Частно парти в Банско с участието на Десислава, колко са гостите?

От управата на хотела, в който е ресторантът, твърдят, че купонът е бил до 22:00 ч. и с 12 души
Обновена: 13 фев 2021 19:06 | 13 фев 2021 19:02, Екип на Bulgaria On Air
104

Пореден сигнал за парти в хотелски ресторант с участието на фолк изпълнител и с повече от допустимите гости. Купонът този път е в Банско.

Наздравици, весело настроение и силна музика в изпълнение на фолк певицата Десислава. Видеа, качени в социалните мрежи, показват как повече от 15 души празнуват рожден ден. Мястото и датата също са отбелязани в клипчетата - Банско, 12 февруари 2021 г.

Още по темата
Празненството продължава до ранни зори. Поне според едно от последните видеа, качено в 7 сутринта в събота. От управата на хотела потвърдиха за Bulgaria ON AIR, че в петък вечер в ресторант е имало рожден ден с участието на певицата Десислава. Според тях обаче хората са били около 12 и празненството е приключило в 22:00 часа.

И днес хотелът е пълен. Но никой от партито не се появи, докато екипът на телевизията беше на място. А певицата Десислава не вдигаше телефона си.

Работещи заведения се оказа, че има и в София. Два часа преди полунощ проверката на РЗИ и полицията започна от заведение в центъра на София.

При появата на проверяващите барманът дръпна завесите на входната врата и не допусна служителите на РЗИ и полицията в обекта.

Зад завесата се оказва, че барманът не е сам. Няколко минути по-късно проверяващите бяха допуснати в заведението.

"Не се установиха клиенти в случая, осигурени са дезинфектанти за плот и повърхности, имаше само едно лице, което беше вътре – барманът, евентуално, ако има клиент, да предостави храна за вкъщи", каза Дария Велкова от Столичната регионална здравна инспекция.

Проверката продължава с хотел и заведение на улица "Оборище", които са затворени.

"Този обект не функционира, поставена е табела, че поради епидемичната обстановка няма да работи", допълни тя.

Служителите на СДВР и РЗИ проверяват и няколко обекта за бързо хранене в кв. "Люлин", сграда със съмнение за събиране на хора и кръчма, всички те се оказват затворени.

Проверяващите обаче не бяха допуснати в обекта и останаха да чакат пред него с часове.

"В момента ситуацията е, че изчакваме, възможно е вътре да има персонал, но е възможно и клиенти, няма как да установим нещо, което не сме видели, затова ще изчакваме колкото е нужно. Няма как да се влезе със взлом, затова ще изчакаме, за да установим всъщност какво има вътре", посочи Велкова.

Глобите за неспазване на разпорежданията на здравните власти са от 300 до 500 лева за физическите лица и от 500 до 2000 лв. за юридическите.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
5
 
9
 
! Отговори
Все тая преди 3 години
Само да попитам още ли има умници, които вярват на тая простотия ковид19? Още ли има умници дето си мислят, че тея смешници от щаба ги спасяват от видиш ли опасния вирус? Хахахахахахах. Умници, грип и разни вируси е имало, има и винаги ще има!!! До като главите са ви навряни от зад няма да спрат с тая малоумщина.
73
2
 
6
 
! Отговори
Все тая преди 3 години
Аууу какъв ужас! Събрали се хора в заведение да празнуват нещо си, или просто ей така. Леле какви мерзавци, престъпници. Аз предлагам да ги линчуват публично с камъни. Ама сте Овце загубени. Малко ви мачкат явно.
72
1
 
9
 
! Отговори
Емил преди 3 години
Страшно парти, на простаци слушащи гнусна чалга!
71
0
 
2
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
До Анонимен 71На Неелементарния анонимен гюбек ли му липсва?
70
4
 
11
 
! Отговори
Ердал преди 3 години
Аз не видях в повечето места да спазват хората ограниченията.Просто всичко е формално маски слагат повечето заради глобите!Нека хората да се веселят стига да спазват разстояние помежду си.Ако искате да ограничите хората трябва да затворите големите вериги магазини,защо там има на едно място много хора а тука 15-20 човека са веселили вдигате шум за нищо?
69
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале колко сте елементарни всички и с промити мозъци..О_вце.
68
5
 
23
 
! Отговори
Христо Мотористо преди 3 години
Какъв е този ***, който празнува рожден ден в заведението?На кого е син?С какви пари е заплатил купона?Деса без пари не пее...
67
5
 
33
 
! Отговори
Преско Интереско преди 3 години
Хората не работят по половин година и пак спазват наредбите, обаче за такива като Деса, Глория и Милко Калайджиев законите не важат!Гладни ли са, пари ли нямат?!Нагли, алчни и безочливи ***!
66
5
 
27
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
Прости чалгаджий на какво друго да се радват?На чалга парти разбира се.Това е територията чалга и чалга култура.Джука и силикон къде да покажим ? На чалга парти не в книжарницата примерно.
65
5
 
20
 
! Отговори
Естет преди 3 години
Лошото е, че ако някой клет човечец се разболее, може и да не получи адекватна медицинска помощ заради такива, според които вирус няма и щракат с пръсти на долна ориенталска музика, а после като им се запуши нослето, първи бягат да ги настаняват във ВМА...
64
3
 
18
 
! Отговори
B преди 3 години
Абе , нека си чалгясват , но ако се разболеят , болницата се заключва отвътре и само да обикалят около нея и да вият.
63
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са им длъжни да им отварят
62
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 57Били са до сутринта,не няколко часа и едва ли са били 12-15.Като гледам снимката,пълна анархия и безхаберие!Това ,че не отварят е показателно.Аки всичко е наред защо се крият?
61
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хора наистина ли не разбират за какво става дума в каква обстановка живеем,че тръгнали да празнуват с певица ,чалгари мангърови!Я се вижте колко сте завеяни!Заради такива,ще се влачим и увеличават заразените!
60
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли държава или не, при такива нарушения, затварят хотела, яки глоби, ако взимат помощ спираш и нея, и му взимаш лиценза за известно време и край, нарушители няма да има, искаме да има закони, ама някой друг да го спазва, а не всеки един от нас
59
3
 
9
 
! Отговори
ответен удар преди 3 години
""частно парти"" ли било.....? wtf - Ами няма да е държавно, то е ясно !!! те държавни партита не подлежат на проверка , мисля . . . . . .
58
13
 
17
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Не пуснали проверяващите ??? Разбива полицията врата, бие два шамара на бармана, закопчават собственика, затварят заведението за 1 година. Правят това с няколко заведения и всички ще се научат да спазват правила, а не да се правят на тарикати.
57
6
 
15
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 3 години
Милиционерщина.Ама смешна.Луи дьо Фюнес ряпа да яде!Ха-ха-ха!
56
25
 
35
 
! Отговори
Свободомислещ преди 3 години
Спрете с тези ГЕСТАПОВСКИ проверки !!! Искаме да живеем СВОБОДНО !!!Не вярвайте, че пандемията (по-точно епидемията) ще свърщи - цели дивизии вируси от ЮАР и Обединеното Кралство щурмували Европа - след тях идват следващите щамове...Почакайте още 2 седмици и ще видите следващия акт на постановката, режисьорите работят усърдно.
55
9
 
23
 
! Отговори
Striker преди 3 години
И какъв е проблема ако са били под 15 души на закрито?!? Освен селската музика не виждам нещо нередно.