Марияна Николова поиска проверка на плажовете в Созопол

Целта е да се установи какви са щетите
14 яну 2021 18:46, Красимир Ангелов
14
Марияна Николова поиска проверка на плажовете в Созопол
Снимка: Морски плаж Созопол-централен

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разпореди спешна проверка на морските плажове Созопол-централен и Харманите, съобщиха от Министерството на туризма.

Още по темата
Инспекцията е по повод нанесените щети по плажните ивици следствие на проливните дъждове и наводненията от последните дни.

Целта на проверката е да се установи какви са щетите на морския плаж и на разположените на него преместваеми обекти в границите на ивицата.

Инспекцията ще бъде реализирана на два етапа. Първият ще се проведе сега, следващият ще е в началото на месец май, когато ще се установи дали е възстановен напълно плажът в границите спрямо предходния летен сезон.


14
Още от Страната
Откриха епруветки в кръв до контейнер във Варна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 19 часа
Пясъчни диги има и на офицерския плаж и Рапонги-то на варненската първа алея. И никой не протестира. И ще ви кажа защо. Целогодишно тичам вечер по алеята. Една зима имаше страхотна буря. Офицерския плаж беше без поне метър пясък, пясъка от плажа беше изхвърлен върху пътя и Рапонгито. После седмица багери оправяха пътя и насипваха пясък да се възстанови пътя и плажа. Оттогава есента вдигат пясъчни диги, пролетта ги разстилат обратно. И вече бурите не съсипват плажа.
13
0
 
0
 
! Отговори
Тонката преди 19 часа
Абе то и сезон 2020 нямаше да има:):):)Южното Черноморие фраш:):):):)Места нема всичко заето:):):)
12
0
 
4
 
! Отговори
Марианчето се уплаши преди 20 часа
Че няма да има сезон 2021 ли бе хахахахахахаха
11
0
 
4
 
! Отговори
Изидор Леви преди 20 часа
Това на снимката плаж ли е, или пейзаж от Багдад ?
10
3
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 21 часа
Дъртата комунистка Аспасия Порожанова най-много виеше срещу дигите:):):):)Са се покри дълбоко:):):)
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 21 часа
Какво може да провери тая женица, като горката хал хабер си няма. Тя един английски не могла да научи, но ще умува за плажове. Природата ще си вземе нейното, това е ясно. Ония с багерите отвориха пътя на морето да подкопава брега.
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 21 часа
Да бяха оставили малко от дигите, да видят защо се правят. Концесионера пари даде за да ги издигне и запази плажа, а те взеха, че го глобиха и го накараха още пари да даде, като ги махне. И без това сезон няма да има, да остане това лято плажа без пясък и руини, като паметник на простотията!!! Може само няколко информационни табели да се сложат разясняващи по чия заповед дигите са премахнати и колко е струвало на концесионера издигането на дигите, премахването им и глобите. На поне 5 езика!!!
7
1
 
0
 
! Отговори
Я па Я преди 22 часа
До Я па я..! НЕ МИ ПОЛЗВАЙ НИК НЕЙМА ,АКО ОБИЧАШ,ИЗМИСЛИ СИ ДРУГ!
6
5
 
6
 
! Отговори
Я па Я преди 22 часа
СЕГА ОНИЯ БАБИ ,ДЕТО БЯХА ПРОТИВ ДИГИТЕ НА ПЛАЖА ДА ПЛАТЯТ НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ ,НЕ САМО МИДИЧКИТЕ ,А И ПЯСЪКА ГО НЯМА, НЯМА ГИ И СЪОРЪЖЕНИЯТА НА ПЛАЖА...СЕГА УГОДИХТЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ ,И ПЯСЪК НЯМА ,ДОГОДИНА ПАК ГИ СЛУШАЙТЕ
5
3
 
1
 
! Отговори
Секси Играча 96 преди 22 часа
Защо не въражим балгарската армия и да нападнем романия?? Никой няма да очаква това нападения и барзо ще превземем страната им столицата е близо. Така Балгария ще е една от най голямите даржави в Европа. Защо се занимаваме да избирате партии а не направим мощна войска и да преземем романия?? Или дори Гарция?? Така ще имаме 2 морета и ще сме още по мощна даржава.
4
0
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 22 часа
е точно в тоя момент спешно трябва да се проверят плажовете! жижнено важно е! ... направо ще се мре ако не го направят. И да платти държавата, ако може вечера!
3
0
 
4
 
! Отговори
Я па я..! преди 22 часа
Какво проверка посред зима? Няма плажуващи.
2
0
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 22 часа
Що ? Че открива ли сезона??!!!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 22 часа
Сега ще видят конкурентите на Валерката по морето кон боб яде ли!