7-годишно дете и още двама пострадаха при ПТП

Катастрофата е станала на пътя Смолян - Чокманово
13 авг 2020 14:25, Петя Славова
1
7-годишно дете и още двама пострадаха при ПТП
Снимка: БГНЕС

Трима души, сред които 7-годишно дете, пострадаха при катастрофа на пътя Смолян -Чокманово, съобщиха от МВР – Смолян. Инцидентът е станал вчера, около 16.00 часа, предава "Дарик".

Лек автомобил със смолянска регистрация ,управляван от 35-годишен шофьор, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в кола със софийска регистрация, управлявана от 32-годишна шофьорка от Смолян.

При катастрофата са ранени трима души – мъж, жена и 7-годишно дете. Оказана е медицинска помощ на пострадалите в МБАЛ-Смолян.

Момчето и мъжът са освободени за домашно лечение, а 32-годишната жена е настанена за наблюдение в хирургично отделение на МБАЛ - Смолян без опасност за живота.

В следствие на удара има нанесени значителни материални щети по лекия автомобил "Шкода Фабия". Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ - Смолян.

Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как и защо е навлязал в настешното? Пиян, карал бързо, невнимавал ...Веднага го обвиняват в предумишлено убийство с превозно средство и другия път да внимава. Следва затвор 20г и да се научат всички селяни как се кара кола. Жалкото е че сме в Булгаристанн и тук так съдебната система не работи.Ще изкарат че няма виновни и го пускат. И така до следващия път като има повече жертви