Спречкване в планината между хижар и туристка заради куче

Причината - тя оставила домашния си любимец пред заслона му
Обновена: 13 авг 2020 10:30 | 13 авг 2020 10:30, Петя Славова
129
Спречкване в планината между хижар и туристка заради куче
Снимка: БГНЕС

Туристка обвини хижар, че е удрял и ритал кучето й, а когато тя се опитала да го защити, започнал да бута и нея.

Причината - тя оставила домашния си любимец пред заслона му отвързан и според хижаря кучето плашело гостите.

"Почти всеки уикенд съм в планината заедно с моите две кучета. Тази седмица се отправих към заслон "Тевно езеро" заедно с едно от тях. Носих палатка, защото знаех, че кучета не се допускат там", обясни пред Нова тв Цветомира Колева.

Тя обясни, че след като пристигнала, времето се влошило и тя влязла вътре за храна. Забелязала, че животното стои пред вратата и решила да го премести, за да не пречи на посетителите.

"В този момент мъж застана пред мен и започна да рита кучето, без да има някакъв проблем. Помолих го да спре многократно, а той започна да ме квалифицира с вулгарни изрази", разказа Цветомира.

Хижарят Иван Дрънков също коментира случая:

"Версията на госпожата не отговаря на истината. При мен дойдоха много хора, които обясниха, че не им е приятно да се хранят на една маса с куче. Животното влизаше и излизаше многократно. Когато помолих дамата да обърне внимание, тя реагира бурно", разказа Дрънков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя и персоната на хижаря е позната като бързо избухлива. Маке.
98
4
 
10
 
! Отговори
Б. Б. преди 3 години
Аман от *** кучкари!
97
5
 
14
 
! Отговори
Beatles преди 3 години
Деца трябват деца.
96
1
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Те за такава НОВИНА бях зажъднял. Браво Днес БГ.
95
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучетата са като малки деца. Както ги научиш, така и ще се държат. В този смисъл проблема е изцяло в манталитета на голяма част от кучкарите.
94
13
 
13
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Аман от кучкари. Кучетата им винаги са добрички, не хапят, от радост те лаят и тичат покрай теб. За съжаление почти всеки ден има нахапани от кучета хора.
93
2
 
5
 
! Отговори
Благо преди 3 години
https://m.facebook/ivan.drankovТова ли е ритащия кучета и биещия туристи ?
92
1
 
4
 
! Отговори
До Бай Миле преди 3 години
По полека с коментари за деца, да не попаднеш пред мен и да те пратя при Бай Миле- изтинския!
91
9
 
7
 
! Отговори
До Лора преди 3 години
Намери си съпруг, роди деца! Стига с тез кучета! Те са свободни животни не за каишка!
90
2
 
8
 
! Отговори
Галя преди 3 години
На хижа в планината не искат животни. Ами стойте си по градовете. Излишна агресия.
89
3
 
8
 
! Отговори
Ало преди 3 години
Хижаря.Знам че четеш.Личи си по предходния пост.Следващия път като видиш човек с куче,огледаи се,ослушаи се и умната.
88
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 95:Дегенератираш яко. Зад телефона си голям но сигурно и жена ти те командва. ***. Такива като теб ги знаем, смръдльовци
87
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 98:Как вярваш бе, освен това е годпожица не е обиждай че може да те осъди. Към феминиските ще се обръщаш с той, тя, то и ще ср кланиш до земята в розовия тампон бог. Никой не е длъжен да ви търпи кучетата. Ти и точно такива като теб трябва да се съобразяваш с другите около теб, а не обратното. Съответно ако имаш куче го държиш на кайшка а у вас ако искаш и в леглото да ти спи не ни интересува.
86
6
 
6
 
! Отговори
Хх преди 3 години
Ss вземи се гръмни и избави всички ни от себе си . Много добре знаеш че умъртвяване на гръбначно животни се наказва със затвор. Ако си толкова велик няма да се криеш зад фалшива самоличност пак си оставаш *** сърдит на света защото се чувства ***. Такива като теб умират сами като кучета ;)
85
1
 
7
 
! Отговори
до 99 преди 3 години
Ти защо си мислиш, че тоя твой апокалипсис само теб теб ще подмине, че след него искаш и нещо на строиш :D
84
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Лоране ме разбра - за болести от уплаха и стрес говорех, порови се да видиш какво се случва, недай си Боже. И не получих отговор какво следва ако все пак се случи нещо на детето ми? Досега не е имало кучкар да ми отговори на този въпрос, вече 20-на години...виж, аз съм израстнал с кучета, сега нямам защото нямам условия, а те според мен са голям двор, иначе е противоестествено за едно куче да е в апартамент, и друго-истината е, че кучетата си остават първосигнални животни..знаеш какво е това
83
0
 
20
 
! Отговори
До 91 преди 3 години
Харесвам кучета и сме имали. Но никога не сме го оставяли да пречи и да стресира други хора!Това е разликата между тези, които гледат кучета, защото ги обичат и онези с комплексите, които се мъчат да ги избиват с колкото е възможно по-свирепо куче.
82
12
 
9
 
! Отговори
Кучкарев преди 3 години
Тоя метил хижаря,просто не е ритнал правилното куче.Що не беше моето,та днес по ТВ щеше да го дават диготално разкрасен в гЪлвата.Ама на.Имал е късмет горкия.Късметлия до следващия път.
81
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бедняците не харесват кучета, защото не могат да си позволят да ги имат. Аз имам 2 кучета. Едното съм го купил за 1000 евро а другото за 900лв. На месец ми излизат около 200лв да се грижа за тях. Другите които не харесват кучета са някакви метиси. Няма чист българин който да не харесва кучета.
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тевно езеро на Пирин и Рибни езера на Рила са си легендарни на тема "бой и проблеми от хижар и приятели", от десетилетия. Всички по-млади планинари би трябвало да са нащрек на тези места - да се внимава какво и как го правиш. Забравяте "Еврпейски, БГ и всЯкви" права горе - но нали за това сте там !