Без струпвания през втория ден с нови мерки по магазините

Мерките трябва да се обявяват навреме
13 ное 2020 10:13, Ния Христова
13
Без струпвания през втория ден с нови мерки по магазините
Снимка: БГНЕС
Втори ден, през който има зелен коридор за пазаруване за най-възрастните. Те имат право да посещават хранителните магазини и аптеки от 8:00 до 10:00 часа. През това време хора под 65-годишна възраст не се допускат в магазините. 
 
 
Служителите на магазините вчера са имали тежък ден, тъй като голяма част от клиентите не са били информирани и персоналът е трябвало да разяснява каква е заповедта. Това обясни Диана Димова, пиар на една от веригите. Тя допълни, че вчера заповедта не е била изпълнявана изцяло.
 
Димова изтъкна, че драстичната промяна относно пазаруването на възрастните хора е била обявена след централните новини и е влязла в сила още на следващата сутрин. Тя апелира, "когато има толкова значима промяна, тя да бъде сведена до знанието на хората навреме".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
днес ми е деня за лекарствата в 8 часа в авт 111 заедно с хората отиващи на работав аптеката работи една каса а вече има опашка 70 лв за лекарства в 9 часа обратнос 111 оставам лекарствата и тичам до супера за да хвана зеления коридор аз все ощемога да ходя бързо ами тези които не могат как ще тичат за да сколасат и на двете места пълно безумие ами в поледицата как ще тичаме
7
6
 
4
 
! Отговори
Много преди 3 години
Лека е тази мярка. Веднага се почна с умуването, че защо че кога...че му се нарушавали права....Сложи ги като в Гърция затворен у дома и само по два часа на ден със СМС да се излиза и няма какво да им обясняваш. Възрастни хора а с поведение като в детска градина. И децата са по дисциплинирани.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не включват и инвалидите в тази група?
5
6
 
2
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Ами където има подобни мерки се процедира точно така. Ако имат право да пазаруват и в останалото време всичко св обезмисля. Не е и необходимо да се пазарува всеки ден, могат да се чуват с наборите и по телефона вместо да си правят седянки пред магазините.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пародия, а не мерки има в България.
3
4
 
6
 
! Отговори
ww преди 3 години
Не е законосъобразно пенсионер да не може да си купи лекарство когато му е удобно! Бойко пак ще трябва да се намеси!
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А през останалото време не трябва да се допускат в магазина, иначе се обезсмисля начинанието.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сегрегация.