Helpbook: Отново сигнал за паднал важен пътен знак на Околовръстното

Изоставени коли, опасна шахта - сигналите от платформата
23 яну 2021 10:00, Анисия Иванова
7
Helpbook: Отново сигнал за паднал важен пътен знак на Околовръстното
Снимка: БГНЕС

За втори път в платформата на Helpbook.info постъпи сигнал за паднал важен пътен знак, който указва посоката на движение. Местоположението му е на Околовръстния път в София и заради лошото осветление и масовото превишаване на разрешената скорост е твърде вероятно да се стигне до инциденти. Възможните последствия са пропускане на завоя и пропадане в канавката. За наша радост вече получихме отговор от Столична община с разпореждане за проверка от фирмата, която отговаря за осветлението в района, и второ такова за възстановяване на пътния знак, за което благодарим.

По подобен проблем очакваме реакция от район „Изгрев“ за извършване на проверка и последващо изправяне на наклонен пътен знак, обозночаващ забрана за паркиране на ул."Николай Хайтов". От изпратената снимка става ясно, че е много възможно предупреждението за вдигане на коли от „паяк“ да не бъде забелязано от водачите.

На други снимки от район "Младост" се вижда опасна новоизградена шахта. Според нашия потребител съоръжението е нестабилно и човек лесно може да се озове на дъното й.

Пристигна и поредният сигнал за множество изоставени автомобили в град Русе. Същите не са в движение от няколко години и заемат и без това недостатъчните паркоместа в района.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности отвсякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички паднали знаци са важни а тези дето не са паднали са маловажни.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички паднали знаци са важни а тези дето не са паднали са маловажни.
4
1
 
3
 
! Отговори
Луд преди 3 години
На Симеоновско шосе един знак непрекъснато пада сам. Естествено на ляв завой му се качват готините студенти с аграрен произход, ама той сам пада.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В тая смешна платформа сигнализират само собственика й и баба му. Сигурно му се иска да му плащат по някаква държавна поръчка, че уж помага нещо си там да се оправи. Снимките и есемесчетата не са начина.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина новина от световно значение. Ако според вас нищо по-интересно няма в тая държава, то закривайте го тоя сайт
1
0
 
5
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Както се вижда знака е паднал сам.Аман от вандали в тази държава. Камери и глоби солени му е майката.Все някой друг трябва да ходи след *** им да оправя.За всичко плащаме ние гражданите.