Пътна полиция започва масови проверки до 3 март

За какво ще следят униформените?
26 фев 2021 14:09, Ния Христова
23
Пътна полиция започва масови проверки до 3 март
Снимка: БГНЕС

Пътна полиция започва да извършва масови проверки на водачите на моторни превозни средства за употреба на алкохол, наркотични вещества и техни аналози, съобщи bTV. 

Акцията ще се проведе на територията на цялата страна и ще продължи до 3 март. Поводът е тежката катастрофа от тази сутрин с двама 17-годишни на изхода на Панагюрище.

Още по темата
 
По първоначални данни водачът е бил неправоспособен и употребил алкохол, съобщават от полицията. Все още се чакат резултатите за количеството употребен алкохол.
 
"Това е било допуснато, след като техните родители са легнали да спят. Позволили са си да вземат ключовете. Качват се на МПС-то на единия от родителите и се случва най-лошото. Едно лице е загинало, другото е в тежко състояние. И двамата са неправоспособни, и двамата са на 17 години и са си позволили безразсъдността да седнат зад волана, употребили алкохол", коментира главен инспектор Николай Крушарски.
 
 
 
 
 

23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
възмутен преди 1 месец
Преди 2 години на изхода на града срещу мен вървяха колона от тирове.Имаше патрул от 2 униформени.Учуден видях как и двамата се обърнаха с гръб към мен много чевръсто.Тогава видях,че отзад зад мен лети с над 100 км/ч турски тир.Бързо отбих в канавката и така се спасих! Двамата униформени стояха и не смееха да се обърнат и след като излязох от канавката!Кажете ми каква е ползата от такива служители???А ако си българин и караш стара колица-жална ти майка!Девет кожи ти съдират!
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
във всички дирекции има длъжности който са напълно излишни и с това се занимават да измислят разни видове акции и симулиране на дейност.
20
1
 
1
 
! Отговори
Краси преди 1 месец
Когато КАТ не правят "масови проверки" и "акции" какво работят ?
19
1
 
4
 
! Отговори
У преди 1 месец
Скоро бях в КАТ-Варна за смяна документи на една кола. Пунктът за номерата прилича на разхвърляна гумаджийница, навсякъде струпани табели, мръсотия, кал, не мога да го опиша просто. Навън има поне 20-30 изоставени коли и бусове-без номера, явно проблемни. За копие те карат да ходиш в едно като барче, там има копир за 100лв и оня взема 40-70ст лист/според човека. Аз ако съм началник там, ще напусна веднага. Като видиш раб среда, разбираш какви са и хората и акциите им. Тотално излагат Полицията!
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-добре е КАТ да се закрие като структура особено вредна за безопасността на движението.
17
1
 
1
 
! Отговори
така де преди 1 месец
Това което се е случило с двата ***-годишни е чудесно!Следващият път няма да правят така...........поне единия.
16
4
 
2
 
! Отговори
Пиянде преди 1 месец
От 30 години насам не знам дали някога съм шофирал на по малко от половинка ракия и галонче бира /вино не обичам/. Нямам одраскана броня дори. Колежка, веган, йога, бе пълно куку издра де що има автомобил пред офиса в Русе.
15
0
 
4
 
! Отговори
Зори преди 1 месец
Тея трябва да ги закрият със закон. Ужасно досадни са.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъй ли? Ами след трети?
13
2
 
7
 
! Отговори
Шофиоро преди 1 месец
Седя си в колата и мълча. Катаджията зяпа в документите за 16-ти път и той мълчи. По едно време не издържа:
– И к'во предлагаш да правим сега?
Викам:
– Ако искаш да се оженим...
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Умрелия да пробва с рушвет при свети петър. Току-виж го върнал на земята или поне му е дал книжка в рая да си кара пиян и дрогиран.
На това ги учат родителите. Това им показват от най-ранна детска възраст. Нормално е като порастнат да копират родителите си.
11
2
 
3
 
! Отговори
Гай Баньо преди 1 месец
Като продължават книжките да се купуват така е.Скоро и аз късно реших да взема книжка - отидох за глистовки във сградата на ВЗЕМИ(или пък беше ДАИ) - що да видя - 2 дидембе мгубу, 3-ма чаршафа дето са ни мачкали 500 години - нито знаят езика, нито имат мозъчния капацитет. А т.ЪП/си/метЪ/рите 2/3 са джанговци - и те не знаят, нито на курсове ходят ама карат.Аз за това съм за пълна анархия да настане - малко белина за материала.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 1 месец
Айде, спрете се вече с безсмислените си акции с гръмки имена!Никой от началниците ви ли не разбра,че от тях полза няма и няма да има.Престанете с тази денонощна полицейщина и тормоз над всички водачи!Докато не излезете от скривалищата си в храсталаците и не застанете на пътя,където ви е мястото,нищо няма да се промени.Крайно време е най-безсмисленото звено на МВР-КАТ,да се закрие и всички да си идат по къщите.От вас полза няма,но ние ви плащаме заплатките и пенсийките доживот.
9
1
 
11
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Проблема е, че глобите са само за някои... като трябва да спрат лъскава кола се нас€€рат ... Най д0бре КАТ да се закрие. Хрантутници на падишаха.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Двама *** годишни без книжки се напили и се качили на кола. Отговора на катериците: почваме акция в цялата страна. За? За *** годишни? Без книжки? Пияни?

Връзката с кораба майка е безвъзвратно загубена...
7
2
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 1 месец
Заради винаги и всякога действащите закони на естествения подбор, ДПС ще притеснява съвестните.
Ваш: племенникът на философа Еразъм Дарвин
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А след 3-ти какво?

Светът свършва и няма да има повече нужда?
5
2
 
15
 
! Отговори
11 преди 1 месец
Ам досеа де спаха?
4
3
 
2
 
! Отговори
4epa преди 1 месец
ВИНАГИ О4И В О4И И ОТ 4УЖДИЯ ДЖОБ В МОЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
3
 
16
 
! Отговори
4epa преди 1 месец
НАЛИ ТОВА ИМ Е РАБОТАТА- А ДО СЕГА СПАЛИ ЛИ СА ТА ЗАПО4ВАТ !!!!!!!!!!!!!!

Спонсорирани публикации