Част от починалите от коронавирус нямат придружаващи заболявания

Вече 944 са жертвите у нас
16 окт 2020 14:48, Петя Славова
29
Част от починалите от коронавирус нямат придружаващи заболявания
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нараства броя на новозаразените с COVID-19, както и на починалите. 944 са вече жертвите в България, при които е бил потвърден новият коронавирус. 15 са случаите от последните 24 часа.

Още по темата

Починали са жена на 63 г. със сърдечно заболяване, мъж на 80 г. със сърдечно заболяване, мъж на 84 г. с неуточнено към момента заболяване, жена на 78 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване, мъж на 50 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, както и мъж на 65 г. с неуточнено към момента заболяване.

И още - мъж на 71 г. с онкологично заболяване, жена на 86 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 80 г. с онкологично заболяване, мъж на 79 г. със сърдечно заболяване, мъж на 55 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Сред починалите през последното денонощие са също мъж на 68 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване, мъж на 57 г. с онкологично и сърдечно заболяване, мъж на 64 г. с хронично неврологично заболяване, мъж на 76 г. с хронично белодробно, сърдечно и хронично бъбречно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До България над всичкоМалко хора на 81 годишна възраст са напълно здрави.Повечето нещо ги боли.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Сигурно ги определят че са здрави на базата на медицинското издадено за започване на работа.
6
2
 
10
 
! Отговори
Мили журналисти! преди 3 години
Какво става?Как поднасяте таквизи новини?Дано да не ви уволнят, или готвите напускане!Това в България ли се случва?Не вярвам на очите си!ЧЕТИ НАРОДЕ, МОЖЕ ТОВА ДА ТИ ОСТАНЕ!!!Карах друг да ми го прочете, и не повярвах на ушите си...Накратко гледам и не вярвам на ушите си!Откъде тоз епохален взрив на честност и правдивост.Да не напускаме ЕС или военния съюз(името му го трият)?Не съм се друсал и пил, дали сънувам?Отивам да ми жулнат един шамар за по-сигурно!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът е, каква част?
4
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престанете с тия лъжи. На никой не е правена аутопсия за да знаете, че няма други заболявания.
3
5
 
18
 
! Отговори
България над всичко преди 3 години
жена на 86 години без други заболявания хахахахахахахациркаджии
2
3
 
3
 
! Отговори
оф ... преди 3 години
... не знам, но на мен ми се иска да живея, да стигна поне до 150-180 години; живота е толкова кратък, а сега да вземат и да ме изпратят, о, не ..!... не желая един ден да ме кремират; искам да ме сложат в недодялан ковчег, груб, небоядисан, а капака да да бъде затворен; вътре нищо да не слагат, никаква дрехи и парцали ...... искам след погребението да си хапнат и да си пийнат, може и стара шлагери да слушат, френски шансони.Паметника да бъде скромен, годините и една снимка.Искам още да живе
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А имат ли здравни осигуровки?