Застреляният в Стара Загора - с богато крими минало, какво се е случило?

Служители разказват, че не са чули изстрелите
81
Застреляният в Стара Загора - с богато крими минало, какво се е случило?

Убийство в центъра на града потресе Стара Загора. Клиент на офис за бързи кредити е застрелян от служител на фирмата. Причината за инцидента все още не е ясна.
Още по темата
Жертвата влиза в офиса малко преди 18 часа.

Започва скандал между него и служители на фирмата за бързи кредити. Не е ясно за какво. Един от работещите там вади пистолет и произвежда три изстрела, предаде Bulgaria ON AIR.

В момента на убийството в офиса са били двама служители. Клиентът е познат както на тях, така и на старозагорци. По неофициална информация става дума за 40-годишен мъж, който е с богато криминално минало.

"Нищо не сме разбрали. Като дойдоха патрулките, се разбра, че нещо е станало. И това е", разказват служители от офиса.

Извършителят на убийството не е оказал съпротива на полицията. Той беше разпитан и задържан в офиса на фирмата, в която работи.

Проверява се дали пистолетът, който е използвал, е бил законно притежаван. При стрелбата няма други пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: Стара Загораубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
8
 
! Отговори
Какво да коментирам преди 3 години
При тази оскъдна информация?
34
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 3 години
Живи и здрави!
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е съвременното робство.По телевизията вървят реклами за кредити,лекарства и хазарт.''Вземи тоя кредит лесно е''Да де ама не казват,че трябва да се връща.И започва въртележката.Тегли един,после друг за да загаси първия,после още един и се натрупват.А работа нямаааа.И да има започват запори на заплати и т.н.На финала е скандала и стрелбата.
32
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми той и боко взема кредити за ф16 които не може да си позволим .Сега и него трябва да гръмнем.
31
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно е влезнал в офиса и е казал:''Ти знаеш ли кой съм аз?!''И оня е извадил пищова и го е гръмнал за да провери кой е.И аз да бях и аз щях така да го проверя.Обикновено такива са безсмъртни!Не са де,ама се имат за такива и затова питат:''Ти знаеш ли кой съм аз?!''И както винаги куршума ги лови ама те си вярват...
30
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каубоят в затвора доживот. Оръжието да се изземе от Сулю и Пулю, за да не станем като САЩ.
29
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само *** и БСП могат да ни оправят. Те са ни оправяли много пъти.
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бърз кредит, или мъртъв.
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВерсияНе ми се вярва, пич.Труп пари не връща, по-скоро убитият е заплашвал тях..
26
1
 
12
 
! Отговори
Версия преди 3 години
Дължал е пари, но без да върне стария кредит е отишъл да иска нов кредит. Ония бандюги са го заплашили да връща предишните пари. Оня им се е стреснал и тия батьовци са го гръмнали.
25
24
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
И ТОВА УБИЙСТВО Е ПО ВИНА НА ГЕРБ!!!БОРИСОВ ЗАТВОРИ ДЪРЖАВАТА И БИЗНЕСИТЕ УМИРАТ И НЕ МОГАТ ДА СИ ПОГАСЯВАТ КРЕДИТИТЕ!!!
24
5
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До ЛешаМНОГО ДОБРЕ НАПИСАНО! НО ИСТИНАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗВЪРТЯНА ВИНАГИ КОГАТО НЯМА КАМЕРА :DКАЗВАШ, ЧЕ Е ДЪРЖАЛ НОЖ КОЙТО Е БИЛ ОПРЯН В ГЪРЛОТО ТИ! ТОГАВА НЯМА ПРЕВИШАВАНЕ НА ПРАВАТА НА НЕИЗБЕЖНАТА САМООТБРАНА!А ЗА КРАДЕЦА Е ТОЧНО ТАКА! НЯМАШ ПРАВО С ПРЪСТ ДА ГО ПИПАШ :D
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено - всички много се обичаме, подкрепяме, жертваме се за родината, ама като стане зор - ни лукя яли, ни чесън мисирали ...
22
1
 
32
 
! Отговори
Леша преди 3 години
До 20Нищо не са променили. Ако някой те нападне с нож и ти го гръмнеш с пистолет, ще те съдят за превишаване на пределите на неизбежната отбрана.Имаме много скапана правораздавателна система.Ако хванеш крадец в къщата си, трябва да го събориш с блага дума и да се обадиш на полицията, не можеш да го биеш. Изхода (колкото и да е тъжно това което ще напиша) от такива ситуации е, че трябва да малтретираш сексуално нападателя/крадеца и да го снимаш, така не пускат жалби.
21
4
 
30
 
! Отговори
Роза преди 3 години
В тежки,гадни времена живеем!Човешкия живот вече пет пари не струва!В едно старо пророчество беше казано:"Ще дойде време,живите да завиждат на умрелите!"Сякаш злото стана норма,а доброто е изключение!Боже,пази всички нас,децата ни и нещастната ни държавица!
20
7
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 20НИЩО НЕ Е ПРОМЕНЕНО!!АКО ЖИВОТА ТИ Е ПРЯКО ЗАСТРАШЕН ИМАШ ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТИШ!АКО Е ИЗВАДИЛ НОЖ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ЗАСТРЕЛЯШ!БЕШЕ ФОРМУЛИРОВКА НА : НЕИЗБЕЖНА САМОТБРАНА!!!ЗАТОВА НАПИСАХ :D ЧЕ, АКО ТЕ ДУШИ МОЖЕШ ДА ГО ЗАСТРЕЛЯШ! ТРЯБВА ПРЯКО ДА Е ЗАСТРАШЕН ЖИВОТА ТИ!--------------ТУК НАЙ-ВЕРОЯТНО СА СЕ ИЗПОКАРАЛИ ЗА НЯКОЙ КРЕДИТ :D УБИТИЯ ГО Е ЗАПЛАШИЛ С УБИЙСТВО И ОНЯ СЛАБО-УМНИЯ ГО Е ЗАСТРЕЛЯЛ :D ЩОТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТИ АМА НЯМА :D
19
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом е с богато криминално минало проблеми няма! Дай Боже,повече такива като него да се възнесат при Създателя!Банкет трябва да се дава при подобни случаи и всенародни тържества да има!
18
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки вече се прави на Боко Тиквата с пистолета, пачките и джипката. Вадете калашниците и разкарайте тези мутри и убийци от държавата ни.
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 16Ами не съм много сигурен в думите ти дали по закон имаш право да убиеш някой с оръжие ако те души. Имаше уж нещо,че ако те нападнат имаш право да се защитаваш с оръжие равностойно на това на нападателя. Ако той извади нож ти нямаш право да извадиш пистолет и да го гръмнеш. Трябва да извадиш и ти нож. Може да са го променили вече де. Не знам.
16
5
 
22
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Борисов се фука, че хваща банди и мафия, а самият той е мафия и банда за ограбване и контрабанда на цялата държава. Бяха хванали Борисов в контрабанда за цигари преди да стане премиер и да създаде ГЕРБ. Криминалното му минало се крие зад агент Буда.