Днес се очаква "голямото прибиране" в София

Ще има ли натоварено движение в големите градове?
96
Днес се очаква "голямото прибиране" в София
Снимка: БГНЕС

Днес се очаква "голямото прибиране" в София и натоварено движение в посока столицата и големите градове. В последния почивен ден след новогодишните празници е създадена организация полицейски екипи да подпомагат при необходимост трафика.

Продължава и спецакцията на "Пътна полиция" за контрол по пътищата. Екипи ще има по магистралите и основните пътни артерии в страната. Те ще следят и за нарушения, извършвани от водачите.

С цел облекчаване на трафика по пътя София-Перник се въвежда реверсивно движение в района на Владая като от 10:00 до 19:00 ч. ще бъдат обособени две ленти за движение в посока столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: задръстванетрафик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
21
 
! Отговори
Hanbali преди 3 години
Навсякъде е така на Балканите. Гърците са половината в Атина, сърбите в Белград, и т.н. В Европа има две-три сравнително равномерно развити държави, даже източногерманците са обезлюдили бившето ГДР и са в Бавария да работят.
9
6
 
16
 
! Отговори
Самоковец преди 3 години
Не ревете срещу провинциалистите, че идват да живеят и работят в София. В провинцията предимно няма хубава работа, а само мизерия. Дори да плащат висок наем повечето хора живеят в пъти по-добре отколкото в родното си място.
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е за голямото плюваме в нета и замеряне с буркани.
7
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прибират се, с щайги с буркани лютеница и консерви в багажниците. Иначе ако ги питаш - те са кореняк софиянци.
6
2
 
11
 
! Отговори
до 6 преди 3 години
Не всяка пета, всяка трета. София - дом на всички бъгари...
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам за днес, но вчера беше страшно натоварено от влизащи коли в София и излизащи от София, като много коли бяха с номера от провинцията, примерно всяка пета кола. Отдавна не бях виждал такова чудо.
4
2
 
16
 
! Отговори
симеонов преди 3 години
A какво е "реверсивно" движение , може ли да обясните . На български език, моля!А за тази споделена новина , журналистът получил ли е възнаграждение или ?
3
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля ви, не се връщайте, останете при майките си. Не съсипвайте повече София!
2
3
 
27
 
! Отговори
ммм ..! преди 3 години
Ако наистина в Държавата имаше добре развита икономика, ако малките градчета, на тях също бяха им обърнали достойно внимание, а на българското земеделие отдали достойното внимание, повярвайте ми, България нямаше да бъде в това състояние. Сега София и още два-три града им се дава преднина, парите отиват там, но за другите нищо няма! Е, как няма хората да поемат към София ..?При нас на село като почине човек няма хора които да изнесат ковчега от къщата!В магазина 1 кг захар е 1.95 лв; била слад
1
11
 
17
 
! Отговори
Тулупа преди 3 години
Селяните още вчера се прибраха