепарева баня?