Фитнесите и моловете в Благоевград отварят отново само след ден

За това съобщи директорът на местното РЗИ
12 мар 2021 13:42, Ния Христова
15
Фитнесите и моловете в Благоевград отварят отново само след ден
Снимка: БГНЕС
В област Благоевград само след ден отменят част от ограниченията, които бяха въведени като частичен локдаун. Фитнес залите и търговските центрове ще могат да работят, но с намален капацитет, ограничено работно време и при спазване на всички противоепидемични мерки. За това съобщи директорът на РЗИ Благоевград д-р Калоян Калоянов, предаде Нова тв.
 
Обектите бяха затворени вчера след решение на Областния кризисен щаб. А причината беше увеличения брой заболели и хоспитализирани пациенти с COVID-19. Мерките обаче предизвикаха недоволство. Собственици, инструктори и спортуващи, се събраха на протест пред областната управа в Благоевград.
Още по темата
 
Решението тези обекти отново да отворят е взето след проведена среща между заинтересованите страни и здравните власти.
 
Останалите ограничения, описани в заповедта на РЗИ Благоевград остават. Събитията на открито и закрито се забраняват, затварят се кината, театрите, школите и други. А учениците от 5 до 12 клас преминават на дистанционна форма на обучение. Заведенията остават отворени, но ще работят до 22:00 часа.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Учен преди 3 години
До АнонименИ щяха да плачат и с мерки. Колко *** трябва да си, за да не си разбрал до сега, че липсват каквито и да е доказателства, че мерките оказват съществено влияние върху разпространение на вируса. Всички страни в локдаун имат 2-ри и 3-ти вълни. Някой да ми обясни как фитнесите са вектор на разпространение на вирус по принцип. Човек със симптоми не ходи на фитнес, а безсимптомните са много по-слабо заразни. Фитнесите по принцип са самостоятелен спорт и хората са разделени един от друг.
13
2
 
3
 
! Отговори
Учен преди 3 години
Вие не разбрахте ли, че няма грам логика или наука зад тези мерки. Много изследвания вече излязоха, които ясно показват, че няма абсолютно никаква корелация между строгостта на мерките и посоката на разпространение на вируса. С 2 думи локдауните не работят! Всичко се прави с цел да се демонстрира, че се вземат мерки и се "мисли за гражданите". С 2 думи мерките са ПР и нищо повече.
12
1
 
2
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
МАЛКО УМНИТЕ ТИКВИ !!!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами тъпите овце да престанат да тичат в болницата всеки пък като кихнат и няма да има недостиг на легла. Паниката не е добър съветник.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същите тези индивиди утре ще плачат ако няма кой да погледне болната им майка която се нуждае от операция, защото доктора ще е зает с ковид пациенти.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То има и едни други бай ***, където без евросубсидийки са загинали, както и без Евро помощите за борба с ковид, ама за тях що не пишеш смешкондрел, пред местни данъци и такси цяла седмица по 30 човека опашка, що не ги затворят и тях, нали е пандемия, или там няма вирус, и е жизнено необходими данъците да се платят сега, а не май примерно, та общината цял месец разпраща писма за погасяване на задължението в 7 дневен срок, що кмета не ги отложи за след месец, за да няма струпване на хора
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха. Няма такива абсурди
7
10
 
20
 
! Отговори
corona преди 3 години
Бай *** без фитнес, МОЛ,ресторант и Гърция е ЗАГИНАЛ..........Той е безсмъртен, безстрашен и най-важното качество - БЕЗМИЛОСТЕН!!!
6
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От една година слушам министри, калинки, Алибегов, Мангъров... всякакви мижитурки.Кой не излезе да врещи - него не го чуха.За една година обачв никъде, никъде, никъде не видях доктор от ковид отделение да излезе и да каже нещо по медиите - да се оплаче, ожали, изсъска нещо.Тц! Само правихра репортажи, за да се види, че са там и се борят и не се предават....А сервитутки през ден вият на умряло...Ама, така е. Сервитутка да си!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Всичко зависи от това дали са се договори за някой лев под масата.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ето нагледен пример какво става като се прехвърля всичко по места...там, където двете страни на барикадата са братя, сестри, роднини, приятели...е, как да има обективност у твърдост.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес така утре онака. Все ми е тая далище ги затварят или не,нооо да си сменяш мнението всеки ден не е нормално.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така се прави.Трябва да работят моловете и фитнесите. То ако един мол не работи то няма смисъл от него
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви са тия улавщини. Некомпетентни люде ни управляват.