Пловдивската полиция задържа наркодилъра Кьора с кокаин

Близо 83 грама са иззети от апартамента му
26 авг 2020 12:47, Ния Христова
3
Пловдивската полиция задържа наркодилъра Кьора с кокаин
Снимка: Pixabay

Пловдивската полиция е задържала наркодилъра Милен Кьора с кокаин, съобщиха от МВР.

В дома на 46-годишния мъж са открити приспособления за разфасоване и пакетиране на наркотичното вещество. Служители на Отдел "Криминална полиция" са иззели близо 83 грама кокаин от жилището на пловдивчанина в хода на спецакция по линия за наркоразпространение. 
 
Веществото е било разпределено и държано в буркани, кутии и пликчета. Иззети са още електронна везна, приспособления за пакетиране и разфасоване на наркотика на дози, предназначени за продажба на клиенти. 
 
Кьора е задържан в полицейския арест, а действията по документиране на случая продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям праз. ..нищо ново,всичко се знае и в малките и големи градове кой кое ,и скво се занимава,но иституцийките си вземат заплатите и траят
2
0
 
7
 
! Отговори
Курти преди 3 години
И присъдата е от 3 до 9 години затвор (примерно) в зависимост от това колко ще плати горкичкият беден наркодилър.Пък може и условна или под домашен арест ако има повее кинти за даване.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познат на полицията предполагам? Кога го пускат и колко се плаща на съдията? Съдията има ли мерцедес последен модел, 3 апартамента, 2 вили на морето и една в планината?Питам само де ...