Засилено полицейско присъствие на 63-ия ден на протести в София

Хората се събират на пл. "Независимост"
9 сеп 2020 19:48, Петя Славова
207
Засилено полицейско присъствие на 63-ия ден на протести в София
Снимка: БГНЕС

За пореден 63-и ден се  събират протестиращи на столичния пл. "Независимост", където изразяват протеста си срещу правителството.  До този момент демонстрацията преминава спокойно.

Още по темата

Полицейското присъствие в района е засилено, заради предстоящия утрешен протест, който се очертава като следващото "велико народно въстание", организирано от т.нар. "Отровно трио".

Антиправителствената демонстрация е под надслов "Второ велико народно въстание", а очакването отново е много граждани да изпълнят пространството в и около т. нар. триъгълник на властта, при сградите на Министерски съвет, Президентството и бившия Партиен дом, където вече е новият български Парламент.

Очаква се утре да има и контролни пунктове в центъра на столицата, като за 10-и септември са предвидени общо три протеста.

МВР ще организира контролно-пропускателни пунктове, на които ще се проверяват хората дали носят в себе си опасни и забранени предмети.

Демонстрацията на 2-и септември започна мирно, но постепенно се стигна до напрежение между присъстващите и полицията. Имаше ранени и арестувани.

На утрешния протест органите на реда съветват присъстващите да не се подават на провокации и да ги търсят за съдействие, ако видят нещо нередно. Няма да се допускат лица, употребили алкохол или закрили умишлено лицата си. Уточнява се, че не става въпрос за хора с маски.

Освен в столицата днес демонстрации има и в други големи областни градове.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още по темата: протестполицияСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То ,протеста не е лошо нещо и коригира властта, но сегашния има неизпълними условия. Гешев не е избран и няма как народа да му иска оставката.Другото неизпълнимо условие е да се даде цялата власт на зеления чорап да прави служебно правителство.И не на последно място всичките кандидати да управляват са все стари че рве ни номенклатури, които са по зле и от Боко.
128
4
 
3
 
! Отговори
СНИМКА, LIVE, ВИДЕО преди 3 години
Снимайте всичко утре. ВСЕКИ жандармерист, ВСЕКИ полицай, ВСЕКИ маскиран протестиращ. ИЗОБЛИЧЕТЕ ГИ СЪС СНИМКИ! ТЕ НЕ ИСКАТ ТОВА!
127
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ситите на гладните не верват
126
11
 
4
 
! Отговори
БАЦО С КАСКА преди 3 години
136 Психиатрия БОРИСОФ ШО СЕ КРИЕШ ?
125
6
 
2
 
! Отговори
СНИМАМ ЗЕНИЦИ преди 3 години
Утре идвам с тежка техника - професионалния фотоапарат. ВСЕКИ ШЕВ ЩЕ ИЗОБЛИЧА
124
5
 
4
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
ПРИЗИВ ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ-РАБОТЕТЕ СПОРЕД ЗАПЛАЩАНЕТО-ТОВА Е ИЗХОДЪТ.500ЛВ???????-САМО ДОБЪР ДЕН.
123
4
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Първо Велико Народно Въстание - 1000 човека. Утре Второто Велико сигурно ще е 500 човека, че Черепа нещо май спря парите
122
7
 
4
 
! Отговори
ДО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ преди 3 години
СНИМАЙТЕ ВСИЧКО! СНИМАЙТЕ В БЛИЗЪК ПЛАН! ЕТИКЕТИ, ЗЕНИЦИ, МАРКИРОВКИ, НОМЕРА, НОМЕРА НА КОЛИ, НОМЕРА НА ЕВРОПРОЕКТИ!ДА СЕ ЗНАЕ СЛЕД ТОВА! СНИМАЙТЕ ИМ ВСИЧКО!
121
9
 
7
 
! Отговори
Жандармерия преди 3 години
ХОДЕТЕ С МАСКИ! ЩЕ ВИ СНИМАМ ЗЕНИЦИТЕ! МИШКИ С МАСКИ! СТРАХЛИВЦИ! НАРОДА ЩЕ ВИ НАБИЕ ШАМАРИТЕ! ДА ГО ЗНАЕТЕ! ОТВОРКОВЦИ!
120
7
 
5
 
! Отговори
Гербаджия преди 3 години
Краде ми се, долу протестите!
119
7
 
3
 
! Отговори
bestgore. com преди 3 години
ВадетИ камерите. Започва купоня.Бацони е психопат. Той ще се разправя ЛИЧНО с всеки, който не го уважава - разбирайте ще го "смаЖЖе" :DTъп диктатор ха-ха. Вижда му се края.Дори не е диктатор като хората. ***. ПЪЛЕН!
118
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста е параван. Те не искат оставки. Това е с цел да се събере гняв в хората и Радев да събере електорат за нова партия. Тези оставки за Гешев и Борисов са несъвместими. Така, че колкото и да викат - нищо няма да се промени. 1. Защото хората не са 150 000 - 200 000, а максимум 6 000 на 2септ/ 2. Защото Гешев не може да подава оставка - той не е избран от избори като Борисов. 3. Борисов няма да попаде оставка - Радев развали протеста. Излезе с юмрука и хората се осъзнаха-след това се спихна
117
4
 
11
 
! Отговори
Репетиция преди 3 години
Тази вечер се провежда репетиция за "Велико Народно Въстание" 2 част след фиаското на първа част. Утре отново тотален провал ,а след почва пак подготовка, репетиция и пак провал и така до редовните избори през 2021. Жалка картинка са протестърите, а още по жалко е, че са тотални загубе нация и не разбират ,че само бял шум за милиони българи.
116
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестът няма преобладаваща масова подкрепа от народа !Понеже народът се усеща, какво го очаква ако вождовете му дойдат на власт...
115
2
 
5
 
! Отговори
Психиатрия преди 3 години
До (вика ) БАЦО С КАСКА.Абе нали знаеш ,че не ти се полага интернет връзка.
114
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слоган
113
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестът има хубав публичен сложна, обаче двулични и нечисти цели и генезис !
112
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 127Ако вождът ти пише това,което ломоти,не ми се мисли за какъв ментален проблем става въпрос!
111
1
 
5
 
! Отговори
До 127 преди 3 години
Добре ли си?! Писанието ти е признак за огромен ментален проблем. Потърси помощ.
110
3
 
5
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
ДНЕС ЕДИН ГРЪК ВИ ГО КАЗА В ЕФИР-РАБОТИТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ-СТРАХ ВИ Е -АМА ОТ КАКВО??????-ВИЕ СТЕ НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕС-ГРЪК ДА ВЕЕ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИТЕ!?!?!?-ЕВАЛА-