Безплатен шезлонг в Албена през уикенда

Условието е да си носим собствен чадър
21 юли 2020 10:19, Ния Христова
27
Безплатен шезлонг в Албена през уикенда
Снимка: БГНЕС
Курортният комплекс Албена ще осигури 1000 безплатни шезлонга в свободните зони на плажа през уикенда за своите гости, пишат официалният сайт на курорта. Условието е да си носим собствен чадър.
 
Според въведените противоепидемични мерки минималното разстояние между чадърите на плажната ивица трябва да бъде от 5 до 7 метра. Така обаче общият брой на платените плажни принадлежности не достига за всички, които искат да плажуват в Албена. В същото време само 20% от свободните зони са заети.
Още по темата
 
Заради повечето плажуващи през почивните дни, собствениците призовават летовниците да носят свои собствени чадъри. Мястото, където ще бъдат разположени безплатните шезлонги, ще бъде обявено допълнително.
 
За тези, които пристигат със собствен транспорт има осигурени паркоместа. Те се заплащат по 5 лв. на ден. От паркинга на автогарата, където може да оставите колата си, до плажа може да се стигне с безплатен електрически автобус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спираш до вратичката на пътя от Балчик и дори паркинг не плащаш. Събота и неделя има опашка от коли за влизане в три реда, но върви бързо. Има туристи само в хотелите на плажа - повечето са 4 и пет звезди. През седмицата коли почти няма.
21
0
 
3
 
! Отговори
QRS преди 3 години
Всичко на мутробетономорието е с някакви условия и винаги има дребен шрифт да прецака клетия турист.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нормален човек, който да почива на море в България.
19
4
 
3
 
! Отговори
123123 преди 3 години
В Албена всеки може да влезне и без да е гост на комплекса. Има бариера през която си влизате и си взимате бележка от автомата и на излизане си плащате 10 лв за 24 часа. - това са сините паркинги в комплекса, има и зелени паркинги , които са в близост до плажа - те са по + още 20 лв. Отделно, без да влизате в самия комплекс, до първата бариера можете да влезнете в огромен паркинг на нещо като автогара, който беше наполовина пълен, което говори че им е и по-евтино и от 10 лв.
18
0
 
6
 
! Отговори
123123 преди 3 години
През изминалата седмица бяхме за по няколко дена на нашето Черноморие: на Албена - чадър с два шезлонга - 3 лв., с издаден касов бон. На Златните - чадър с 2 шезлонга - 6 лв. , а ако искате и шалте върху двата шезлонга още 3 лв. или общо 9 лв. На Слънчев бряг - са по 4 лв или 2 шезлонга с чадър 12 лв. - касова бележка - в 30% от случаите. На Златните е най-зле от към касови бележки, нито на плажа, нито в ресторанти и кафенета. Издават нешо на което пише касов бон, но няма QR код.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безплатно... е само сиренето в капана за мишки.
16
4
 
9
 
! Отговори
Мен преди 3 години
До АнонименПич, точно приморско и китен са най-долнопробните курорти по черноморието. Още преди 15 години спрях да ходя там. Гнусна вода с един мазен слой отгоре, в нея плуваше какво ли не. Като исъхнеш смърдиш на ***, ужас!
15
1
 
7
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Няма да дойдем!
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Приморско шезлонгите и чадърите са без пари тази година. На морето е страхотно. Единствената разлика е, че няма чужденци. Храната също беше много вкусна по ресторантите. Има леко увеличение на цените. Закритите дискотеки не работят и няма ум от пияници по улиците. Чудесно е за семейна почивка!
13
5
 
4
 
! Отговори
морски преди 3 години
Нощувка + закуска и вечеря= 35лв. в Китен.На Север от Бургас, да се научат как се прави Туризъм !!
12
2
 
7
 
! Отговори
Мен преди 3 години
До Мен :)Нещата може и да се променят, обаче репутация се гради трудно и веднъж загубени клиенти не се връщат или се връщат трудно. Аз против това да има добри места за почивка в бг нямам, напротив ще се радвам. Преди 2 години се подлъгах с едни реклами на Градина и опитах. Черноморието за мен е зачеркнато, от години си почивам прекрасно в Гърция. След 10 години може пак да пробвам тук, ако видя положителна промяна...
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
безплатен обяд няма, кафето е 8лв но шезлонга е безплатен .. отново циркове и постановки. Хаиде на баня всички хотелиерчета. В Гърция фрапе с вода е 1 евро.
10
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-скучния *** курорт по нашето Черноморие е Албена...никакви атркций няма млади хора тъпня отвсяде....далеч по-добре в Варна.
9
2
 
3
 
! Отговори
Мен :) преди 3 години
До МенНещата се ПРОМЕНЯТ ! Говорите на изуст ,а и сам казахте преди 5-6г ! Ще дам пример една пица е между 9-12 лв , салата 400 гр. е от 5 до 8лв , миди 700гр 9 лв :)
8
8
 
11
 
! Отговори
Иван преди 3 години
До АнонимеНМоля Ви не се излагайте с толкова *** коментари :) в Албена НИКОГА не е БИЛО ТАКА НЯМА И ДА БЪДЕ! Всеки е свободен да влезе в комплекса и никой не ви спира!
7
10
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
АЛБЕНА Е САМО ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ РЕЗЕРВАЦИИ ТАМ!!!ИМА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА КОЯТО НЕ ПУСКА ДРУГИТЕ В КУРОРТАТЪЙ, ЧЕ АКО СИ РЕЗЕРВИРАЛ ТАМ ТИ СИ СИ ПЛАТИЛ БАЯ ДОБРЕ И БИ ТРЯБВАЛО ИЗОБЩО И ЧАДЪРА И ШЕЗЛОНГА ДА СА ТИ БЕЗПЛАТНИ
6
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** палатка ще си донесе, а не чадър
5
8
 
4
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
На българина това му е мечтата , безплатен шезлонг...."9 млн мишлета".....Отиваш на запазената зона , хвърляш 50-100 кинта с включен бар и се кефиш. Като ще ходя на море за да вечерям шпек в стаята - предпочитам да смуча бири пред блока, докато наглеждам децата.
4
2
 
20
 
! Отговори
Мен преди 3 години
АХАХАХАХАХ при условие че имат колкото искат празни чадъри да си нося. Реклама и жест по български. На албена бях за последно преди 5-6 години. Европейски цени с бг обслужване.
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се връзвайте на простотии! Няма безплатен обяд!