Пробация и глоба от 1000 лв. за мъж, блъснал полицейска кола

Мъжът нанесъл щети на полицейската патрулка
19 авг 2020 16:09, Ния Христова
6
Пробация и глоба от 1000 лв. за мъж, блъснал полицейска кола
Снимка: БГНЕС
Една година пробация, 1000 лева глоба и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото. Това наложи Районният съд в Ямбол на мъж, блъснал полицейски патрул и нарушил противоепидемичните мерки, съобщава БНР.
 
На 21 април на едно от възловите кръстовища в Ямбол на подсъдимия е подаден сигнал от полицейски патрул. Той отказал да слезе от колата, след което блъснал с нея служебния автомобил на органите на реда. Вследствие на удара са нанесени увреждания по задната част на патрулката. 
 
Минути след инцидента преминал с висока скорост и през контролно-пропускателния пункт на изхода на Ямбол в посока село Кабиле.
 
Малко по-късно е задържан. Съдът му е наложил най-строгата мярка "задържане под стража" и до гледането на делото обвиняемият е останал в ареста. 
 
Наказанието на Районния съд е наложено след споразумение между прокуратурата и подсъдимия. То вече е в сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да осъдят полицаите. Нарушили са му демократичните права.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси смешното наказание.
2
0
 
7
 
! Отговори
Веднага Мая Божкова преди 3 години
и влечугите от триото,начело с проваления адвокат Лъжигенов,осъден заклевета,да се намесят.Човекът мирно е протестирал срещу полицейскияпроизвол.Откъде накъде ще искат да го спират?Те да не са блокада накръстовище в София?Човекът да бъде освободен,да му се извинят и даму платят 10 000лв обезщетение за загубеното време.Свободата напротест е конституционно право,което е по-право от правото за свободно придвижване.на софиянци.Това да бъде обяснено от триото клошарипо всички телевизии.
1
5
 
3
 
! Отговори
читател преди 3 години
"след което блъснал с нея служебния автомобил на органите на реда...." В много страни такива просто остават за дълго на хладно, а тук някакви мижави наказания.А при каубоите изобщо нямаше да е жив, както и трябва.