Служител на спортен комплекс удари дете след тренировка

10-годишното момче не е предизвикало агресията
84
Служител на спортен комплекс удари дете след тренировка
Снимка: Pixabay

Служител на спортeн комплекс в Бургас е ударил 10-годишно момче. За скандалния случай сигнал в медиите подаде  бащата на момчето. Случаят е от 5 август. Актът на насилие е извършен след тренировка по плуване, съобщава Нова телевизия.

Петър Петров е бил ударен докато е бил в асансьора. Първа за случката разбира секретарката на клуба по водна топка София Калинкова.

"Вечерта на 5 август бях извикана от група деца, които ми казаха, че Петьо е бил ударен. Аз се втурнах в басейна. Забелязах момчето, свито до асансьора, плачещ, свит на кълбо. Опитах се да го успокоя и да разбера какво се е случило. От децата разбрах, че служителят по поддръжка го е ударил. Потърсих този служител, който ме посрещна с думите "Аз само го пернах зад врата". И започна да се оправдава. Аз му казах, че няма право да пипа децата и да ги заплашва", обясни тя.

Калинкова е информирала за случилото се треньорите и родителите на момчето. А майката на Петър разбрала, докато била на работа. "Обади ми се една от майките, която ми каза, че детето ми е ударено. Нямаше как да изляза от работа и много се притесних. Когато се прибрах той плачеше, не можеше да се успокои. Цяла вечер не е спал", обясни Юлия Качакова.

Според треньора Светозар Владков детето не е предизвикал служителя. А той вече е подал молба за напускане, но родителите не са доволни от това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ътДобре ли сте?
14
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И радев така стиска юмруче срещу българите
13
11
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Въобще се игнорира фактът,че шляпнатото дете е пипало и заплашвало другите деца. Ами ако ги е опипвало и с със сексуална цел?-----------детето е на 10, то чете ли статията бе ...?
12
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21Абе луд ли си има шамари от злоба и има такива за назидание. Тва е малшанс с тъпанчетата! Колко шамари съм изял като малък и нищо ми няма, айде стига! Тряя с по-твърда ръка да се възпитава, а не да се гледат в саксия.
11
6
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
аз много се съмнявам, че някой ще удари дете без причина, но така или иначе няма право. Между другото Ганеца, като манталитет може да виерее единствено в България. На Запад, челно се среща с насрещния влак на законноста. Виждал съм с очите си как се молят и плачат в Германия, *** нейдей бе, не се оплаквай бе. Просто на Запад го няма това "ела бе, ела се разберем кат мъже бе" - там има телефонно оплакване, съд и съдия изпълнител. И после идвате ми ревете на входната врата.
10
4
 
16
 
! Отговори
Въобще се преди 3 години
Въобще се игнорира фактът,че шляпнатото дете е пипало и заплашвало другите деца. Ами ако ги е опипвало и с със сексуална цел? Така да получи завратнИк не ми се струва случайно. Такива келешчета съм виждал много.
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо е направило хлапето, ама няма да си признае.
8
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А детето какво ли е правило щом е отнесло един за врата ? Дали не е ритало , чупило , драскало или нещо друго нередно? Айде стига моля ви се ! Информацията е непълна. А и характера трябва да се втвърдява , цял живот с перце ли ? После в гей дружинката .
7
6
 
30
 
! Отговори
х преди 3 години
Със сигурност keлемeто си го е заслужавало. Възрастен мъж и дете в асансьор и ей така без причина да го удря, няма логика. Много се промениха времената, нас като деца колко са ни били учители, родители, чичковци, леличкиз никой не тича да се оплаква. Станахме хора.
6
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факт е днес, че децата са страшно разглезени. През 90те, като напраиш нещо госпожата идваше и ти дърпаше ушите, шамари зад врата, та да ти замирише на изгорела гума! И после, като се оплачеш на ваще и те ти биеха по един шамар щото не си слушал! А сега безобразно поведение в училише, бягане от часовете и родителите отиват да се разправят с учителите шото им били писали двойка! Еми.. какви хора ше има след 15 години?
5
11
 
10
 
! Отговори
хаджигейов преди 3 години
Ако е протестиращ му е разрешено да удря деца
4
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, случвало ми се е да съм на кафе и едно момиченце на 3-4 обикаляше и дърпаше хората за косите. Сестра ми му се скара и то отиде и каза на майка му, че го била ударила! После майката дойде и някъв страшен скандал. Ама то детето ми не лъже и незнам си кво. Еми не е така, детето си излъга, като стой та гледай. Чак не ми се повярва толкова малко дете.. Но е възможно, децата не са чак толкова невинни и разбират доста повече отколкото мислим.
3
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГНУСНИТЕ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ РАЗЛОЖИХА МОРАЛА НА НАЦИЯТА.
2
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Аз само го пернах зад врата"Типично по балакснки за него не е голяма работа :) все пак е израснал на село.
1
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радеф ви обеща промяна - ЕТО Я!!!