Протестно плажуване се проведе и на Алепу

Гражданското недоволството срещу строежа започна през юни
Обновена: 8 авг 2020 22:35 | 8 авг 2020 19:56, Нели Христова
58
Протестно плажуване се проведе и на Алепу
Снимка: БГНЕС

Природозащитници организираха плажуване пред подпорната стена на строежа „Алепу“. Обектът се намира на брега на морето и попада в едноименната защитена местност, съобщава БГНЕС.

Гражданското недоволството срещу строежа започна през юни и предизвика няколко мирни протеста в страната.

Подпорната стена на Алепу се превърна в символ на корупционния метод, по който се случват нещата навсякъде в държавата ни, заяви организаторът на протеста Кремена Ватева. Тя подчерта, че отново напомнят за екологичните проблеми, от които започна гражданското недоволство през юни.

Заради презастрояването по Черноморието, изсичането на горите, багерите в планините и замърсяването на реките. Заграбването и унищожаването на нашата природа трябва да спре, призовават природозащитниците.

Инициативата е подкрепена от неправителствената организация „Правосъдие за всеки“, Коалиция „За да остане природа в България“, Сдружение „Да запазим Корал“, Гражданска група „Бетономорие“, Фейсбук групата „Да не допуснем Синеморец да се превърне в Слънчев бряг“ и още неформални обединения на активни граждани, желаещи правова държава и запазена природа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
7
 
! Отговори
гогича преди 3 години
А на Буджака Созопол при Прокопиев кога?
2
7
 
7
 
! Отговори
Обява преди 3 години
На сайта на нашата фирма можете да откриете богата гама от предложения за протестен туризъм. Предлагаме възможности за хора с всякакви финансови възможности - от палатков до бутиков; морски, планински и градски протестен туризъм. За най-икономичните предлагаме и възможности за външно финансиране срещу известни задължения в зависимост от изискванията на съответните промотъри.Екипът на нашата фирма се грижи за всеки клиент!
1
8
 
10
 
! Отговори
Купонджия преди 3 години
Бравоо!Довечера протестче и в дискотека.Утре на друг плаж.И все така.Важно е да протестираме.Както се казва,не е важно кой на кого духа,важно е да водим духовен живот!