Без опашки през нощта, 47 души са се ваксинирали в Пловдив

Вече работи денонощния кабинет в ДКЦ "Пълмед"
24 фев 2021 15:26,
12
Без опашки през нощта, 47 души са се ваксинирали в Пловдив
Снимка: БГНЕС

В Пловдив увеличават кабинетите, в които може да се направи имунизация. Вече работи и денонощен кабинет в ДКЦ "Пълмед", съобщава БНТ.

47 души са преминали през кабинета през последната нощ, каза дежурният лекар д-р Савов. Д-р Петкова допълни, че най-често идват хора, които не желаят да чакат на опашка или са заети през деня.

Най-често се съобщава за лека температура до 38 градуса на втория ден от ваксината, по-сериозни реакции в практиката на двамата лекари досега не е имало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, както винаги отговорните хора дърпат държавата напред. Лаладжийте само седят и лаят. Тоаа е нормално за тяхната бедна агресивна порода . Женчовци неразбрахте ли,че никой не се интересува от вашето форумно мнение . Слагайте си преяързките и довиждане.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И нас само бройката е важна )
6
2
 
6
 
! Отговори
НЕКА преди 3 години
Висшият медицински персонал и тухните деца да ги задължат да се ваксинират и тогава да искат и други да се ваксинират! Това и по времето на соца не да допускаше. Още повече, ме има хора с достанъчно антитела. Като ББ е карал вируса, да се вакснира той и внуците си!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фики поздравява всички имунизирани със "Сега е моментът за експеримента".
4
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 3 години
След дъжд, качулка. Мене ме изтреска вируса в понеделник. Сички екстри - 39.0 температура, двойна пневмония. Само да не стане като в песента за баба Пена и живото пиле, което после умряло. Е, за кво се пазих една година и кусур? Ходим със скафандри, ръкавици, маски за по 12 лева на ден и кво накрая? Явно, това е хода на събитията. Ваксини ли? Ше кажа нещо по адрес на роднините на нашите, ама мадераторите не спят ...
3
0
 
8
 
! Отговори
Започна се преди 3 години
Да задължават работещите да се ваксинират. Нали беше доброволно, даже и в заповедите на министъра пише ДОБРОВОЛНО. Защо задължават и на какво основание карат служителите в детските заведения да се ваксинират задължително?
2
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опашки вече няма, балъците са преброени
1
4
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Тия нещо да не са объркали. Вместо от едната кръчма у другата да са влезли в грешното място.