Отново за влака Перник-София: 100 души прави и без дистанция

Ротвайлер без каишка, занемарена улица - сигнали в Helpbook
28 авг 2020 20:05, Анисия Иванова
29
Отново за влака Перник-София: 100 души прави и без дистанция
Снимка: Helpbook

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал за поведението на поредния собственик на домашен любимец, оставил кучето си без надзор.

Ето какво е оплакването на възмутения съсед: "Живея в с.Волуяк. Имам съсед, собственик на ротвайлер. На 26.08.2020 г., около 18.00 ч., видях пуснат ротвайлер без каишка и намордник около оградата на къщата ми. Съвсем наблизо моето и други съседски деца си разхождаха малки кучета на каишка. На разстояние от ротвайлера беше един от живеещите с кучето младеж. Помолих го да върже кучето заради децата, той не само, че не го върза, но започна да ме обижда. Доста хора станаха свидетели на случката, но никой не се намеси и така ротвайлерът се разходи, след това съвсем спокойно се прибра в дома си, разбира се без каишка. Имало е и случаи кучето да излиза от границите на имота и само по случайност не се е стигало да инциденти досега. В близост в почти всяка къща има деца, които сами ходят на училище и излизат да си играят. Моля да бъде направена проверка и каквото е необходимо, за да не се стига до трагични инциденти с поредното куче-убиец. Предварително благодаря".

Наш редовен потребител отново сигнализира за проблема във влака Перник-София. "След подадения сигнал на 19.08.2020 г за пореден път Ви пиша, че днес отново композицията на посочения влак беше малка и недостатъчна да поеме всички пътници от Перник за София. Близо 100 човека пътувахме правостоящи, невъзможно бе да се спазва никаква предпазна дистанция и да се проверяват превозните документи, тъй като е невъзможно каквото и да било придвижване на контролиращите във влака. Отново Ви обръщам внимание да вземете необходимите организационни мерки за увеличаване на композицията и за нормално пътуване. В противен случай се създават предпоставки за отлив на пътуващи с БДЖ или пътуване без заплащане /гратис/“.

Завършваме днешния обзор с молба от наш потребител за асфалтиране на улица в район "Възраждане“. Според него повече от година са се образували огромни дупки и всеки път при проливен дъжд те стават все по-големи и е редно да се направи необходимото. Също така предлага в зелената част на района да се поставят пейки за седене в междублоковото пространство.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
хахахахах преди 3 години
че то и в МЕТРОТО е същото и то секи ден,кво ме брига тогава влака за Перник?
25
2
 
1
 
! Отговори
До 16 и 25 преди 3 години
Не знам пра-пра-пра дядо ми от къде е, но аз съм роден, израснал и живял 70 години в София, баща ми, майка ми, бабите и дядовците ми - също, затова съм софиянец. А вие сигурно сте се преселили след премахването на софийското жителство и умирате от злоба, че други си живейт в родния град, а вие сте пришълци!
24
3
 
1
 
! Отговори
друг софиянец преди 3 години
До: номер 16А ти пък откъде си като си толкова начетен?Да не би пра-пра-прадядо ти да е бил каймакамин на София?Добре поне, че кметът на Лондон е сто процентов кореняк нали?
23
1
 
6
 
! Отговори
Мухобойко преди 3 години
ХА-ХА-ХА, бе другари, вас кой ви е излъгал че живеете в Европейския Съюз бе?В Анадола, в Анадола живеете! Даже там е по-хубаво! Питайте Доган ако не вярвате!От дълго време се говори (от трагедията с катастрофиралия автобус в Искърското дефиле) за задължителни колани в автобусите. Дрън-дрън - в междуградските автобуси обслужващи по-малки населени места е същото като във влака от Перник - натъпкани и компресирани като в консерва със сардини в собствен сос!
22
1
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 3 години
Корона има само на протести.
21
1
 
3
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Гнусно
20
1
 
5
 
! Отговори
Някой преди 3 години
На 23.08 във влак 8602 Бургас_София беше още по_пренаселено. На никой не му пука ни за маски, ни за дистанция, даже кондукторите не проверяваха,защото беше невъзможно!!!
19
2
 
5
 
! Отговори
Жеуезница преди 3 години
Фъндъчката не ви ли обеща, че следващите лъчи на метрото ще бъдат до Перник, Самоков и Банкя.
18
4
 
2
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Обаче не ви съобщават,че във влака някои е хванал 'вирус' защото няма такъв!Простете сега ще се сетят да добавят в понеделник,че сто парчета от влака София-Перник са с коронавирус!Плюли си в устите
17
1
 
1
 
! Отговори
никой не спазва преди 3 години
правилата от лакомия
16
3
 
7
 
! Отговори
до 14 преди 3 години
Кореняче от кой край на България си, че преди 140 години София имала 11 000 души население, половината от които българи и нещо май прадядовците ти въобще не са от София
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влаковете трябва да започнат да спират на новата метростанция. Спорен графика на влаковете към момента не спират там
14
10
 
7
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Най-добре влакът Перник - София да го спрат завинаги и перникчани да си стоят в Перник! Не ни трябват в Софя, и без това половината България вече се пресели тук!
13
1
 
8
 
! Отговори
Сахар преди 3 години
Вместо да направят линията Перник-София бърза и удобна нарочно я правят непривлекателна и после се чудят защо има задръствания...Аз така спрях да използвам определени линии на градския - нарочно правят безумно разписание и после се чудят що ги отбягват хората.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кера , да те захапе това куче , като невиждаш проблема.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Враждебна е винаги разкопано. На валст е Болшой Театро Романеле. Всичко извън двора е за крадене. А що е на местната власт може по всико време да ми стане лично и да го закарам в двора си. Това е целта на всеки враЖдебнец. От там идва и името на селото, сега квартал от ВРАЖДА
10
8
 
2
 
! Отговори
Кера преди 3 години
Когато кучето хапе - проблем, когато не хапе - пак проблем. Не може да ви се угоди бе хора.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Враждебна си е виновна местната власт заедно с кмета. Кмета да види в с. Галиче ,че улиците чисти, асфалтирани, ред има.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя с кучето го прави нарочно и изпитва радост за това, че хората треперат от страх от кучето му
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пернико не е вече Червен. И не сме роби на болшевизма. Соца си замина.