Мъж счупи с метла ръката на жена, мързелувала

Софиянецът я ударил силно с дръжката на метлата
8 мар 2021 14:15,
47
Мъж счупи с метла ръката на жена, мързелувала
Снимка: Pixabey

Разследват мъж от столицата, счупил с метла ръката на работничка във ферма. Инцидентът е станал в четвъртък миналата седмица, но полицията съобщава за случая сега.

Около 11 часа на 4 март в свинеферма в землището на монтанското село Долна Вереница софиянец налетял на бой на една от жените, които работят там, пише "24 часа". Счел че мързелува, той я халосал по ръката с дръжката на метла. При преглед в спешното отделение в монтанската болница докторите установили, че ръката е счупена и подали сигнал за насилие в полицията.

Жената е разпитана от криминалисти и по случая е започнало досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е било преди 9-ти септември 1944 година. Чорбаджията бие ратаите, царската полиция идва и ги хвърля в затвора.
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можели някои да ми каже какво означава роб.всеки човек е роб на нещо няма свободни хора.В България робите на БКПто са най много и в най червената си "форма"!
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можели някои да ми каже какво означава роб.всеки човек е роб на нещо няма свободни хора.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пет години затвор и 20 хиляди лева глоба това е недопустимо някои да ти чупи ръката утре с какво ще си изкарва хляба смърт.
29
0
 
15
 
! Отговори
SS преди 3 години
Ако някой направи това с жена ми ще му счупя и двете ръце и ще го прострелям в коляното.
28
0
 
8
 
! Отговори
96074 преди 3 години
***, как смее да пребива горката робиня, дано се оправи бързо, горката.И мен ме е пребивала и то жена психопатка, ама много силна и надрусана ли, шизофренична или просто силно злобееща обсебена от демони женицА. При това напълно непозната за мен...лол...нападна ме внезапно, незнайно защо, даже камъни и дръве хвърляше по мен....лоооол
27
3
 
9
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
Приятелите му робовладелци , веднага да го накажат със строго мъмрене и да плати сметката в кръчмата. Как може в 21-ви век , с достъп до интернет и гугъл , да не знае че аргатите се бият с камшик - хем да ги боли, хем да не им счупиш нещо и така не се нарушава работния процес.
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
те това не е работодател,това е едновремешен чорбаджия и що налита на женицата,що не скочи на някой мъж който работи там....юнак... Защото юнака е български, като българската работа!:))))))))))
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
те това не е работодател,това е едновремешен чорбаджия и що налита на женицата,що не скочи на някой мъж който работи там....юнак...
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да аз като започнах работа и в първия ден носех медицинското и дипломата за да ме назначи и нещеш ли в задната стаичка като почнах работа и работодателя от мил човек се превърна в чудовище почна да ми крещи като *** сякаш съм *** а още не са минали 5 минути и като циментирах набързо нещата му си тръгнах и оня остана като гръмнат не очакваше да се огъна психически.Българина си е 60клук по природа и затова е отритнат по света заради манталитета си.
23
2
 
23
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Трябва при такива Престъпление да има Бърз Съд за 1 минута - Съдята да пита за Име , да удари с чукчето и 6 месеца в Затвора .
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само в България такива работодатели са на свобода след подобно деяние! Държавата на Киро Брейка е повече от Швейцария!:))))))))))))
21
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Да ти отговоря. София е била през по-голямата част от своята история нещо средно между голямо село и спирка за търговци пъплещи по диагоналния път. Да претендираш, че шопите са някакви културни хора по природа е смехотворно. За Велико Търново, разбирам, за Пловдив - може, ама София ? Моля ти се. Напълно е възможно да си е кореняк, роден, израсъл и закърмен там. От безкрайните Ви оплаквания за провинцията лъха на комплекси и дребнава злоба. Новозабогатели ***.
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИванИванеее, ей там е заровено кучето: в цивилизования свят! Тука... мракобесие. Пази Боже, да си слаб!
19
1
 
30
 
! Отговори
ДО **-я анонимник преди 3 години
За какво му казваш браво?? Че ще се мъчи с месеци жената? Че е отишла да му работи за жалки левове? Ако е твоята майка, сестра, братовчедка? Акъл малко и човещина трябва!
18
2
 
34
 
! Отговори
от село преди 3 години
Ако е само тази бита работничка във ферма то е нищо.Няма кой да проверява робите работещи за кравари как ги осигуряват ,къде и в какви условия живеят.Търсят само изпаднали и несретници отритнати от живота ,виждал съм животински бой за това ,че си иска парите ,след сигнал плаче и отрича защото няма къде и при кой да отиде.А бияча ,че е пософиянчен селянин спор няма.
17
0
 
40
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Интересно. В цивилизована страна просто уволняваш служителя си, ако не си върши работата. В България го биеш? Само за справка - годината е 2021.
16
1
 
21
 
! Отговори
565656 преди 3 години
Някои новобогаташ Софиянец с Ферма..........те всичките много отворени и от села да са заминали....
15
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да попитам. Тоз Софиянец в кое селце е роден.Щото аз съм пето поколение Софиянец и не познавам такива Софиянци които да се държат като магарета. Преди да пишете чее Софиянец проверете от кое село произхажда щото новите Софиянци са много.
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Случаен минувачМи то днес цигара, утре цигара, вдругиден банка ще обереш.