Мъж и жена под карантина отишли да си сменят личните карти

Образувани са досъдебни производства
23 мар 2021 13:47, Ния Христова
38
Мъж и жена под карантина отишли да си сменят личните карти
Снимка: Pixabay
Мъж и жена от Сухиндол бяха хванати да нарушават карантина си. Вместо да прекарат две седмици вкъщи те напуснали домовете си и отишли в полицията да сменят документите си за самоличност.
 
От направената проверка станало ясно, че двамата са поставени под карантина. По двата случая има образувани досъдебни производства.
 
От Регионалната здравна инспекция във Велико Търново съобщават, че през изминалото денонощие на територията на областта са регистрирани 129 случая на новозаразени. Сред тях има двама ученици и персонал на детско учебно заведение. Към момента 245 души са настанени в болница, а 893 са на домашно лечение. Най-много са регистрираните заразени в община Свищов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
15
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Някой ден ще бъдат издигнати паметници на тез същински революционери, надигнали глава срещу деспотите!!!Новите Васил Левски и Жана Д'Арк?
5
10
 
11
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 3 години
Сега ще ги глобят за нарушаване на карантината а и за това че не са отишли навреме да си сменят документите, а не са отишли заради Карантината!Малко параграф 22 се получава - ама за Бойколандия 2 глоби са по добре отколкото без нито една, нали? Важно да се дере раята...
4
34
 
20
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Така трябва, възхищения и адмирации ! Овцете трябва да се събудят, иначе гав.рата с пландемията ще продължи още 100 години, ще си измислят нови и нови мутации и патагонски щамове, които ваксините не ги лови и ще гаврят с нас , а живота е твърде кратък ! И аз като бях с положителен тест си излизах свободно и ходех на работа ! Само с гражданско неподчинение и протести може да си върнем свободата и НОРМАЛНИЯ живот !!!!!
3
15
 
12
 
! Отговори
Антиутопия 2021 преди 3 години
Не разбрахте ли ,че сте роби на МВР-Бойко! Оруел 1984
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Директно каратина 5 месеца у кауша.
1
9
 
21
 
! Отговори
бонго преди 3 години
Българи, сър!