Helpbook: Съсед ни тормози с пеене, подскачане, крещене по цели нощи

Незаконно сметище, опасна сграда, мръсотия - още от платформата
13 яну 2021 18:24, Анисия Иванова
62

Снимка: Helpbook

Започваме днешния обзор от платформата Helpbook.info със сигнал от тази нощ: „Наш съсед ни тормози с музикалните си предпочитания, купони, крещене по цели нощи. Домоуправителят е информиран, но до днешна дата няма подобрение на проблема. През деня, съответно, също не се спазват тихите часове. В този час, 3:12, също съм озвучавана от силна музика, пеене, подскачане и други. Не е възможно да отида да позвъня на вратата, защото има допълнителна врата, която е заключена. Моля за проверки и някакво действие. Този тормоз е всеки ден“!

След обилните валежи в последните дни много реки преливат и заплашват да пометат къщите в близост. За съжаление не само природните явления спомагат за това, а и недобросъвестността на хората. В платформата получихме сигнал за незаконно сметище около бреговете на река Вит, село Гложене, което се увеличава с всеки изминал ден. Боклуци от всякакво естество попадат в реката и затлачват речното корито. Молбата е за спешно взимане на мерки, тъй като не е изключено да се стигне до трагедия.

Изпратиха ни снимки с изключително грозни гледки от опасна полуразрушена сграда в непосредствена близост до метростанция „Младост 3“. Купища отломки и отпадъци са натрупани по тревните площи до тротоара, които преседяват дълго време, без да се предприема каквото и да било от отговорните органи за отстраняването им.

На други снимки, които ни изпратиха, се вижда подобие на тротоар на варненска улица, обилно покрит с разпилени боклуци от сметосъбиращите съдове, които се оказва, че са крайно недостатъчни за нуждите на живущите. Кал, мизерия и мръсотия е обичайната гледка в този район, независимо от сезона.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
9
 
! Отговори
подобие на държава преди 3 години
Диваците на Балканите искат ред ли ?!30+ години кражби и лъжи ... вие сериозно ли ?
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нацията е такава мрази се един в друг какво остава полици да са нормални при такава нация ненормални политици
9
7
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Има рецепта - като го залупкаш с мачетето, няма да му помогнат боксовите умения, бако.
8
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деокрация е всеки може да прави какво то си иска ако му се изрепчите най-много да ви бие или ако не ви бие направо да ви смаже, а и вие като пускате музика пречите и на него, ако не ви отърва се преместете при демокрацията е така
7
22
 
5
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Ами той си е у дома!!!Да не е дошъл у твоята къща?
6
9
 
7
 
! Отговори
Слаботелесен преди 3 години
До 2А ако съседът е Кубрат Пулев имаш ли рецепта?
5
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На съседите детето е на 2-3 години. Реве, пищи, крещи, блъска, тропа и какво ли още не в произволни часове на денонощието. Примерно вчера от 5 до 6 сутринта голям рев падна. Какво да се направи в случая? Просто си купих хубави тапи за уши и това е.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1А да не е от времето след хан Крум, когато му отмениха законите?Жельо бил виновен. Ама как ви ги ражда главата бе?
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е Веселин Маринов. 10 месеца няма концерти човека и участия. Поддържа се във форма пеейки с подскачане и крещи псувайки властта. Влезте му в положението
2
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам опит с подобни съседи. Само с бой става.
1
20
 
7
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Искайте си реда и спокойствието от Жэльо Жэлев.От негово време тръгна днешното беззаконие навсякъде в Бг.