Баневи си върнаха "Каваци", неяснота кой влиза във владение

Моделът Златка Димитрова твърди, че се всява паника сред хората
23 юли 2020 18:39, Красимир Ангелов
23

Къмпинг "Каваци" отново е при семейство Баневи. Бургаският районен съд изненадващо отсъди в тяхна полза морския обект, който изгубиха за стопанисване преди 4 години.

Препълненият с туристи къмпинг днес осъмна с нова охрана, наета от Баневи. В имота влезе частен съдебен изпълнител, който отрече вчера да е бил упражняван натиск върху собственици на заведения за допълнителни такси.

"Не сме разговаряли с никого за пари, ние си вършим работата, както виждате идваме тихо и кротко", каза Ивайло Бакалов от ЧСИ.

Моделът Златка Димитрова обаче твърди друго. "Обикалят по плажната ивица някакви мъже с черни дрехи. Искат да всяват някаква паника и раздори и хората да напуснат къмпинга", коментира Димитрова пред телевизия Bulgaria ON AIR.

От 3 години обектът е стопанисван от друга фирма, която обаче е отдала имота под наем на Цено Ценов. По думите на адвоката му, когато има трето лице, изпълнението на заповедта трябва да се отложи. Според него не е ясно кой в момента влиза във владение на Каваци.

"Справката в търговския регистър сочи, че представител на дружеството е Евгения Банева, тук се явява някаква жена, коя не е ясно на какво основание е записана в протокола", посочи адвокатът на наемателя Росен Русев.

Въпросната жена е Мария Маринова, която гарантира, че туристите и търговците на обекти в къмпинга по никакъв начин няма да бъдат засегнати от промяната на собствеността.

Припомняме, че семейство Баневи са обвинени за пране на пари за над 1 млрд. лв., а Антикорупционната комисия внесе иск в съда за отнемане на имущество на фамилията за над 140 млн.лв.

Вижте още в репортажа на Стиляна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
5
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Пичове, ако Прокуратурата е на ГЕРБ за да се правя с неудобните, то Съдът е на ДПС;))) Нищо лично ви казва Доган, но ние сме либерали и членуваме в еуропският либерален алианс. А там нещата са така, ку имаш кинти и си платиш, нема значение къв си, оправдателна присъда;))) Абе, вие, какво си мислете? Ламята има няколко глави, едната се вижда, но другата е скрита някъде в "Росенец";)))
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е накрая всичко опира до съда и там "изненадващо" отсъжда. И който се захване да махне корумпираните съдии и почват протести анархии и прочее. Въобще никой не говори за съдиите.
16
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нали хвалехте Гешев, вижда се че нищо не е свършил само вдига пушилка и се заяжда политически. Падна и тая опорка на гербавите че гешефтаря на тиквата се оправял с олигархията. Оставка!
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що за държава е това? Доскоро не вярвах, че се управлява от мутри. Съветвам младите да емигрират! И не само те. Тук шепа несменяеми се подиграват на седем милиона българи, по-голямата част от които съвестни данъкоплатци. И как спят спокойно се чудя.
14
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде почна се. Докато младежта опъва пешкири по жълтите павета и мята тоалетна хартия по държавата мутри..те почнаха да се завръщат без даже да дочакат техните хора да гепят властта.
13
5
 
12
 
! Отговори
Още по-възмутен преди 3 години
То си е така на тази територия. Как се вади бурен 30 години раснал в плодородна и наторена с много лъжи и омраза почва. Тук го бутнеш, там го бутнеш - скършиш няколко листа. Не е лесно. Много пот трябва. Дано Гешев да се справи - много преди него не успяха или се отказаха. Обаче, ако им направи света тесен то пак е нещо. Нали видя какво стана в Румъния. Онова момиче едвам го спасиха в Брюксел.
12
7
 
8
 
! Отговори
Само Герб преди 3 години
Божков, скоро лично пипона ще го награди с орден Стара планина. А Гешев ще му връчи букет и извинение!
11
1
 
9
 
! Отговори
Bg izmet преди 3 години
ТАМ ЩЕ ПОЧИВАТ ТЕЗИ ДЕТО СА ГИ ОСВОБОДИЛИ.СКРИТИ ВЛАСТИ И УБИЙЦИ
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са за Алкатраз направо не за каваците.И да вземат и другите с тях
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Eто че са напразни крясъците на демократителеви и деснипротив страшния Гешев,добър е българският съд,човеколюбив.Оневини Прокпиев и КО,намали гаранцията на сума равна на джобните пари за ден на Бобокови,сега връща плажа на Баневи.Спокойно друзя,българският съд всички ще оправдае и ще ги освободи,виж ако сте украли кокошка нема прошка.Както казваше Борисовние ги хващаме те ги пускат,сега и Гешев така може да каже.Спете спокойно бандюги,да му мислим ние плебеите с таковаправосъдие.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей браво ве ...
7
2
 
22
 
! Отговори
Гешеф! Ей преди 3 години
Гешеф! здраво дръж бе човек. Казах ти че са много лъзгави. Казват че Капоне го хванали за неплатени данъци. Тея няма как всичко да са платили. Що имот заграбиха. Виж някоя барачка някъде, ако са забравили да платят. Че много са ми златни - позлатени и супер нагли.
6
5
 
27
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Държавата в Която всеки Богат може да Ви убие и на другият ден да е Свободен!! Страшно е да се живее в такава Държава!!
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Запор веднага, за да не го продадат на друг мафиот. Конфискация.
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неслучайно хората протестират срещу мутрите и подчиненият им съд.
3
3
 
23
 
! Отговори
Каскета преди 3 години
Продължавам да не разбирам защо ми искате оставката.
2
3
 
23
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
питайте Каскетов и Властта -Къде са Баневи и Арабаджиеви -мога да ви кажа -че вече почти не са в Затвора!!! Платиха си на Мафията и вече са ВЪН!!
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е те толкова си могат гербавите. Видяхте ли им големите приказки?