42-годишен без заболявания е сред жертвите на COVID-19

10 души починаха през последното денонощие
18 окт 2020 10:21, Александър Попов
41
42-годишен без заболявания е сред жертвите на COVID-19
Снимка: Pixabay

През последните 24 часа са починали 10 души, при които е потвърден новия коронавирс.

Сред тях е мъж на 42 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Починали са още мъж на 63 г. с неуточнено към момента заболяване, мъж на 81 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 66 г. с неуточнено към момента заболяване, мъж на 85 г. със сърдечно заболяване, жена на 67 г. с диабет и затлъстяване, мъж на 77 г. с диабет, сърдечно и хронично неврологично заболяване, жена на 70 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 87 г. с неуточнено към момента заболяване и жена на 68 г. с хронично бъбречно заболяване.

От началото на пандемията у нас починалите с коронавирус вече са 968.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
Аутопсии се правят,в началото не се правеха поради неизвестността относно вируса. Отделно от това причина за смъртта може да е инфаркт или инсулт, но те са следствие от усложнения от вируса, щом човек постъпва в лечебното заведение със симптоми на коронавирус, които усложняват основните му заболявания. Но както вече се пише коронавирусът може да погуби и напълно здрав и млад човек. Именно поради усложненията,които причинява или от цитокинова буря при прекомерна реакция на имунната система.
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ухан95Да, с контролиран диабет може да се живее до старини. Обаче коронавирусът дава тежки усложнения при диабет и хора със сърдечни проблеми,защото самият вирус предизвиква сгъстяване на кръвта, тромби, оттам инсулт и инфаркт. Това е описано вече в литературата. Тоест без наличието на вирус тези заболявания могат да бъдат состатъчно добре контролирани.
31
14
 
0
 
! Отговори
Българин!! преди 3 години
Аз докато не видя трупове да се въргалят по улиците, няма да повярвам, че тази "зараза" е по-опасна от настинка!!!
30
3
 
3
 
! Отговори
ухан95 преди 3 години
до 29та казваш че с диабет се живии до дълги старини:Диабетната макроангиопатия представлява засягане на сърцето и кръвоносните съдове и може да причини фатални усложнения като коронарна артериална болест (причина за инфаркт) и инсулт. Сърдечно-съдовите заболявания (ССЗ) са най-честата причина за смърт при хората със захарен диабет като честотата е два до три пъти по-висока в сравнение с хората без захарен диабет. Дългосрочните ефекти на високата кръвна захар, която често е свързана с високо кръвно налягане и висок холестерол, както и други рискови фактори, повишават риска от сърдечно-съ
29
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корона вируса е абсолютна фалшификация разработена от същите рептили, които са наложили мита, че земята е кълбо!!Няма вирус!! Земята е плоска!! Австралия не съществува!! Луната е просто холограма излъчвана от базата на НАСА в Албърткърки Тексас!! Кулите близнаци в Ню Йорк никога не са съществували, те са допълнително насложени в всички кадри от Ню Йорк!!
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледай сега, тъй както го казвате, излиза, че си мислите, че не верваме. Ммм нееее, верваме, сич ко.
27
4
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 3 години
Изглвжда не разбираш, че без да е направена аутопсия, не се знае от какво е умрял. Ти ли му направи аутопсията?
26
9
 
0
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Най-добре ще е платените протесъри да сритат камбаната!
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15 Ами дори да има заболявания, за които няма информация, те са били такива,че той е бил здрав и си е вършил работата,тоест не са заболявания,които са били тежки и ако не е бил вирусът да ги усложни е можело да живее десетки години,както многото починали с диабет.Ами с диабет и високо кръвно се живее до старини,ако коронавирус примерно не ги усложни при някои случаи.
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 20 Може би специално някой лекар или професор трябва да ти даде на теб отчет! Ами като не вярваш,ходи в болниците да се увериш и изискай медицинските документи. Защото всички смъртни случаи имат медицински документи и причина за смъртта. Ти вместо да пишеш по форумите конспиративни теории, отиди първо да се увериш на практика каква е причината за смъртта,отиди да провериш има ли хора в интензивно отделение и техните медицински картони.След като имаш информация от лекари,тогава се изказв
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22 Ти си особено неинтелигентен. Ами като си живеем без страх какво ни пречи да се пазим от заразни заболявания поне. Иначе лекомилието ти е достойно за всеки 5-токласник.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Петър Ама то много лесно да говориш на чужд гръб. Не те ли е срам!
21
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе! Още малко и ше ви повярвам! Стига вече с тия фалшиви новини от измислени учени, доктори специалисти по всичко
20
7
 
12
 
! Отговори
Петър преди 3 години
- И какво като умрем? Освен на 2-3 души преки роднини, на кой му пука за Вас.
19
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой няма гаранции за дълъг живот, инциденти се случват постоянно, болести, вируси и др. На кой от каквото му е писано от това ще си отиде... Нека си живеем, докато сме живи, без да ни е страх...
18
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народ който вярва на конспиративна теория, че нямало вирус, врагове не му трябват.Той сам ще се затрие! Факт!
17
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато почнат да измират децата му, тогава може би Андрешко ще повярва, че ситуацията е критична.
16
17
 
7
 
! Отговори
Невярващ преди 3 години
Това с този вирус се убедих че е пълна измама за точене на пари!Тука има един "доктор" *мил *енчев герберас който пише индиянците че са болни и за всеки "болен" той си взема 2бона а на индиянците дава по 500 лева!Това е организирано и се знае от управляващата хунта!Няма никакъв вирус
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бог да ни е на помощ!!"Тебе точно той не те обича и няма да ти помогне. Господ дава, но в кошара не вкарва и най-вече мрази тези които тормозят чедата му.
14
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мъж на 42 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.------Това, че няма информация не значи, че няма заболявания.