Борисов за партито в Пловдив: Тарикати, лъжат себе си!

Мислят си, че лъжат държавата, а всъщност те ще се разболеят
Обновена: 16 яну 2021 12:16 | 16 яну 2021 10:57,
195
Борисов за партито в Пловдив: Тарикати, лъжат себе си!
Снимка: БГНЕС

Има тарикати, които си мислят, че лъжат държавата. А те лъжат себе си, защото ще се разболеят. Така премиерът коментира случаят с нелегалното парти в ресторант в Пловдив.

"Мерките в държавата обаче дават резултат", подчерта той, цитиран от Нова тв.

Още по темата

Борисов отбеляза, че мерките в страната са по-либерални спрямо тези в Европа. За пример той даде Белгия и Франция, където е въведен вечерен час, както и Гърция, където мерките бяха затегнати.

Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на обиколка в страната през уикенда. В събота заедно с министърът на образованието Красимир Вълчев той посети училища в Разлог.

От ръководството на една от гимназиите в града увериха премиера, че сградата е санирана. Те представиха и пансион, в който децата, които нямат възможно да пътуват, могат да отседнат. Борисов от своя страна подчерта, че се инвестира в образование, а бизнесът инвестира в обучението на ученици в специални паралелки.

"Видно е, че с тези мерки, с внимание, с дистанция и спазване на указанията на РЗИ, България се движи по сравнително невероятно либерален начин. Нашите приятели от Гърция са само по-добре в ЕС по брой на заразяваните от нас. Те са с пълен локдаун и успокояващото им е, че евентуално на 27 януари може някои, ама кои ще видят мерки да се разхлабят. Това си е тяхно право. Ние сме приели друга тактика с Щаба. През това време правим училища, детски градини, строим, хората работят. Сега, ако е живот и здраве, 31 да ги пуснем да учат и големите - много добре", допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо дадохте зелена светлина на ***( Бойко бългapo-yбueца)?Ако спечели Бойко, ще има доста убити хора отново,за да спаси той кожата си,а и допълнително убити от него като отмъщение.
98
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мястото на Борисов е в Белене, не в Банкя
97
7
 
5
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Другари, ние като вземем властта за всеки от най-изявените в плюенето другари ще има по едно Техноимпексче. За останалите по 1 знаменце на БСП, 3 студени кебапчета и една топла бира , останали от сборищата ни на Бузлуджа....ДЕРЗАЙТЕ !!!
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо дадохте зелена светлина на ***(бългapo-yбueца)?
95
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
по времето на бсп имаше всичко за всеки. имаше икономика, българско производство, българско селско стопанство, изнасяхме стоки, храни, продукция, имаше работа за всички.какво имам при толкова мандати на ГЕРБ? закриване, закриване и само закриване. болниците закриха, за да направят техни частни. стопанство напълно разрушено, само изкуствено поддържано чрез субсидии, но само за тези които са от партията им. икономика? какво произвеждаме сега и за кого? пътищата? добре че бе Живков да ги направи
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До TonyЯвно ти си от тия купонджии дето като идат на купона сядат на масата и докато не изядат всичко не стават. после си тръгват.Затова не те канят.
93
7
 
5
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!
92
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 96бесепарско гейче, Бойхко Борисов има право на мнение, точно колкото ти и всеки друг.Нали уроде?
91
11
 
5
 
! Отговори
Активист на ГЕРБ преди 3 години
Долу народа!ГЕРБ форевър!
90
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 94Да изберем Милко калайджиев и корнелия Нинова.Те ще изчистят Искър и всички реки.Ураааа.
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всяка манджа мерудия.Няма ли контролни органи да си свършат работата,та трябва всеки ден по всякакъв повод да ти слушаме бисерите и умозаключенията.
88
4
 
9
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Долу мутрите.Даживее милко калайджиев.той ще спаси България.Урааааа.
87
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре кажи защо твоите калинки проспаха бок луците в река Искър,вместо периодично да наблюдават и да глобяват тези,които замърсяват реките,язовирите и цялата околна среда.Ще потърсиш ли отговорност от някой или с 240 000 лева наши пари пак ще си измиеш очите и ще заметеш безотговорността на калинките.
86
6
 
8
 
! Отговори
краят на ГЕРБ идва преди 3 години
След 4-ти април коалиция между Милко Калайджиев и корнелия Нинова с подкрепата на Румен Радев.така ги виждам аз нещата.
85
4
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
до 86 Ами "седнете" на стола на Борисов. Е КАК ДА СЕДНАТ СЛЕД КАТО ТАЯ БИВША МУТРА НЕ СЕ МАХА ЗАЩОТО Е ЖАДНА ЗА ВЛАСТ И СТРАДА ОТ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ? Вярвай ми има много кандидати за стола му! Но не могат да седнат връз него нали? Трябва да си тръгне А той НЕ ИСКА!!!! Ами ГЛАСУВАЙТЕ И ГО ИЗГОНЕТЕ ЗАКОННО! КакТО ТОЙ ЗАКОННО ВИ<НИ МАЧКА С ГОДИНИ ВЕЧЕ ЗАЩОТО СПИТЕ И НЕ ГЛАСУВАТЕ! Управлява НИ ,ВИ с реални 34%! Ама иначе "ГЕРБ Печелила" с години? Ами Да! ПОМАГАХА И ТИЯ КОИТО НЕ ГЛАСУВАХА до сега!-:(
84
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 80Кажи един качествен български продукт от времето на БСП?Като за 3000лв/$
83
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еее,стига,де.Теб никой не може да те бие по тарикатлък.
82
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От яденье и пиенье по празниците е станал кат' плондир у главата
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно пък Борисов да говори за някой да лъже себе си е върха на сладоледа.
80
3
 
7
 
! Отговори
Vip преди 3 години
В крайна сметка има ли забрана трябва да се спазва няма значение дали обичаш или не обичаш този, който я наложи. Дори и тоя с жипката бе глобен 2-3 пъти за незпазване на правила... Вече е крайно време да осъзнаем, че пътя към по богато и уредено общество минава през това наложените правила да се спазват без значение какво ти е мнението.. Ако не ти харесва управник, който ги налага отиваш да гласуваш на изборите за друг...