Висока опасност от пожари днес в 5 области

Възможни са пожари, които се разпространяват бързо
9 сеп 2020 08:34, Ния Христова
3
Висока опасност от пожари днес в 5 области
Снимка: Pixabay
Екстремален индекс за пожароопасност е обявен за територии от 5 области в страната днес. Това показва справка на Националния институт по метеорология (НИМХ).
 
Екстремалният индекс е в сила за участъци от областите Хасково, Ямбол, Стара Загора, Сливен и Бургас.
 
Този индекс означава, че са възможни да се образуват бързо разпространяващи се силни пожари с въвличане на дървесните корони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
2
 
! Отговори
ревизоро преди 3 години
Сега грябва да намерим 50 милиона лв. за да няма водна криза в Бургас и Варна...цитат. Е, това вече надмина всички лъжи и измами. За 12г. при толкова крадене Ви К дружесктвата нямат дори 50 милиона, които Тиквата раздава понякога на час.Всички В и К дружества от години даряват на ГЕРБ огромни суми.... ; шефовете на В и К дружествата са лоялни към ГЕРБ, но не и към бг народът и предпочитат да даряват суми на ГЕРБ околкото да си вършат работата. Тиквата надмина всички по кражби и ***.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех сега да имахме поне един хеликоптер за гасене ... ех мечти, един бе един.Държавата е на дойзживяване и скоро дори вода ще внасяме.Между другото в Понеделник, на празника як сеч до хижа Здравец Пловдивско. Честито, явно плана е да се превърнем в новата Сахара на Европа
1
3
 
2
 
! Отговори
Мъркуч преди 3 години
Оня с жипката да мине и да се похвали, че бг пожарите са най-хубавите пожари в целия свят, даже и в целия Евросъюз.