София с най-много заразени с коронавирус, 4 души починаха през последните 24 часа

163 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция
11 сеп 2020 06:16, Александър Попов
76
София с най-много заразени с коронавирус, 4 души починаха през последните 24 часа
Снимка: БГНЕС
163 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалото денонощие. Направените през последните 24 часа PCR тестове са 5 090, сочат данните в Националната информационна система. 
 
Доказаните случаи в България са общо 17 598, от тях 4 273 са активни. 
 
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е: Благоевград - 19; Бургас - 7; Варна - 14; Велико Търново - 1; Добрич - 4; Кърджали - 13; Кюстендил - 2; Монтана - 5; Пазарджик - 7; Перник - 2; Плевен - 1; Пловдив - 4; Разград - 2; Русе - 5; Силистра - 2; Сливен - 6; Смолян - 3; София област - 3; София град - 36; Стара Загора - 13; Търговище - 4; Хасково - 3; Шумен - 3; Ямбол - 4.
Още по темата
12 619 са излекуваните лица, 145 от които са регистрирани за изминалите 24 часа.
 
Общо 746 пациенти с потвърден COVID-19 са настанени в лечебни заведения за болнична помощ, 55 от тях се намират в интензивни структури.
 
Коронавирусна инфекция е потвърдена при 996 медицински служители, 14 от случаите са регистрирани през последното денонощие. 
 
706 са починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус, като четирима са през последното денонощие. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Невярваща преди 3 години
Какво общо има ковид 19 с политиката? Без правителство ще изчезне ли? Защо пишете небивалици?
63
1
 
2
 
! Отговори
Лос Духачос де Мамба преди 3 години
4 починали, 5 възкръснали.... Стъкмистиката е точна, имаме положителен прираст на населението. Видими резултати от фалшивата ковидистерия.
62
1
 
5
 
! Отговори
До реалист преди 3 години
Всеки ден изкарват статистика на починалите по години, с или без болести . Потърси в нета тези данни, не пиши глупости! На сайта на минисгерството на здравеохазването например...
61
5
 
4
 
! Отговори
КОВИД БГ преди 3 години
ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е КОВИД 19 А БОРИСОВ И НЕГОВАТА ХУНТА.ВРЕМЕ Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА ГИ ПОМЕТЕ И ДА ГИ ЗАТВОРИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ НАРОДНИ ИЗИДНИЦИ ОТ ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРЕХОД!
60
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече изкарах короната. Кихнах два три пъти, позакашлях се и докато разбера какво ми има то си ми мина!Който иска да си се страхува, но това със страшния смъртоносен вирус да знаете е пълна измислица!
59
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно колкото повече се тества толкова повече заразени има. Извод:За да спре пандемията, трябва да спрат тестването!
58
9
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Прогнозите на НОЩ бяха за експоненциално нарастване на случаите, при зверските мерки в началото. Трябваше за 18 седмици цялото население или поне 80% (5 милиона души) да са се разболели. В момента, за 29 седмици, при почти никакви мерки, трябваше да има поне 20 млн болни, ние имаме 17 000 човека преболедували. Грешка в прогнозата на НОЩ - 1000 ПЪТИ ! Със същия успех можеше да ползваме за епидемиолог някой даун от дом за бавноразвиващи се.
57
10
 
6
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания Отровното трио и на дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи се заразят с короновирус не могат да дишат и са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване
56
7
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания Отровното трио и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи *** българи в България страдаме ние нормалните Българи
55
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 55 - да, около 5000 бяха полицаите. Правилни са ти наблюденията. Пасяха трева основно. И конфискуваха водни пистолетчета.
54
9
 
8
 
! Отговори
Какъв протест? преди 3 години
До ОСТАВКА МУТРОВчера се изложихте тотално!Прибирете се по-живо по-здраво и се гответе за редовните избори!
53
13
 
2
 
! Отговори
до 55 преди 3 години
5000 бяха милиционерите и мутрите от Ипон, протестиращите бяха 100 000, че и повече. Така че си приготви кофата с вазелина.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София от няколко седмици заразените бяха малко според броя на населението, а вчера са повече. Това се случва.
51
0
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Липсва статистика за починалите по възраст, даже и само като текущо състояние. Защо липсва и каква е средната възраст на починалите? В началото я казваха на пресконференциите и беше около 67 години, но после спряха.
50
0
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
В тези статистики липсват анализи как се развива епидемията. Тенденции по възраст, пол, населено маси и т.н. Сайтът е дърварски направен и информацията е само за текущото състояние, без възможност да видиш как е било към определена дата преди това.
49
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София има най-много оФце ,затова бройката е такава. Снощи например около 5 000 бяха на площада да пасат по паветата.
48
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България в последните два месеца само от две други болести умират повече хора, отколкото от Ковид-19, въпреки всичките предпазни мерки, които ние хората си наложихме, с изключение на ковидиoтите.
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В първите месеци на епидемията Голямият ни проблем бяха идващите от чужбина, а в последните месеци проблем са и ковидиoтите.
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради политически интриги отписахме хронично болните си сънародници.За някои хора е по важно да докопат кокала отколкото живота на някакви си там дъртаци, диабетици, хипертоници и ................
45
9
 
10
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Цялата тази статистика е пълно менте. Неграмотни санитарки и мед. сестри с килийно образование попълват някакви таблици и резултата е показателен. Ако в момента се направи ревизия на данните, сто процента няма да се открият толкова активни случая. Просто никой не ги отмята като излекувани. Престанете с тези справки всеки ден. За шест месеца едва докарахте 16-17000 позитивни, не болни. При обикновения грип дори нямаше да обявите епидемия в някоя област при тези цифри. МАНИПУЛАТОРИ.