Как 300-килограмова жена е 80 кг надолу само за 6 месеца?

За неусетното трупане на килограми разказва Динка Георгиева от Сливен
Обновена: 26 яну 2021 14:07 | 25 яну 2021 15:00, Ния Христова
43
Как 300-килограмова жена е 80 кг надолу само за 6 месеца?
Снимка: Pixabay
Как жена от Сливен успя да свали 80 килограма само за половин година, след като през миналото лято кантарът показва 300 кг?
 
Невероятна трансформация започва с помощта на лекар и строг хранителен режим.  През годините обаче Динка Георгиева попада в капана на собственото си тегло, след като нито един от магичните продукти за отслабване не дава резултат. Динка разказва за битката й с килограмите и поредния „вълшебен” продукт – този път от вулканична глина.
 
Всеки от нас търси решение за справяне с килограмите след празниците, а находчиви онлайн търговци ни предлагат бързи решения за ударно отслабване. "Лечебните" продукти с вулканична глина са хит през последните седмици в десетки сайтове-фантоми. Търговците трупат печалби от продажбата на продукти с неясен произход и съмнителен ефект като използват фалшиви реклами с несъществуващи експерти-диетолози.
 
В интернет можем да попаднем на безброй предложения за ударно сваляне на килограмите. Според офертите – само за дни можем да постигнем желания резултат на кантара. Без да спазваме диети и физически натоварвания.
 
45-годишната Динка Бъчварова от Сливен през последните години води серозна битка с наднорменото тегло. Килограмите бързо се трупат, докато миналото лято кантарът показва рекордните 300! Така попада в плен на собственото си тяло.
 
"Трудно слизах. Слизах до асансьора, но стъпалата не можех да ги изкачвам. Буквално от началото на 2020 г. стоях само в къщи", споделя тя пред Нова ТВ.
 
Преди това не е обръщала внимание на килограмите в повече. Проблемите започват през 2004 година, когато усеща тежестта на килограмите. Не само върху тялото, но и върху здравето си. По това време тежи 150-160 кг, а животът й е на пауза. Спира да работи като продавач в магазин за хранителни стоки, а ежедневието си прекарва между стените на собствения й дом.
 
"Година и половина абсолютно никъде – дори и пред блока не бях слизала. Като вече април-май 2020 г. приключих с движенията – само няколко метра – от спалнята до банята, това е", споделя Динка.
 
Тя попада на безброй варианти, които пазарът за отслабване предлага, но резултатът така и не идвал.
 
"Много неща съм виждала през годините. Бързо сваляне – за седмица, за месец, едни и същи са обещанията при всички", казва още жената. До миналото лято, когато започва консултации при ендокринолог и специалист по хранене.
 
"При мен сериозният резултат е факт – една сериозна консултация с добър ендокринолог, направихме изследвания и на база на тях се прецени с какво да се храня и какви лекарства да започна", обясни Динка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 3 години
До Анонименот кибапчета и кифтета не се дебелее
9
0
 
6
 
! Отговори
..... преди 3 години
Е как с *** много ясно
8
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еми...спряла е да тъпче кибапчита и кифтета
7
5
 
21
 
! Отговори
д-р Хаус преди 3 години
Каквито и консултации да е прави ,работата е ясно. 300кг тегло и то на жена може да се достигне само с много яко плюскане. Трябва да е поглъщала по над 10 хиляди калории на ден , за да се докара в това състояние, при нормално от 1500-1700. Нека си признае по колко пъти и какво е лапала, със сигурност не е било салатки и пюренца... И в първия момент, който намали яденето, килограмите падат, това не е от хапчетата
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мани и аз с корема ги отварям вратите вече,а кантарчето се счупи само до 120 беше....
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък нагъвам всичко. Даже и торти и шоколади и бая трудно качвам. Най-много да направя корем и след пропускане на 3-4 обяда пак всичко изчезва.
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е от 300 на 220 фиданка направо!
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя се е стопила направо.
2
6
 
37
 
! Отговори
Бай Кольо преди 3 години
Неусетното трупане на килограми... Преди да е станала 300кг е била 250кг, преди това е била 150кг, още преди това е била 100кг. Мисля че още на 80кг е трябвало да вземе някакви мерки а не сега когато е 300кг бизон.
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лежене и гмуцане на въглехидрати и мазнини в обилни количества какво да е.. Намаляш въглехидратите и почваш да се движиш тялото ще си се оправи. Трябва да се мисли какво се яди, колко се яде и че трябва да има ежедневна физическа активност, която да не е да отида до магазина а гимнастика или каквото и да е структурина активност.