Шофьори се биха в Русе, единият налетял с бухалка

33-годишен ударил с бухалка в краката 60-годишен
26 фев 2021 14:31,
35
Шофьори се биха в Русе, единият налетял с бухалка
Снимка: БГНЕС

Шофьори се биха с бухалки в Русе, съобщиха от полицията. Във Второ РУ разследват хулиганската проява, станала в дунавския град.

На 25 февруари в 17:14 часа в ОДМВР - Русе постъпил сигнал за скандал и сбиване между мъже, излезли от коли, в района на бул. "България" в Русе, на около 100 метра след надлез за кв. "Чародейка", в посока изхода за София.

Изпратените на място полицейски служители от Второ РУ изяснили, че до възникналата ситуация се е стигнало, след като лек автомобил марка "Ауди А6", управляван от 33-годишен мъж от Русе, при движението си след кола с марката "Ситроен Пикасо" с водач на 60 години, го настигнал и като се изравнил с него, започнал да жестикулира, а след това го изпреварил и го принудил да спре.

33-годишният слязъл от аудито с метална бухалка, а от другата кола слезли водачът и пътник на 38 години. Шофьорът на аудито първоначално оставил бухалката в автомобила си и се насочил към по-младия от мъжете, като след кратка разпра го ударил в областта на окото и се сбил с него, при което другият мъж от ситроена се намесил, за да ги разтърве.

После 33-годишният взел пак бухалката и с нея ударил няколко пъти в областта на краката по-възрастния, а след това се качил в колата си и заминал. Случаят е документиран във Второ РУ, като е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325, ал.3, вр. ал. 1 от НК.

33-годишният русенец е установен и задържан в полицията. Работата по разследването на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
18
 
! Отговори
Виц преди 3 години
Из разговор между пострадал шофьор и медик на Бърза помощ след тежко ПТП.- Към коя болница ме карате? попитал с последни сили шофьорът.- Караме ви към Фейсбук, там са най-добрите експерти, гордо отговорил медикът.
3
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ме засече ама ще го обърна на покрив ще го изкарам от бараката му и ще го смеля на дребни частици. Имал е късмет че нее попаднал на такъв като мен. Сега докторите щяха да се чудят как да го събират.
2
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представям си... С някакво дърто Ауди А8 на 10 години се прави на мъж на някакъв човечец със скромна кола. Дали би ми се направил на мене на мъж с моята нова кола се питам аз? Такива комплексари до един ги знам какво представляват. Само на беззащитни налитат и умират от страх от по-заможните хора, защото знаят, че там не е ясно с кого ще се заядат и какви последици може да има.
1
11
 
18
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Нормално за провинцията. Те там са си още диваци.