Тийнове са задържани за кражба на музикални инструменти

Младежите задигнали и други предмети от училище
16 мар 2021 22:29, Ния Христова
5
Тийнове са задържани за кражба на музикални инструменти
Снимка: Pixabay
Задържаха трима тийнейджъри, влезли с взлом в училище в Пазарджик и извършили кражба. Те са установени от служители на сектор "Криминална полиция" и полицейските инспектори, обслужващи района, съобщи Нова тв.
 
В РУ-Пазарджик е била депозирана жалба от представители на местното основно училище за разбита металната врата на складово помещение. Оттам са откраднати музикални инструменти и различни вещи и предмети, които са съхранявани там. 
 
Проведеното е разследване и извършителите са били установени - трима тийнейджъри. Двама от тях са малолетни, а единият непълнолетен.
 
Откраднатите инструменти и вещи са открити у тях и вече са върнати обратно на собственика им. С младежите работят криминалисти и инспектор "Детска педагогическа стая. Преписката по случая ще бъде докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво'й туй "тийнове" бе, ора???Да не'й нещо като дзверове???
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите са интересни хора. Вместо да подкрепят напиращият талант у младите дечица, които вместо да играят компютърни игри вечер, предпочели да посвирят, макар и по малко необичаен начин, те взели че ги арестували.
1
0
 
9
 
! Отговори
Баче кике преди 3 години
Номер 1 сте бе, днес.бг! Аз понеже не разбирам много български, какво означава тази прабългарска дума "тийн"?