Аху-иху, а след купона с полицаи се чакат глоби и е тихо

Очакват се резултатите от проверката
17 фев 2021 08:50, Ния Христова
48
 
Очакват се резултатите от проверката, която беше направена за спазване на противоепидемичните мерки в заведение край Сандански, където полицаи са празнували. 
 
Един от участниците в купона е качил клип от празненството в социалните мрежи, уточнява Bulgaria ON AIR. Областната дирекция на МВР в Благоевград започна спешна проверка. 
 
За случая е уведомен директорът на Регионална здравна инспекция в Благоевград. Компанията празнувала в заведение в Попина лъка, което се намира на 10 км над Сандански.
 
Част от компанията са били и полицейски служители. По случая започна проверка както на МВР, така и на Регионалната здравнa инспекция. Първоначалната проверка на РЗИ е установила, че нарушение няма, тъй като заведението не е работило в деня на проверката.

"Вчера на обяд направихме съвместна проверка, която установи, че заведението не работи към момента. На видеоклипа в социалните мрежи се виждат 10 или повече души, които танцуват в заведение. Трябва да се установи кога е заснет клипът и къде точно. Ако е частно парти и не е в обект за обществено предназначение, няма проблем до 15 души. Нарушението тук идва от това, че купонът е в такова заведение", обясни началникът на РЗИ д-р Калоян Калоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Unknown преди 3 години
Ах някой хорица които пишат коментари или отговарят колко са ПРОСТИ ..
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заглавието е на ниво 2-ри клас посредствен ученик
36
2
 
2
 
! Отговори
Unknown преди 3 години
Не ставай и ти полицай ;).
35
2
 
2
 
! Отговори
Unknown преди 3 години
Кви са тея 300 - 1000 лв е , минимум 5000лв. трябва да е..
34
0
 
4
 
! Отговори
Чалго маниаци преди 3 години
Винаги така съм си представял една част от полицията .....ибре оррооо ! Да не е някоя постановка ?
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и после ще искате от мене да спазвам некви мерки - айде да си гледате работата, от днес и аз нема да спазвам нищо - по примера на тез
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лелките в днеса какво се изживяват като дърти поетеси без талант
31
0
 
9
 
! Отговори
Ориенталски нрави преди 3 години
Денят е 16.02.Часът е около 09,30-"зелен коридор"65+.Магазинът еБилла-Черковна/Мадрид.Дама към 40-те,с яке "Столичен инспекторат"сипазарува,като си направи уговорка с охраната-сега само си вземала това-онова,а друг път щяла да ги проверява.След15 минути-спирката наА 11,75,404 в посока изток,на канала(Мадрид/Е,Георгиев).Кола наМВР,спряла на спирката.Единият полицай пазаруваше във Фантастико,а други двама-в заведенията да него.Престой-15 мин.Е,как ще глобявашза това,което сам ти правиш?
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХАхахахахахахаахМного съм "РЕПЕКТИРАН" от полицията и полиця. Направо ме е страх. С Уважение ДЯВОЛЪТ хахахах!!!!
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално за мврто, докато ги избират на принципа на финикииските знаци, наш човек и без образование така ще е. Руманците преназначиха целия състав на вътрешното министерство за да се отърват от шкарта нает през годините.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали знаете какъв ще е резултата от проверката - ''Няма данни за извършено престъпление ''
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко неадекватен трябва да си за да качиш клип и да те хванат Полицаи ...
26
0
 
6
 
! Отговори
Психодиспансер преди 3 години
Това е положението, вярвате- невярвате нивото е това. Щракни- Врътни. Чалгия, гьобеци, кючеци и Ботев и Левски на прасеца.
25
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по-голямо унижение и падение за един родител, от това детето му да стане полицай. Храниш, го, поиш го, гледаш го, правиш всичко възможно да се изучи, а то накрая се изтропа на метеното и стане полицай. И то какъв, за пример, корумпирана неука гад, незачитаща никакви правила, норми и закони, занимаваща се основно с престъпления.
24
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма работа станало, 15 човека се събрали да се почерпят. Най-страшните престъпници
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека. Един познат полицай толкова се беше вманиачил, че постоянно обикаля из града да гледа дали някъде не са се събрали дори когато не е на работа.
22
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Е, как ви се празнува при тоя мор?! Съзнанието на човечеството не се е променило и си стои в средновековието! Едни умират, а други - иху-иху! Няма състрадание, болка или поне приличие! Чудо голямо: някой имал рожден ден, на друг му се родило полицайче! Радвайте се в сърцата си на такива празници и защото, все още сте живи!
21
0
 
12
 
! Отговори
с.т. преди 3 години
Просто ми е чудно, има ли някакви критерии в МВР при назначаването на кадри (за интелигентност, познания по граматика, речников запас, прилично поведение, излъчване и т.н.). Непрекъснато ставаме свидетели на липсата на елементарна интелигентност от страна на полицаите. То не бе "Ханко брат", вместо Хан Кубрат, то не бяха правописни грешки при писане на актове и предписания (гледали сме по телевизията), а сега пък да излъчват директно веселбата си по повод раждането на дете, при епидемия!
20
0
 
6
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 3 години
Позор за за правораздавателните органи Докато хората реда са задължени да следят за спазване на епидемологичните мерки и разни зелени коридори То техни колеги недосегаеми гуляет и разпространяват епидемията .
19
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като чувам музиката и като гледам как щракат с пръсти , противоепидемичните мерки са най-малкият проблем. Тези хора трябва престъпления да разкриват с двете гънки на мозъка, мале, мале!!!!