Прекратиха издирването на изгубения иманяр в Стара планина

За последните 24 часа са регистрирани няколко инцидента в планините
24 юли 2020 13:34, Ния Христова
7
Прекратиха издирването на изгубения иманяр в Стара планина
Снимка: Pixabay
Прекратено е издирването на изгубения иманяр в Стара планина. Това съобщиха от Планинската спасителна служба за Агенция "Фокус".
 
През последното денонощие са регистрирани няколко инцидента в планините. При единия става въпрос за мъж със счупен крак в подножието на връх Орловец. Екипи на ПСС са провели акция за пренасяне на човека. Тя е продължила до 24 часа.
Още по темата
 
Издирвани са и двама изгубени. Единият случаи е на иманяр в Стара планина, а другият е в района на Горна Малина.
 
За момента акцията в Стара планина е прекратена до получаването на повече информация. Кучета участват в акцията в Горна Малина като спомагателен екип на полицията и местната власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
6
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Ама, чакайте;))) отде разбрахте, че е иманяр илит ака ви казаха местните?;)))Иманяр тъй леснос е не губи, той знае къде отива, как да стигне до мястото и как да се върне;)) Или му е станало нещо, поумрял е, или са го утрепали "колегите", т.е. па е поумрел, но има и друг вариант, като е разбрал, че го търсите акто иманяр, човекът се е покрил и е слезнал или ако наистина е иманяр, па се е покрил, оти вече знае от мобилният, а в тва време е набарал марата. Нема да я даде на Бойко, я;))))
6
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иманияр и планина ??? Иманиярите са на жълтите павета и после към Дубай..
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие пък искате да е от България снимката. Статията е за иманяр и за планина. Според логиката на авторите за илюстрация върши работа или кална лопата, или планина. Избрали са планина като по-естетично. Какво искате още?
4
1
 
17
 
! Отговори
rendeto преди 3 години
Снимката май е от Нова Зеландия
3
0
 
26
 
! Отговори
българка преди 3 години
НЕ Е връх Ботев, естествено. Никой от списващите жуналисти НЕ ЗНАЕ как изглежда нито един от върховете в българските планини. Даже преди време на Плювню му бяха сложили за фон Скалистити планини в САЩ. Имаме изключителна природа ! Сега вече всеки качва снимки в мрежата. Не се иска много акъл, за да се поразровиш и да сложиш подходяща снимка. Но мисирките дори и мъничко акъл нямат, за съжаление !
2
1
 
6
 
! Отговори
онзи преди 3 години
Духнал е с имането за някой тропичен остров.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това на снимката връх Ботев ли е? Нещо прекалено остричък ми се вижда. Такъв връх не само в Стара планина, но и в България няма, ако не се лъжа.