Задържан е подпалвача на двете заведения във Варна

Той е на 36 години от с. Габаре
18 дек 2020 16:42, Ния Христова
6
Задържан е подпалвача на двете заведения във Варна
Снимка: Pixabay
Полицията е успяла да задържи извършителят, подпалил двете нощни заведения на плажната алея във Варна, съобщиха от ОД на МВР в морския град, пише в. Монитор. Задържаният е 36-годишен мъж от село Габаре.
 
"След проведени действия по разследване на последните два случая на пожари в плажни заведения, намиращи се на Крайбрежната алея във Варна, е установено, че и в двата се касае за умишлен палеж. Подпалвачът е известен на МВР и осъждан.
 
По случаите вече има образувани досъдебни производства. Работата по документиране и доказване на извършените престъпления продължава под надзора на Районна прокуратура в града. 
Още по темата
 
С постановление на наблюдаващ прокурор извършителят е задържан за срок до 24 часа, а след това до 72 часа", уточняват от местната полиция. 
 
В рамките на 14 дни пожар изпепели последователно две плажни нощни заведения във Варна - "Сикретс" и "Куба бийч бар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Пепа Спасова преди 3 години
Е до сега разбрахме че има задържан ама кой е поне първата буква от името и първата от фамилията има ли свидетели има ли доказателства че съвпадат със 2 случая.кажете по подробно да не се окаже че не е истинския и пак да се чудим кой подпалва заведенията и защо.
5
0
 
2
 
! Отговори
Митко-любопитко преди 3 години
То хубаво го насочваш към Позитано , ама защо забравяш НДК - 17 етаж ?! Там са по-баш комунисти !
4
0
 
1
 
! Отговори
Ivo преди 3 години
Аз си мисля, че какво по хубаво от това, в тази криза собствениците на изгорелите заведения (които най-вероятно са застраховане) да реализират едни бързи пари от застрахователно обезщетение. Някои му викат застрахователна измама.
3
6
 
12
 
! Отговори
Стимул преди 3 години
Не трябва да се арестува човекът, а да се насочи към "Позитано" 20 в София. Там има за палене доста офиси и хора ! На времето са изгаряли вещиците на площада - днрес трябва да се изгарят комунистите по площадите ! Толкова мизерия са създали и донесли на България !
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като е хванат, застраховката пак се изплаща?
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конкуренция.