Убитият в Стара Загора е Стамбето, продавал дрога и палел коли

Стрелецът се е предал доброволно, изчакал полицията
Обновена: 25 мар 2021 09:26 | 25 мар 2021 09:25,
144
Убитият в Стара Загора е Стамбето, продавал дрога и палел коли
Снимка: БГНЕС

Вчера мъж беше застрелян в офис за бързи кредити в Стара Загора. Една от основните версии, по която се работи, са финансови взаимоотношения и възникнал скандал между извършителя и убития с оглед тяхната съвместна дейност, съобщава БНТ.

Малко след 18.00 ч. е подаден сигнал за инцидент във фирма за бързи кредити, която се намира на един от централните булеварди в града. В този час във фирмата влиза мъж, който по непотвърдена информация е проявил агресия. Един от собствениците го застрелва, а дали със законно притежаван пистолет или не, това предстои да се изясни днес.

Още по темата

Стрелецът доброволно изчакал полицията, предал се и разказал за случая. До късно снощи там продължи огледът и разпити на свидетели, защото в офиса е имало и други хора, които са станали неволни свидетели на това, което се е случило.

Противоречива е информацията за точните години на застреляния. Той е криминално проявен, казва се Станимир Иванов, по прякор Стамбето. За него се знае, че той се е занимавал с разпространение на наркотици в Стара Загора и палежи на коли.

Припомняме, че през 2016 година той се беше барикадирал след нощен запой с приятели в дома си и дълго време полицията не можеше да стигне до него, а той мяташе през терасата по полицейските автомобили и полицаи коктейли Молотов, след което избяга. Беше обявен за издирване и се предаде сам.

Какво е предизвикало свадата не е ясно, но вероятно става дума за неуредени финансови отношения. Знае се, че убитият е ръководил заложна къща, а собственикът на фирмата за бързи кредити е давал кредити под лихва. Най-вероятно двамата са се скарали за злато и пари, но защо убитият е отишъл в заложната къща не се знае. Стамбето наскоро е излязъл от затвора.

Собственикът на фирмата за бързи кредити е работил заедно с брат си, който също е бил на мястото на инцидента. Иззети са много веществени доказателства и записи от видеокамерите. Единият от собствениците на фирмата е задържан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 3 години
Човека ни оттърва от един ***!!
87
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Аз само. Е разбрах тия разрешителни за оръжие къде ги дават,да ходим да си вземем всички по един два и като с прашки да се за пука е по улиците
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
според изнесената информация може да се направи извода че загиналият геройски е бил на щат за да тормози длъжниците.
85
0
 
9
 
! Отговори
Да така е Но !! преди 3 години
Но знаете ли че Стамбето " бог да го прости " беше приятел и със МЪЖА НА една дето водеше протестите в Стара Загора И Е ОБЩИНСКА СЪВЕТНИЧКА ОТ ПАРТИЯТА НА ЕДИН ВАРНЕНЕЦ и същата тази алкохоличка и наркоманка дрогираше със амфетите на Стамбето в тоалетните на дискотеките СЕГА НЕ ГО ПОЗНАВАТ СИГУРНО НАЛИ :)) мЪЖА НА ТАЯ някакъв рисункаджия БЕШЕ ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА СТАМБЕТО и още много като него !!!
84
0
 
2
 
! Отговори
8 преди 3 години
А окръжният прокурор каза , че е намерен нож "в тялото на ПОСТРАДАЛИЯ"!!!Убитият за пострадал ли се води ?И това го казва прокурор!
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който твърди,че въпросният бил продукт на системата. Такива много,вероятно не са ходили на училище ,не са чели книги,тогава можеше да бъде човек.Защото Човека е тук ДА ВЪРШИ ДОБРО!Човек сам избира какъв да бъде в този живот инкарнация. Навън са само условията. Постъпките на хората ,са тяхната карма в живота в човешкото им земно съзнание.Добре ,че всичко се изтрива от съзнанието и душата не помни,и започна на ново и има възможност да поправя!
82
0
 
3
 
! Отговори
Фръц преди 3 години
До Съдията21Сърцераздерателно, трогателно, какъв размах на мисълта! Поклон! Аз рева!
81
0
 
2
 
! Отговори
гербер преди 3 години
До Анонимен 67Вместо да обикаляш немил-недраг по чужбината просто си намери тук някаква работа,и почвай здраво бачкане!Много е полезно!
80
6
 
4
 
! Отговори
Старозагорчанин преди 3 години
Стамбето си беше жертва на системата, защото тя го създаде и после унищожи. И тя, системата трябва да я разрушим до основи. Ако я намаше тази система, нямаше да ги има и корумпираните ченгета и общинари, и твоя приятел щеше да е жив и да си изкарва парите по друг начин.Сега гледайте как ще заметат случая с него и убиецът му също ще се измъкне. Освен ако след 10 дни не се сменят нещата
79
14
 
3
 
! Отговори
Съдията21 преди 3 години
Да почива в мир! Всички ,с хейт коментарите сте просто мишки. Едни жалки същества без чест и при това доста *** при името на покойника. Живейте си жалкия живот миши души!
78
1
 
13
 
! Отговори
Старозагорчанин преди 3 години
ама не се дразнете бе, милиционерчета. Знаем, че сега вътрешна ще ви подпре отзад. Щото тоя добри пари ви снасяше и сега сте нервни малко, че някой може да изгърми покрай Стамбето
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Старозагорчанин 78"Старозагорчанин" ?!?!?!***, основно образование изкара ли ???
76
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да живееш в провинцията или в затора си горе-долу едно и също.
75
6
 
6
 
! Отговори
Б.Б. преди 3 години
Къде сте е *** .Ще ви докарам до просешка тояга .Цяла София е моя ще ви взема и апартаментите.Всичко ще плаща наеми и ще ми целува ръката.***
74
4
 
7
 
! Отговори
Веско преди 3 години
Ше *** извинявате, ама сте големи смешници, списувачите на таквиз носвини. Къде бяхте докато беше жив човека, да питате милицията, колко такива си гледат "бизнеса" на свобода. И да търсите отговорност от каскета. Сега ви е лесно да слагате етикети.
73
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бързо,коректно и спрсведливо,браво
72
0
 
18
 
! Отговори
Старозагорчанин преди 3 години
В този сайт няма, но бях дал връзка към други сайтове обаче мъдератора се намеси. И се знае и много добре в града, че Стамбето има протекции отгоре.
71
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочети в новини.бг ако можеш да четеш ***,ти забравяш че живееш в държавата на мутрите с отворен чадър от властта лихвари дилъри,крадци на коли ,частни съдебни изпълните това са мутрите на крадеца на коли Бойко Борисов
70
2
 
10
 
! Отговори
2579ъдич преди 3 години
В други новини писаха,че е работил във въпросната фирма и имал законно притежаван пистолет.Та толкова за законността и управата в България.
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СтарозагорчанинАз никъде не видях информация рецидивиста да е имал или ползвал оръжие. Камо ли законно. Та какво си се подпали не ми е ясно?