С кауза: Наши пожарникари в предизвикателен календар

Интересът към календара е много голям, за какво са събраните средства?
Обновена: 21 фев 2021 17:39 | 21 фев 2021 17:38, Веселина Йорданова
44

Варненски пожарникари се снимаха предизвикателно за календар в името на благотворителна кауза. Кампанията цели да се подпомогнат децата на служителите на МВР, които са загинали или тежко пострадали при изпълнение на служебните си задължения.

Шестимата смели мъже позират пред обектива с лека нотка еротика. За всеки два месеца от годината има отделен герой. Отпечатани са 600 календара, като интересът към тях е много голям, особено от дамите.

Събраните до момента средства са около 7 хиляди лева.

За юли и август позира Николай Михайлов. Младият пожарникар приема с вълнение ролята си на модел и се снима предизвикателно заради добрата кауза, предаде Bulgaria ON AIR.

"Доста трудни кадри, доста часове работа, съответно различни пози, общо взето от сутринта до късните часове на следобед", разказа Николай Михайлов.

Догодина пожарникарите смятат отново да застанат пред фотообектива. Тогава огнеборците ще се снимат със спасени от тях животни.

"Да, с удоволствие ще участваме, смятаме да направим по-рано подготовка, да изберем кадрите и се надяваме да подобрим качеството на календара за 2022 година", казаха пожарникарите.

Календарът се подарява на всеки, който направи дарение за кампанията "С обич за децата, в памет на бащите герои".

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: каузаВарнапожарникари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14Абе, многознайкото, комшия ми като теб, когато му пламна самоделното ел.табло момчета бяха за броени минути при нас и взеха на един дъх осем етажа отрупани със саксии, мебели, велосипеди, колички и какво ли не. При това с пълно оборудване и шлангове. Когато мутра ми запали входната врата също реагираха за минути. Явно освен да си чешеш езика друго не можеш.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До The Full MontyАбе да не вземе да излезат снимки на жена ти с него в еротични пози? Че наяма да ти хареса тогава календара. Та спазвай"внимавай какво си пожелаваш"! То и онзи, дето прати жена си при него после да го изнудва нещо не му се отвори парашута!
35
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кампанията целяла да се съберат средства за деца на загинали служители на МВР."Голота" и "памет" са несъвместими понятия.
34
3
 
14
 
! Отговори
The Full Monty преди 3 години
Браво, мн добре!Сега да направят и един комичен календар с главния пожарникар на републиката в еротични пози.Форматът ще трябва да е доста широк, но си струва :)
33
1
 
5
 
! Отговори
До ганьовци преди 3 години
Малко си неграмотен!!!
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожарникари предизвикват пожар.
31
2
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Единствените неосквернени в МВР са точно тези момчета! Наистина са герои! Шапка им свалям!
30
1
 
5
 
! Отговори
Марийка преди 3 години
Ааааа много готин календар, искам го !!!
29
4
 
7
 
! Отговори
Ro преди 3 години
Австралийските пожарникари са много готини, снимат се и с животни. Радвам се, че и нашите взимат пример от тях. Изключително благородна и опасна професия... Оня папуняк само я мърси и принизява, трябва да му се отнеме и да бъде позорно изгонен. Не заслужава да се нарича пожарникар.
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете главния пожарникар, но редовите си заслужават уважение. Един мой познат също обичаше да разказва вицове за пожарникари, докато една вечер не му гасиха къщата. От тогава не съм чул един виц от него. Да не се налага да идват при никой, пожелавам ви го от сърце.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до ганьовциОбществото е много признателно на родните пожарникари - явно не си запознат !Ако не вярваш , питай главния пожарникар на републиката , който е показвал и още показво завидни качества , затова го направихме премиер !Има и много вицове за пожарникари , един от друг по-пиперливи , но това - друп кът !
26
2
 
7
 
! Отговори
до 25 преди 3 години
"Как ли ще изглежда този календар с полицаи?" Ами... зле! Нали ги гледам пред нас в патрулката как си прекарват времето. На 5 метра магазин има. И си пият кафенцето, пушат си цигарките. На 10 метра има баничарница. По едни шкембета отпрали да се чудиш как изобщо си го намират атрибута от сланинените гънки. Обаче... Не мога да си обясня. Защо са до един плешиви? Някаква болест ли е? Или акъл и коса под фуражка не виреят?
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Австралийски пожарниНяма смисъл да се опитваш. Глупавият сайт ценузира линковете, а при копиране добватя достадното "Прочети повече на тинтити минтири".Пешерняшка работа.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ли ще изглежда този календар с полицаи? Ще става за реклама на дюнери.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23За пожарната се искат връзки, в полицията също, но там поне карат да държиш физически изпит, които малко хора изкарват (за мое учудване), все пак всички сме виждали полицаи с двуметрови шкембета :)))
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега колко е мизата да те вземат в пожарната?
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Примитивни мускули,секс и празни глави ли рекламирате?Много по-добре щеше да е, ако бяхте заснели акция с пожарникар(и) и под всяка снимка по едно правило - как се действа при пожар, щеше да е по-полезно за обществото!
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не сте ги снимали как въртят шланга..
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До popa ot razgradПочват да заприличват на календар от Плейбой, нищо общо с реалността :)) Нека да се погордеят малко шкембелиите и мързеливците от пожарната, службичката си тече, я стане пожар веднъж на 6 месеца я не :))
18
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трудно беше да се снимаме, от сутринта до след обед. Това никога не е било! На службичката си спинкаш, хапваш, пак спинкаш и служебно фитнесче с най-новите уреди, без блъсканица и непознати *** да ги пипат. И през двата месеца отпуска си ходя да тренирам в службата, безплатно си ми е. Та снимките си бяха трудни.