Протестиращи блокираха Е-79 за час при Кресна

Образуваха се опашки от превозни средства и в двете посоки
Обновена: 2 авг 2020 22:29 | 2 авг 2020 22:26, Веселина Йорданова
154
Протестиращи блокираха Е-79 за час при Кресна
Снимка: БГНЕС, архив

За около час тази вечер беше блокиран главният път Е-79 в района на Кресна от протестиращи срещу правителството и главния прокурор.

Над 4-километрови колони от чакащи автомобили и камиони се образуваха през това време и в посока София, и към Гърция. Обходен път в района няма, предаде БНР.

Над 60 бяха участниците в блокадата на пътя, които преминаваха непрекъснато във верига през пешеходна пътека.

Протестиращите - от Благоевград, Кресна, Сандански и Разлог, бяха изтласкани от пристигналите на мястото полицаи и жандармеристи.

До сблъсъци не се е стигнало.

Преди обяд беше направен опит първият опит за блокада на Е-79 в района на Благоевград, но пътят беше освободен само за 10 минути от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: протестблокадаКресна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
1
 
! Отговори
тъпа патка преди 3 години
До Ванина. Били са солидарни, ама за какво? Защо не го написа ***, кукло? То ако е за по-високи заплати не е ли ясно?
85
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 98Ми нямаш, прпадняко! Иначе щеше да умееш да цениш времето, парите и нервите на другите. Ти си един непрокопсаник на който всички други са му виновни. Ще си умреш беден и мизерен, който и да е на власт. И Царството Божие на света да настане, пак ще трябва да се редиш за емигрантска виза
84
5
 
4
 
! Отговори
бай грую преди 3 години
До 83. А така, и понеже 10 години издевателстват над народа той постоянно ги избира да управляват. Мазохисти, а? Тц, тц, а бе, кой ви ражда такива?
83
10
 
4
 
! Отговори
Много Резил млн преди 3 години
Шефът на Александровска болница Костадин Ангелов, новият здравен министър.Най затъналата болница в страната дължи над 70 млн лв.Самият Ангелов през 2019 си купува апартамент за 586 749 лв.Точно когато е е шеф на фалиралата болница.Ps. 5 се оказаха апартаментите.
82
5
 
3
 
! Отговори
Много Резил.. 56566 преди 3 години
Новият министър. Лъчезар Борисов е председателят на надзорния съвет на Българската банка за развитие (ББР), който одобри кредит от 75 мл. лв. на дружество, свързано с колекторската фирма "С. Г. груп"
81
4
 
5
 
! Отговори
Ванина преди 3 години
Ние винаги сме били разединени и затова ни е такава съдбата - 30 години управляващите да ни клатят. Взех да мисля, че си я заслужаваме.
80
3
 
4
 
! Отговори
Много Резил 2 преди 3 години
Той обаче пристигна в 14.00 и дори не се е спря при нас, както прави обикновено, за да дърдори глупости. Нервите ни не издържаха и на връщане всичките 200 човека от автобусите го изпратихме с каруцарски псувни
79
7
 
6
 
! Отговори
Много Резил преди 3 години
200 човека платена от ГЕРБ агитка станаха свидетели на тоталното падение на лидера на хунтата Бойко Борисов във Варна освиркване и псувни заради десетилетието кражби и разпродажби на гърба на народа.Тоя ден обаче Бойко изтегли късата клечка местните гербери бяха мобилизирали с автобуси около 200 работника на ВиК в морската столица да Му ръкопляскат. Първо ни пратиха по домовете през работно време да се преоблечем, за да не сме по екипи на ВиК и така да лъсне, че сме платена агитка. После ни инсталираха още в 10,30 ч., за да чакаме Борисов с бурни аплодисменти. Той обаче пристигна в 14
78
1
 
8
 
! Отговори
Ванина преди 3 години
Всички искаме промяна, но не искаме да си нарушим спокойствието и ни е добре да хейтим от вкъщи колко е зле държавата.Миналата година, докато бях в Гърция, обявиха стачка на всички транспортни работници и всякакъв вид обществен транспорт спря за 48 часа и то в разгара на туристическия сезон. Настъпи голям хаос, объркани туристи - за мен лично се изрази в смяна на билети за ферибот, плащане на още една нощувка и на такси до хотела в Атина, но всички гърци бяха солидарни с протестиращите.
77
3
 
3
 
! Отговори
Герб Резил Отново преди 3 години
Аню Ангелов бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.
76
4
 
3
 
! Отговори
Нещастен Герб Крадец преди 3 години
Сергей Игнатов бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП Видин, ректор на соросовия Нов български университет.
75
2
 
3
 
! Отговори
До Мафията преди 3 години
Николай Младенов бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация Отворено общество София (1996-1998).
74
2
 
4
 
! Отговори
Тангра преди 3 години
Самозабравилите се мутри се потят по Халкидики по яхтите и по вилите им на морето.Изградили са си живота. Уредили са отрочетата със сносното образование на готинки позицийки.Как се демонтира толкова кражба и лъжа?
73
3
 
6
 
! Отговори
Специално До Мафията преди 3 години
Росен Плевнелиев първи секретар на общински съвет на ДКМС.
72
3
 
8
 
! Отговори
до медиите преди 3 години
А знаете ли кой е водач на т.нар. "протести" от 15 човека в Пиринско и от коя партия е. Мерси.
71
5
 
5
 
! Отговори
Як Гербер Прецакан преди 3 години
Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учителДимитър Николов московски възпитаник израснал в семейство на комунисти.Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиациятаМенда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в ПловдивПламен Нунев редови член на БКПДаниела Дариткова Завършила е Санкт-Петербургския педиатричен институт, родена в Смолян в семейство на комунисти
70
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Властта е скована от страх.Самозабравилите се мутри,които издевателстват над населението 10 години,пълнят чекмеджета,каси и банкови сметки с нашите пари,трябва незабавно да бъдат изметени.Всеки загубен ден е пагубен за България.
69
6
 
7
 
! Отговори
Як Гербер преди 3 години
Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков
68
3
 
1
 
! Отговори
Валери преди 3 години
До бойковист. Уф, много интересно. И аз преди 6 години мразех едно момиче, ама сега ми е жена.
67
1
 
1
 
! Отговори
Напред Герб преди 3 години
Бившият депутат от ГЕРБ и заместник-министър на финансите в правителството на Бойко Борисов Владислав Горанов ще стане изпълнителен директор на Общинска банка.