Двама лекари от Пазарджик са заразени с COVID-19

От РЗИ отчитат общо 9 нови заразени там за последното денонощие
6 окт 2020 13:43, Ния Христова
5
Двама лекари от Пазарджик са заразени с COVID-19
Снимка: Pixabay
Двама лекари от Пазарджик са дали положителни проби за COVID-19, съобщиха от местната Регионална здравна инспекция, предаде БНР. От РЗИ отчитат общо 9 новозаразени за последното денонощие.
 
Единият лекар е мъж на 56 г. Той работи в здравната инспекция и е приет за лечение в областната държавна болница в града. Другият заразен лекар е жена на 61 г., поставена на домашна изолация. Двама 56-годишни мъже от Пазарджик, жена на 59 години от областния град, както и мъж на 36 години от с. Величково също се лекуват в домашни условия.
 
53-годишна жена от село Бъта е приета в болницата в Панагюрище, в УМБАЛ“ Свети Георги“ в Пловдив се лекува 74-годишен мъж от Пещера, а в областната болница в Пазарджик е приета за лечение 49-годишна жена от Велинград, уточняват още от здравната инспекция в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поразена съм от наглостта и липсата на абсолютен професионализъм, колегиалност, лекарска етика и търсене на евтина сензация от персони като Мангъров и Първанова. В шок съм как хора в обкръжението ми, които съм считала за образовани и интелигентни, приятели, пишат и правят генерални глупости и нелепости, протестират срещу носене на маски, спорят, кодошат се и се келешат с този вирус. Това пише дългогодишният доктор Елена Радева на страницата си във Facebook. Тя уточнява, че е лекар с 30-годишна практика, 20 от които са във Франция.В България до момента не е имало и първа вълна, в сравнение
3
1
 
0
 
! Отговори
аман преди 3 години
Да вземат некой леф ората че и те душа носят :) Аман от търговци/лекари!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нима ами нали изнасяме защитни костюми щото тук сме осигурили всичко или пък не да каже Тиквата нали под път и над път се фали да му даддм една фафла да се почерпи
1
0
 
2
 
! Отговори
офф преди 3 години
И лекарите са хора. И те боледуват. Каква новина е това?!?!