Мъж и жена под карантина отишли да си сменят личните карти

Образувани са досъдебни производства
23 мар 2021 13:47, Ния Христова
38
Мъж и жена под карантина отишли да си сменят личните карти
Снимка: Pixabay
Мъж и жена от Сухиндол бяха хванати да нарушават карантина си. Вместо да прекарат две седмици вкъщи те напуснали домовете си и отишли в полицията да сменят документите си за самоличност.
 
От направената проверка станало ясно, че двамата са поставени под карантина. По двата случая има образувани досъдебни производства.
 
От Регионалната здравна инспекция във Велико Търново съобщават, че през изминалото денонощие на територията на областта са регистрирани 129 случая на новозаразени. Сред тях има двама ученици и персонал на детско учебно заведение. Към момента 245 души са настанени в болница, а 893 са на домашно лечение. Най-много са регистрираните заразени в община Свищов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
Откога думата тъпoмеp е цинична???
25
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно. Глоба. Нарушаваш - глоба. Не нарушаваш - няма глоба. Тез са нарушили - глоба. Ако не платят - съд и ЧСИ и да видиш как ще плащат в троен размер.Документите не са оправдание че са нарушили карантината. Ако им поискат глоба, затова че са се забавили със смяната на документи - тогава казват "Ами бяхме под карантина" и това е. АКо искат да ги глобят за забавени документи - съдят държавата че заради наложените мерки, сега трябва да платят глоба. Ред има за всичко. Само трябва да се спазва.
24
6
 
27
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Валидността е удължена с 6 месеца. Но ягодоберачите сега са се прибрали, за да свършат тази работа, че после ще са заети по полето.Хем вирусче да донесат, хем карти да подновят.Великите спасители на България - емигрантите
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредните ягодоберачи, заради които се радваме на британския щам.Тъжното е, че такива дезертьори се подкрепят от неособено интелигентни същества като 24, които вместо да имат аргумент, препоръчват техники от репертоара на сестра си.Ама, дезертьори и ***.Едните заразяват, другите ги защитават.А ние нормалните трябва да внасяме осигуровки, за да има за задниците на гореизброените. Само да видим докога... Понеже не е страшно да спориш с ***, а да ти го ... умен
22
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А държавата защо принуждава хората да висят по опашки в пандемията (болни или здрави), вместо да удължи още валидността и да не се сменят ненужно документи?!?!
21
18
 
13
 
! Отговори
nekoj преди 3 години
Ако бяха наистина болни - нямаше да могат да се разхождат за паспорти. Просто някакъв измислен PCR тест е светнал - и хоп Карантина! Тези тесове са абсолютно ненадеждни, дори сега в Германия има започнати съдебни процеси в тази насока - защото те не отговарят на законното определение за доказване на заболяване!
20
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради такива стоим затворени толкова време. Явно нямат мозък,след като са отишли в полицията. В магазина нямаше да ги хванат. Докато всякакви безотговорници щъкат и не спазват изолацията, ще го отнасяме всички.
19
4
 
14
 
! Отговори
Сухи(ндолски) пръчки преди 3 години
Съд и затвор.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Атанасе, прав си но бъди по кратък, че не са те разбрали, горките хайванчета.
17
2
 
29
 
! Отговори
пешо преди 3 години
Добре де, Има хиляди хора които са със симптоми на корона и са сигурни че са болни,не им се дават 100 лева за тест, не си правят ПСР тест и се разхождат къде ли не? Какво правим с тях.
16
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ако им лепнат глобите, не стига че са под карантина. Аз като съм била близо до заразени никой не ме е слагал под карантина, иначе половин година трябва да съм карантинирана. Няма как всички да се проследят.
15
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тежко нарушение, направо разстрел.. кви са тия да нарушават нацистките разпоредби на нашия диктатор и светец Боко
14
11
 
20
 
! Отговори
преболедувал преди 3 години
До Атанас Велмазовти си и*д*иот! Заради такива като теб си отидоха много хора в разцвета на силите си. Ти си за затвор го*ве*до
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кокиче, по кротко *** ..
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Персоналките от детското заведение, поставени под карантина трябва да бъдат зорко следени понеже са важен за децата отрасъл.
11
11
 
28
 
! Отговори
Кокиче преди 3 години
До Атанас Велмазов- и заради такива като Вас умряха хора. Това е умишлено убийство, все едно да знаеш че имаш спин и да спиш с който ти падне.
10
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са наивни и необразовани които явно не знаят какво е карантина и имат вина тия които са ги поставяли под карантина, но не са им обяснили какво значи това и точно те трябва да бъдат наказани, защото получават заплата а се отнесли недобросъвестно.
9
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това си е за награда Дарвин! Едно нагли, второ батално прости, трето- ***. Престъпление по НК- ще им лепнат една пробация хубава и 10 000лв. глоба. Няма лошо. Само не пейте как са несъбираеми глобите- не е вярно. За маските падат в съда, но това е престъпление по НК.
8
8
 
4
 
! Отговори
Германец преди 3 години
а живота е твърде кратък---В БГ е особено кратък... Може би е за добро, то това вашето живот ли е?
7
3
 
27
 
! Отговори
някой преди 3 години
Ако наистина е 14-дневна карантина, значи са положителни. Иначе контактните са 10 дена. Тия са бая наглu.