Рязък скок на заразените с COVID-19 в Пазарджишко

Болницата се връща към стария режима на работа
8 фев 2021 22:40, Анисия Иванова
35
Рязък скок на заразените с COVID-19 в Пазарджишко
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Рязко се увеличават заразените с COVID-19 в област Пазарджик. Към този момент капацитетът на второ вътрешно отделение на лечебното заведение е изчерпан, а инфекциозното разполага само с шест свободни легла, съобщи директорът на многопрофилната болница д-р Красимир Темнилов.

"Ситуацията се усложнява. Ние сме на трета позиция след големите градове. При положение че се вдигнат цифрите, ние се връщаме към стария режим на работа, тоест със 105 легла в готовност да приемем Covid пациенти. Връщаме варианта и Първо вътрешно да приема също пациенти", обясни тя пред БНР.

Към настоящия момент болницата разполага с всички необходими предпазни средства за медиците. До всяко легло в отделенията има необходимия кислород.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужасна снимка.
26
0
 
1
 
! Отговори
334 преди 3 години
Д-р Темнилов е все още ТОЙ, а не ТЯ.
25
0
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Затваряи всичко нановоЗаедно с - баиден ще се преборим сьс вируса
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простотията скочила. Гербаджийски номера!
23
2
 
7
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Ще победим и пандемията! И ще започне такъв живот,ама такъв живот!!! Народът ще лежи и ще яде!
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям провал с ваксинирането.Докато се мотаят ще скочат заразените и като рипне тоя народ няма да ги сменя тия с избори а със сопи!!!!Още малко да почнат чувалите в камионите и ще има линч!!!!
21
12
 
8
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Все пак България не е лошо място за живеене. Ниски данъци. Нормална престъпност. Нормално здравеопазване. Нормално образование. 90 % собственици на жилищата си и земята си. Къде го има това ?
20
0
 
5
 
! Отговори
Все пак е вторник! преди 3 години
Винаги е така.
19
3
 
11
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Е сега ако някой каже, че няма връзка между ходенето на децата на училище и разпространението на вируса ...Но няма да се изненадам, ако утре излезе Кантарджиев или Мутафчиев и каже: Ама те хората не спазват мерките и затова така става.
18
10
 
11
 
! Отговори
Рязък да преди 3 години
Новозарезените са 1115 , починалите 89, а излекуваните 804. Колко от заразените са се прибрали от Великобритания , чиято южна част е пламнала от южноафрикански щам на ковид и ваксината на Астра Зенека е изтеглена от Южна Африка защото няма никакъв ефект. Да затварят границите, коловете и училища , защото ще измрем.
17
9
 
13
 
! Отговори
2Loop преди 3 години
По някакво стечение на обстоятелствата и странно поредно съвпадение - две седмици след като пуснаха детските градини и децата до 4-ти клас в училищата и се оказахме с 40% ръст в заболеваемостта. Което аз лично предвидих само с обикновена логика и обща култура. Но ***, които управляват продължават да лъжат, че не разбират и някой друг е виновен, че не бил спазвал мерките.НЕ - пускането на децата в училищата е причината. Точка!А те се готвят да пратят още деца в училищата!?!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До икономистЛеко поумняха. Видяха, че не е просия, а бизнес...А кой иска да спонсорира бизнесмени :)))
15
0
 
7
 
! Отговори
икономист преди 3 години
До ЛекарИнтересна работа... Явно и при немците има сериозно обедняване, щом не могат да отделят дори едно евро за просяците.Западът не е това, което беше.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛекарМи тук от кой ще просят? Кого ще обират на улицата? Ще крадат по къщите ли?Ми ако някой се защити и ги утрепе? Ми ако ги заколи?Кой ще защити тези бедни хорица от това, че се трудят, като крадат като нашите Мили Политици!?
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шъ съ Мре!...
12
0
 
21
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
Практикувам в община с предимно селско население и за двадесет години съм опознал достатъчно добре пациентите си. В последната година има масово завръщане на ромското население, но също и на нискоквалифицираните българи от Европа. От тях знам, че просто не могат да устоят на разходите по наеми, храна и т. н. в условията на безработица, а тук всеки си има домДори ромите са гонени от улицата, няма възможност нито за просия, нито за джебчийство.
11
0
 
34
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Пандемия в Кюстендилско, в Пазарджишко - хайде изплюйте камъчето - ромските квартали в тези градове...
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виросо е фалшиф като доктората на пожарникаря.
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плешифия доктор да се маха.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въъъъъъъъй!Ако знаех, че е по-лесно с клинична пътека да си отлежа, вместо да плащам на жените в родата на долукоментиращите....Въъъъъй!Набълбуках се! Нищо! Арни бяха дамите!