Родолюбците от сдружение"Традиция" застъпват караул на Шипка

Те отбелязват празника облечени в автентични униформи
3 мар 2021 11:12, Ния Христова
19
 
И тази година родолюбци от Национално дружество "Традиция" ще застъпят караул на връх Шипка.
 
"Всички са с опълченски униформи. Те са близки до оригиналните. Оръжията са собственост на всеки член от Национално дружество на "Традиция". Те са пушките, с които са се сражавали нашите деди", разказаха от Дружеството пред Bulgaria ON AIR.
 
По-младите опълченци са били облечени в униформи в зелен цвят, а на ветераните - в черно.
 
Родолюбците разказаха, че това, което ги мотивира да бъдат там въпреки пандемията и студеното време, е че всеки трябва да чества националния празник по някакъв начин и този, който те са избрали, ги кара да се чувстват горди.

19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
До ss кое те прави патриот може ли да ми дадеш дефиниция. Техните деди може би също са се борили с поробителя.Не всички са били Киряк Стефчовци
16
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
До 8 моите познати незнам да ли са бесепари по скоро са анархисти а че са русофили съм сигурен ползват и руски униформи но Англия официално е на страната на Турция при все че е имало сигурно англичани които са воювали на наша страна
15
3
 
4
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Имам приятели в ,"Традиция" дори и дъщеря ми като по малка ходеше на сбирките им нормални хора и софри правят но повечето дрехи сами ги шият а почти всички оръжия са реплика и някои си ги правят някои ги купуват други ги разменят но поне при моите приятели това е хоби а не бизнес.но в едно всички са съгласни че историята се изопачава
14
4
 
7
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Засрамете се !! Кой ви даде правото да се окичвате с медалите на нашите деди ? Защо полицията отнема наследственно оръжие от хората а вас ви оставя да правите колекции и да ходите по нац.празници да са правите на патриоти? Кой ви даде правото да правите възтановки и да хвърляте чучела уж като опълченци?Позор !!!
13
2
 
4
 
! Отговори
SS преди 1 месец
До 10 и 11. Обрали са на тия които нямат връзки и защита. Я кажете колко Крнки преправихте за 20калибър ловни патрони? Преправянето е лесно един райбер и малко с пилата.Айде криво да стоим ,право да си говорим?
12
1
 
3
 
! Отговори
ДОГОВОРА от 3 МАРТ преди 1 месец
" САН-СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР и СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ "

ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА НА 16 стр. В БЛОГА

"СЕДЯНКАТА на ЛАМБО "
11
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До SS

Да, ама това беше 90 и някоя. Нещата се попромениха
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Помните ли, когато ГЕРБ започна да обира 150 годишни пуки, непсособни да произведат изтрел, а същевременно всеки дилър в софия е с два патлака поне?
9
1
 
10
 
! Отговори
SS преди 1 месец
В клуб Традиция навремето беше пълно с ченгета ,щатни и нещатни доносници.Много хора изгоряха,с колекции,и с пари за адвокадски хонорари.Други направиха ( и все още правят ) пари от антикварна търговия,има собственици на антикварни магазини,други ходят по пазари в София и Търново.Патриоти ? Ай стига бе !
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Познавам няколко души от тях и чета постовете им и проблемите им. Ввсички са бивши *** и/ или бесепари и/ или русофили.
Защо така?
7
5
 
10
 
! Отговори
SS преди 1 месец
До клуб Традиция.Момчета и момичета(има такива) смешни ставате бе.На всяка манджа мерудия сте.Заврете си Крнките и берданите някъде не сте никакви патриоти.Мен не можете да излъжете.А колко историческо оръжие ваши членове изнесоха и продадоха по чужбина ? Айде след церемонията по леко с алкохола.
6
5
 
1
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Уолявам потурчените да не дават пръсти надолу.
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имат поглед на крайно нуждаещи се ватмани на последна спирка!
4
6
 
10
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Нали ви казах бе ,тия от клуб Традиция ,менте патриоти,много от тях се занимават с антикварна търговия,други синчета и внучета на членове на партията няма да пропуснат да се направят на такива каквито не са.Помня сбирките на клуба се превръщаха в юнашко напиване и сделки с антикварно оръжие.Ура-софра патриоти !!!
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Народният театър на турне при Шипка! Караулът на разтроените! :))))))))))))
2
7
 
5
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Караула да отиде в телевизията и парламента да премахне турското присъствие.
ама майките и жените им ше им се рзсърдят пък.
Ако спрат турските тв сериали.
Сложно е.
1
12
 
6
 
! Отговори
Електра преди 1 месец
Години наред, Аз и моето семейство се изкачвахме на Шипка, за да се преклоним пред героизма и саможертвата на тези, които загинаха за България и да сме свободни и значими сега. Но откакто, Импексовата БСПдирастия приватизира и тоя светъл празник, под патрондаша на Кауна фигурант и безделник спрях да ходя там, защото се страхувам, че заради тъпите изказвания на тоя безморален лиглю ми е страх , че ще намразя всичко свято и родно, което съм обичала преди и сега...

Спонсорирани публикации