Мъжът от Враца запалил колата си заради паяк

Той реагирал много остро, когато закопчали автомобила
18 ное 2020 12:16,
58
Мъжът от Враца запалил колата си заради паяк
Снимка: Кадър Нова тв

Мъжът, който вчера запали колата си пред Общината в центъра на Враца, побеснял, защото вдигнали колата му с "паяк".

Ядосаният мъж преди това нахлул с автомобила в пешеходната зона в час, в който там се движат много хора. Подготвил се предварително, носил туба с бензин, полял колата и я е запалил. Пострадал е един от полицаите, които отишли да гасят.

Още по темата

Една от версиите за действията на побеснелия мъж е отмъщение заради това, че колата му е била вдигната от репатриращ камион, по-известен като "паяк".

"Това е една изключително неразумна и глупава постъпка. Автомобили се вдигат всеки ден и дори ти да си в правото си това не е начинът. Според мен този човек трябва да бъде наказан тежко, за да разберат другите, че така не може да се прави", заяви пред Нова телевизия кметът на града Калин Каменов.

Шофьорът и кранистът, които са вдигнали колата на мъжа също коментираха случая.

"Той беше паркирал на спирката. Закачихме автомобила и той пристигна. Обяснихме му, че можем да отключим колата на място и на половин цена. Той бе изключително груб и реагира остро", казват те.

"Дори да предположим, че автомобилът му е вдигнат неправомерно, което не е така – не се прави така. Един нормален човек не постъпва по този начин. Всеки е недоволен, когато му сложат скоба или вдигнат автомобила. Какво ще стане ако всеки прави така? Тази постъпка не трябва да бъде толерирана, защото създава тенденция", добави кметът Каменов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Аноним преди 3 години
Този паяк не вдига джипове,само евтини коли,защото е ясно,че са на обикновени хора,пази и вдига от три четири места,плати жена ми50 лв,пред и зад колата бяха скъпи возила,тях не ги пипа,може и кметска кола да е била,те си се знаят!Да се видят безобразията на тази фирма ,пък и полицай си водят,много клетви са изкарали!!!
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на мен са ми вдигали колата в Бургас и платих 170лв. 170лв за вдигане и паркинг за 48 часа! Нагли са! Не може така! Подкрепям този човечец, защото той е бил на място и пак не са му откачили колата - представете си за какво става въпрос. Не всеки носи в джоба си постоянно 50лв, как да плати....
46
1
 
0
 
! Отговори
младен преди 3 години
До бесенПич, това съчинение по картинка ли го измисли?Тротоарите по 50см за дамогат да паркират и безплатни зони....къде бе пич? В кой град?
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Шаран БГТи това видя ли го, или правиш съчинение по картинка?!
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е виновен паяка, а е виновна системата, която позволява на такива и други подобни психопати да им се дава право да карат коли.Този е душевно болен, ако не е бил паяка, щеше да е нещо друго.
43
2
 
3
 
! Отговори
Шаран БГ преди 3 години
Ако законът се спазва и важи за всички еднакво , няма да има ексцесии , като тази!! Сигурно наоколо е имало и други за "закопчаване" или "вдигане", но умните пазители на реда знаят коя кола да вдигнат !? За това човекът я е подпалил и то пред Общината ! За какво и защо се правят на "ударени" всички властници ? Те нарушават - за тях "паяк" няма и...: " Така не се прави !" Като не се прави , ха сега дигайте му дядовия !!
42
0
 
2
 
! Отговори
figil преди 3 години
Чак за пример ще го дават :) , нека просто започнат да си вършат работата за която им плащаме и такива протести ще прекратят. Където има нарушение да се санкционира, инспекторатите да обикалят и да следят за нередности и т.н. Като виждаш ,че има ред, стриктност за всички , тогава да дават примери !
41
3
 
