Коронавирус: Влакът Перник-София е претъпкан, пътниците - без дистанция

Питане в HelpBook: Защо има знаци за забрана на паркирането пред блокове?
21 авг 2020 19:30, Анисия Иванова
44
Коронавирус: Влакът Перник-София е претъпкан, пътниците - без дистанция
Снимка: БГНЕС, архив

В платформата на Helpbook.info получихме обезпокоителен сигнал за кошмарно пътуване с влак по линията Перник-София.

Ето какво пише в него: "Вече втори ден подавам сигнал на горещия телефон на БДЖ, че композицията на посочения влак е недостатъчна да поеме всички пътници от Перник за София. Хората пътуват правостоящи, невъзможно е да се спазва никаква предпазна дистанция и не се проверяват превозните документи, тъй като е невъзможно каквото и да било придвижване на контролиращите във влака. Моля да вземете необходимите мерки за увеличаване на композицията и за нормално пътуване. В противен случай доста от хората биха могли да намерят алтернативен превоз или да пътуват гратис“.

Получихме и сигнал от живущ в столичния квартал „Младост“ 2. Сутрин, тръгвайки за работа, с изненада установил, че улицата пред блока му е блокирана със строителни машини. Автомобилът му се оказал в капана повече от два часа, никой от съседите не бил информиран предварително за неудобството, което предстои, нито кога улицата ще бъде отпушена. Липсата на обходен маршрут също допринесла за изнервената обстановка.

В съседния квартал „Младост“ 3 пък били поставени знаци за забранено паркиране пред няколко блока, а паркираните коли били извозени с „паяк“. Нашият потребител пита на какво основание са били поставени знаците, както и в случай, че са предприети мерки за промяна на условията за паркиране не се ли очаква живущите да бъдат уведомени предварително?

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал към отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
1
 
! Отговори
Винкел Черен преди 3 години
Вероятно, защото по комунистическо в Перник са сбрани и докарани от цяла България десетки хиляди необразовани, неграмотни и не особено интелигентни хора, но днес там живеят едни селекционирани тъпaнaри и смешковци-отворковци, които имат среден коефициент на интелигентност колкото на маруля. Много са зле! Пиша със жал това откровение, като перничанин, от село, което понастоящем се води квартал на Перник.
34
1
 
3
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
95% от българите имат поведение с нищо по-различно от 2019г. Влезте в първия Кауфланд и ще се убедите! На касата се натряскват един върху друг, клиенти и продавачки, да не говорим пък касиерки, са без поставени на носа и устата маски (това, че са ги нахлузили като гердан на шията и брадата не значи, че носят маска)! Етносът, чието име е забранено пък да не говорим - нито те, нито *** им носят маски! На този фон няма нито ЕДИН глобен!
33
0
 
3
 
! Отговори
Морето преди 3 години
На морето кръчмите са претъпкани, и дали някой се интересува от корона вирус.
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В претъпкания авобус/влак:- Моля веднага си махнете ръцете от гърдите ми...не вие, младежо.
31
2
 
8
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
С влак на БДЖ освен хепатит и нещо кожно друго няма какво да хванеш
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименDo 13Ne znam kolko ostanalite sa jalki no ti ne e losho da otidesh pri drugia ne normalnik Kiro Breika ot selo Pavel Tarnovsko i dvamata toplo da se pregarnete
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус може и да има, но идеята е икономическа. Просто една спирачка на икономиката. Как пък толкова много пенсионери се заразиха? Много въпросителни има, на които няма да получа отговор никога.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 27Няма да стане това с билетите. Хората пътуват на работа с този влак.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еее, нЕма начин винкело да не се качи у влако! Нале трябва да се работи у скадо в София и да се занесе на децата храна! Да изчака следващия влак?! Айде нЕма нужда. Селяния до шия. Още дядо Вазов е изказал мнението си за Перник. Най-простите хора в България.
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди около десет години, ако не се лъжа Господари на ефира имаха предаване за този влак по същия повод. И без Ковида беше страшно. Тогава нищо не последва, и сега нищо няма да се промени.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много отъпя сайта. Изоставям го за радост на авторите Му.Утре да се съберете на банкет
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво означава претъпкан влак. Щом този коронавирус е толкова опасен броят на билетите, които се продават да се сведат до минимум.Контролът, който трябва да се упражнява не е невъзможен.
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По принцип в България има много хора които са примитивни създания на ниво животни и обичат да се допират един до друг да се блъскат и търкат е така да се сбутат като стадо животни и после да се псуват или да се бият.По цял ден срещам такива хора.Дори и дивите животни се разминават с дистанция помежду си но не и дивите селяни.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23На покрива е забранено за разлика от Бангладеш - шопските глави са твърди и повреждат тунелите преди Кюстендил по същата линия.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо си е празен влака в сравнение с някой влак в Бангладеш
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До HandelТози влак си няма купета.
19
5
 
2
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До Анонимен 7:Ами сега като почне задължителното ваксиниране с руската "ваксина" ще се появят руповете. Онова момче в Търново беше опитното зайче - ясно че ваксината работи както трябва.
18
2
 
2
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Каква дистанция във влак бре ***? Кога БФЖ-то ще пусне толквоа влакове е да има по едно цяло купе на човек?
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако перничани не измрат да две седмици да я отменят тази измислена пандемия
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От понеделник в Перник щели да пускат само с PCR тест