Днес се очаква "голямото прибиране" в София

Ще има ли натоварено движение в големите градове?
96
Днес се очаква "голямото прибиране" в София
Снимка: БГНЕС

Днес се очаква "голямото прибиране" в София и натоварено движение в посока столицата и големите градове. В последния почивен ден след новогодишните празници е създадена организация полицейски екипи да подпомагат при необходимост трафика.

Продължава и спецакцията на "Пътна полиция" за контрол по пътищата. Екипи ще има по магистралите и основните пътни артерии в страната. Те ще следят и за нарушения, извършвани от водачите.

С цел облекчаване на трафика по пътя София-Перник се въвежда реверсивно движение в района на Владая като от 10:00 до 19:00 ч. ще бъдат обособени две ленти за движение в посока столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: задръстванетрафик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
2
 
! Отговори
До 74 преди 3 години
Разбрахме, бре. Значи всички на село. Ама някои продадоха къщите за заветния софийски кафез и нема къде да одат.
69
2
 
3
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Бай *** кога е виждал "трафик" като пътува от селото си до " държавната си службичка"(която гледа да не загуби,защото на друго място няма да си "живурка" или в повечето случаи за това става,което също е под голямо съмнение) в София или големия град!!!!Всичко е толкова жалко,че не ми се коментира........
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много интересно как София била гето, не знам си какво, а всички се бутат тук да живеят. Гето е, точно заради това. Заради безразборното строителство, за да може цяла България да се изнесе тук. София е (била и би могла да бъде) много приличен град. Близо до планина, с минерални извори в центъра, римски разкопки, множество сгради паметници на културата, строени от западни архитекти след освобождението. Това, че си купил панелка в Люлин или в някой "затворен комплекс" в полето нищо не значи
67
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки си има място. Софиянци в София, селяните на село.
66
2
 
11
 
! Отговори
TROY преди 3 години
Оттдавна не посещавам. Дори и софийския аеропорт вече. Ще си стоя във Троян на село. Дълги години живях във Хамбург стига толкова граждануване.
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези дни почти нямаше коли в София на на входно-изходните пътища беше ад и в двете посоки. Сега селяните се завръщат.
64
3
 
5
 
! Отговори
ОПТИМИСТ преди 3 години
ДНЕС ВРЕМЕТО Е МНОГО ХУБАВО ЗА ПРИБИРАНЕ НА СЕЛЯЦИТЕ- В СОФИЯ . МАЛКО Е ХЛЪЗГАВО........И ДЪРВЕТА ДОСТА КРАЙ ПЪТЯ
63
4
 
7
 
! Отговори
Селтак преди 3 години
Селяни не отивайте в София така ли иначе не сте желани оставете обмирисали софиянци малко побачкат вместо да се дрогират на всеки ъгъл
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Овце.
61
0
 
4
 
! Отговори
бай Лазо преди 3 години
Голямото пътуване, голямото прибиране...Да ми седнете на големия, джурналисти...
60
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са ми смешни тези дето топлят къща с село с един или с два климатика. Вие цяла зима в една стая ли живеете? Една нормална къща има поне пет стаи плюс кухня плюс две бани и тоалетни. Тях ще го стоплиш с един климатик на куково лято. Това да не ти е блока с парно в София, където и без да пускаш парното е поне 19 градуса. Чисто, удобно, евтино и т.н.
59
5
 
10
 
! Отговори
Sperko преди 3 години
Народ, мразещ собственатата си кръв, няма бъдеще!
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я, пак кажи колко столетници живеят по селата? Ама, първо прочети статистиката за дълголетниците! Освен това 600 села без нито един жител и още толкова с по 2-3 ***. Това е, защото на село е много хубаво да се живее! Повтарям пак никой никога не ви е поканил да се бутате в "гадната" столица.
57
7
 
7
 
! Отговори
климатика на село преди 3 години
До ДАС грешка си. Вече не е като едно време, да няма ток с дни. Сега най много да го спрът за 4-5 часа и то ако има виелица. Ако го спрът за повече от 24 часа, имам право да не си платя сметката за последния месец. Такива са условията на енергодружествата в североизточна България. Тъй че - аз съм с 2 климатика 12-ки и кат съм ги пуснал Октомври, ще ги спра в края на април - началото на май месец. И навън дори да е минус 20, прибирам се и вътре си ми е 25 крадуса. Ай чао.
56
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес се очаква "голямото н.а.с.и.ране" в София. Разтоварват се тонове буркани, сл.анина, туршия, чув.али с мръ.вки и копмпоти.
55
10
 
9
 
! Отговори
ДА преди 3 години
До Анонименхаха тоя дет се изказал за въздуха в селата, че били палели печки. Да, спор няма, някои още палят печки, но повечето са на климатициХАХА-климатик на село!!Като ти спре тока,защото си на село-ще те питгам какъв ще го дух-аш!?
54
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
София е страхотен град , но трябва да поживееш в него и да дадеш нещо от себе си на София за да я обикнеш.Я бял дроб да дадеш, я нещо друго... хахха. Софиянец съм, ама съм виждал и други европейски столици за съжаление. София си е далеч под дъното. То Скопие е по-добре... а това говори много. Естествено там си нямат учителка за кметица.
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не мислите, че ни е лесно? Ние сме обградени с околовръстно шосе в дъга и около нас е някаква България.
52
1
 
8
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Ади, селeнчeтa... Свръши мохабета... То, за вази ако моеше и дослед Ваньовден, *** нема. Тие кредити, койше връща? Гадно сал това с бангийките-кюмбета и *** покрай панелкете... Кой има нещастието да живей в близост... Слава Богу, инвейдърите около нас се адаптират и припознават, а не обратното...
51
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Донякъде София направи голяма услуга на останалите градове. Обра паплачта там да се бутат и тровят и направи останалите градове идеални за живот . Мисля че експеримента е успешен. Успех паткани