5
 
! Отговори
figil преди 3 години
Държавата и институциите носят косвена вина за случая. За едни ситуации са стриктни и моментално взимат мерки, но за други липсва тотално спазване на законовите нормативи, ненаказуемост, безхаберие и никакъв контрол.Само да се огледаите около вас и ще видите поне няколко нарушения , кучета без повод, паркирали кори пред входа на паркове, групи от хора без маски , да не говорим за ромите които поругават ценностната ни система ,крадът, бият, изнасилват. Човекът е протестирал, защо точно него !
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има поговорка, че заради бълхата -изгорил юргана, а този я осъвременил- заради паяк -колата запалил
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До краен ТИ КАЗВАШ ''БРАВО'' НА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО Е ИЗГОВОРИЛ, ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ ФАКТИТЕ, А ТЕ СА КРАСНОРЕЧИВИ. КОЛКОТО И ДА СЕ ОБИЖДАТЕ, ДА СЕ КАНИТЕ ЕДИН НА ДРУГ, АКО СТЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ- В ТАЯ ДЪРЖАВА ИМА ЗАКОНИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ, АКО НЯКОЙ Е СГРЕШИЛ МУ ПРИБИРАТ КОЛАТА С ПАЯКА, АКО ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ Е СГРЕШИЛА НЕЩО ИМА НАЧИНИ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ- НО ДА ДОКАРАШ КОЛАТА И ДА Я ПОДПАЛИШ- КАКВА Е ЛОГИКАТА НЕ Я РАЗБИРАМ ОСВЕН ДА ГРЪМНЕ И ДА УБИЕ НЯКОГО ТОВА Е ОМРАЗА
38
3
 
3
 
! Отговори
До: Чиновник преди 3 години
Хей чанте, така назидателно ще говориш на децата ти, жена ти, но не и на мен. Говори ми по този начин в очите и ще те видя къде ще се озовеш...
37
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП облъчването не прощава.
36
2
 
6
 
! Отговори
бесен преди 3 години
А относно синьо, зелено, бенбените зони - по-голяма ГAВРА няма никъде по света!А ние даже се гордеем с нея!Каква е идеята им: отговарям да се събират едни пара за Нашите хора! Защо трябва да се дават 100лв за да паркираш колата си пред дома си? В Европа тези зони са за да паркираш за кратко (на места даже са безплатни), но след 20 мин. идват и ти вдигат колата.В същото време има платени зони (за "баровците") и огромни безплатни зони в района. А тротоарите са по 50см. шир. за да има паркоместа.
35
7
 
24
 
! Отговори
краен преди 3 години
Станали сме ОВЦЕ и даже се гордеем с това!Община, администрация, полиция, съд и изобщо държавата се гaврят с нас, а ние вместо да ги избесим им благодарим и се радваме когато ни се "размине" по-евтино!Държава,медии или управляващите като цяло, направиха така,щото ако някой вече не издържа и мине към крайни действия, всички го обявяват за ЛУД!Но, Аз бих казал БРАВО на човека!Ако утре някой се самозапали пред МС всички в купом ще го обявят за луд, но за такива действия се иска разум и смелост!
34
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кънтрито не прощава!
33
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгата не прощава!
32
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типичен американец, който търпи унижения цял живот от федералното правителство на САЩ и в един момент избухва в протест.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кадърът наистина е интересен - паякът е избягал, пожарната не е дошла и поне 6-*** зрители извън сградата на общинския съвет + фотографа.
30
14
 
9
 
! Отговори
Изглежда преди 3 години
Пропаднало момче, което слуша много Слави. Ако беше минало някое дете оттам? Сега ще плаща а може и да полежи. Неадекватен селски пийняк.
29
4
 
10
 
! Отговори
Признай си преди 3 години
До до ЧиновникТи не си забравил да пратиш СМС. Ти си си мислил че ще минеш между капките, обаче са те сгащили. И няма как - плащаш. Може ли да спираш някъде си, да знаеш че не може да спираш там без да платиш и изведнъж... ама забравих.Все едно да отидеш да заредиш бензин и да забравиш... да заредиш бензин. Я малко по сериозно, а? На кого ги дрънкаш тия?