В Казанлък зарадваха с подаръци двойките, отбелязващи 50 г. брак

"Вярата, че щом сте успели ни дава най-ценното – надежда"
17 дек 2020 00:00, Ния Христова
4
В Казанлък зарадваха с подаръци двойките, отбелязващи 50 г. брак
Снимка: Pixabay
Община Казанлък реши да зарадва всяка от общо 106-те "златни двойки" на региона. Подаръчни комплекти от името на кмета Галина Стоянова изненадват приятно "младоженците“, които в необичайната 2020 г. отбелязват своя 50-годишен юбилей съвместен живот, пише Bulgaria ON AIR.
 
В момента е невъзможно да бъдат събрани заедно, както в изминалите четири години, но "златните двойки" на Казанлък получават подаръци, чашите и шампанското по домовете си от общински служители.
 
"Времената, в които живеем в момента, ни поставят пред изпитанието да запазим човешкото общество и цивилизация. Изолацията, доброволно приета от нас, която може да спаси много човешки животи, за съжаление взема и частичка от душата ни. Вярата, че щом сте успели да преборите житейските предизвикателства, ще успеем и ние, ни дава най-ценното в момента, а именно – надежда! Надежда, че и това ще мине и ще дочакаме по-добрите времена", сподели кметът Галина Стоянова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Керванът преди 3 години
Галина Стоянова....детската учителка, успешно управляваща вече три мандата Казанлък...Общината винаги е "на червено",Градът не е мръднал от 15 години, без да броим "паметниците" на тъпо изхарчени европари,Бизнесът е тормозен и прогонван,Няма по-удачен български пример за безхаберие, корупция и безнаказаност.Лицемерната фасада на ГС обаче ще видите по бабешки клубове, соц вечеринки на Арсенал, зелени градинки, летищни площадки и др...