Мъж загина при опит за кражба на ток в Лом

Той е бил поразен от електричество, докато е бил на алуминиева стълба
21 юли 2020 14:00, Ния Христова
46
Мъж загина при опит за кражба на ток в Лом
Снимка: Pixabay
Мъж от Лом загина при опит за кражба на електроенергия от електропреносната мрежата. Той се е качил на алуминиева стълба и е опитал да присъедини незаконно къщата си към проводниците на електроразпределителната мрежа, която осигурява електрозахранване на сградите в района, съобщиха от NOVA.
 
Мъжът е бил поразен от електричество и е загубил живота си. При проверка от страна на дружеството само месец по-рано на същия потребител е бил съставен констативен протокол за кражба на електроенергия.
 
Служители на дружеството са оказали съдействие на органите на МВР, извършили са преустановяване на електрозахранването и са обезопасили мястото незабавно, с цел безпрепятствено провеждане на следствените действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Eдин по малко преди 3 години
Една хубава новина днес.Браво всеки ден така по един и повече.
30
0
 
1
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Баш преди избори, един член на електората по-малко, тц тц, демокрацията няма да е същата без него ;) !!!
29
1
 
5
 
! Отговори
Е деее преди 3 години
Старите хора, искаха от кмета да намери фирма за охрана, която да ги пази зимата. Ще събират пари от всяка къща и да плащат заплати на момчетата. Кооператорите и те са искали да дават пари за тази цел. Кмета обещал, ама като отишли тия от махалата и направо му казали "Докараш ли охранители, следващия път няма да те изберем и няма да си кмет." И кмета се отказал. И така си продължава живота в това село. Предполагам и до днес.
28
0
 
6
 
! Отговори
Е дееее преди 3 години
После разбрах, защо на всяка къща, над оградата има заварени метални колове от по 2М. и опъната мрежа и бодлива тел. Ама и това не помага, казват местните. Ония влизат през оградите и направо мазето. И каквото им харесва си взимат и заминават. А хората стари, някои и самотни. Как да излязат срещу една тумба народ и да ги гонят. Ей така живеят и се мъчат хорицата а ония си живеят много по добре, вярвай ми.
27
0
 
5
 
! Отговори
Е дееее преди 3 години
Аз съм жив свидетел, как в едно село, преди време - Лятото, сега, когато се прави зимнина. Виждам групичка от махалата, които ядат и пият, чавеетата покрай тях бягат, сладолед ядат, жените на кафенце, цигарки. Бяха се върнали от работа по полето и ги питам що са се събрали, да няма повод нещо и те викат "Ми ей така, няма какво да правим и малко тук на биричка". Викам ами зимнина правете, че като дойде зимата, какво ще правите. Отговора беше "За какво да правим буркани, те българите нали правят?"
26
0
 
9
 
! Отговори
Е дееее преди 3 години
ЕРП-тата така си решиха проблема с кражбите. Затова и не ги закачат тия като ги хванат че крадат ток. Защото този ток, на тях им се плаща (на ЕРП-тата) от нас. Останалите които си плащаме сметките. Така че замислисе пак, дали ще го толерираш че нямал пари. Има, за всичко има, само за сметки не. За какво да ги плаща той тия сметки, нали аз и ти ги плащаме а той си живее а ти се чудиш кво да правиш с останалото от заплатата, след като си платиш сметките. Толериране ли? НЕ НЕ и НЕ.
25
0
 
7
 
! Отговори
Е дееее преди 3 години
Пари за ядене и пиене по цяла нощ и музика и кючеци има а за ток няма, така ли? Не ми е жал за тоя. Ама изобщо. Той така свикнал - ядене пиене и банкет а плащане на сметки не. Аре моля ти се.....Погледни са фактурата за ток - там пише колко ток си изразходвал и колко плащаш за преносна мрежа и т.н. Ще видиш че ако имаш сметка от 30 лв. плащаш още толкова за преносна мрежа. Ама не плащаш преносна мрежа а тока който тия крадат. И няма да ти пишат краден ток а преносна мрежа, иначе ще роптаеш.
24
1
 
11
 
! Отговори
Е дееее преди 3 години
До справедливостСтига с тая толерантност към тях, че виж докъде я докарахме. Все да ги толерираме и накрая почнаха да ни избиват по селата като пилци и никой не ги закача.Като няма пари да си плаща тока, вместо да се катери по стълбовете и да краде, да отиде и да си намери работа и да си плаща сметките. В нас работим само аз и телевизора, но не сме тръгнали да крадем или да убиваме, нали? Общак ще се хване някъде и пак за 3 дена ще изкара 100 лв. да си плаща тока. Ама неще, така по-лесно.
23
1
 
11
 
! Отговори
haha преди 3 години
Разговор у маалата:- Мустафата стана некролог.- Ама как така стана некролог?- Ами така, залепна за стълба.:D :D :D
22
6
 
6
 
! Отговори
справедливост преди 3 години
Като чета коментарите се спуквам от смях, но да се замислим и за причините поради които е крадял: няма пари и не може да си плати, мисли как да излезне на далавера и всъщност е това, но все пак. Другото, да е мислил, как така ще крадеш ток, толкова е опасно!!! Как тъпата охрана не го е видяла?
21
1
 
10
 
! Отговори
Отличник преди 3 години
Това трябва да е в рубрика "Добрата новина за деня" май. А дано повечко такива крадци да светнат.
20
1
 
7
 
! Отговори
Ганчо преди 3 години
Останалите да апват докато е топло печеното и квот остане - под земята и камъка отгоре. Казах.
19
1
 
7
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
Следващият път да внимава.
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ся роднините да осъдят България в Страсбург защо не са му дали ток на човека нарушени му са правата да ползва ток безплатно от мрежата българите плащат тока за тях е безплатно
17
1
 
10
 
! Отговори
ЕДИН ОТ ПРОТЕСТА... преди 3 години
КОМУНИЗЪМ--без електрификация --НЕ СТАВА!ТАКИВА СА НОРМИТЕ НА "ПАРТИЕН ЖИВОТ " В БКП И КПССС!/...Там обаче/ в нормите/ , нищо не пише за цената и плащането...ха,ха,хааааааа.../ЧОВЕКА ЯВНО Е ИСКАЛ....."СМЯНА НА СИСТЕМАТА" ..ХА,ХА,ХААААААААААА
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше отишъл да рипа пред НС в София сега щеше да е жив....
15
1
 
22
 
! Отговори
Уууу преди 3 години
За нищо не ставаме! Скоро разбихме една тръба Фи110см, за смяна покрай друг ремонт-за тоалетните. Вътре в тръбата изненада, някога е пуснат кабел, хубав-СВТ2х1,5 и отива незнайно накъде? Под напрежение!! Отрязахме го-гръм, даваме късо, пак гърми и нищо в блока не изключва. Значи крадецът е харчил десетилетия наред и така си е изкарал живота. Намотахме Бишоп здраво, силикон и остана там, да му мислят след време. За мен това е направено, още като е строена сградата!!
14
1
 
13
 
! Отговори
ХФ преди 3 години
Повече няма да прави така. Жалко ако има семейство.
13
2
 
21
 
! Отговори
Искра преди 3 години
Един индиец по - малко. Добра новина.
12
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още един от избитателите на Руменчо даде фира